Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
29.11.2011 16:23:50
Mambo přijdu Já, Chris, Eva, Ty, Majdali a ještě se neozvala Agnes?? Lupitka snad dorazí alespoň na chvilinku, Pipi se ještě rozhoduje, nemá odvoz. Zatím to vypadá, že nás bude 5?
|
| mambo | 100493 |
|
|
29.11.2011 14:18:01
a kdo vlastne zitra vsechno prijde?
![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
29.11.2011 14:15:43
Lupi - ja ti vubec neporadim…. Ja ted beru rp na malou a pocitam, ze az se narodi mimi, tak zajdu na socku a vyridim novy rp. A doufam, ze si budu moci zvolit delku rp, dle noveho zakona…. ja md nebrala, protoze jsem predtim byla na up…..
Jinak i kdyz nemam narok na materskou tak nastup na ni mam zapsanou od sve dr v prukazce… ani nevim proc. ![]() Se srazem pocitam, uz se mooooc na vas tesim . Cislo mobilu jsem dala do denicku.Bberi - ja si zrovna dneska kojici podprdu objednala tady u nas. Rozsireny hrudnik mam uz od mala, takze nemam problem ![]() |
| Evca | 118599 |
|
29.11.2011 13:56:19
peto, dobry napad s tim telefonem. Uz jsem tam dala muj.
Bberi - to si snad delas srandu?? ty budes mit kojici podprsenku C??? ![]() Jinak se ted muzu zblaznit po mleku v jakekoli podobe. Tak jsem si dnes udelala koprovku - mnam mnam . Ted su sedim a odfrkuju.![]() |
| xejdula | 105317 |
|
|
29.11.2011 13:56:14
Tak jsem se konečně dokopala a vložila pár fotek.Přebalovák a kočárek jaký máme.Jinak si to na tom vašem srazíku užíjte.Jinak mě zatím nic nenapadá co bych napsala.Tak se tu mějte
![]() |
|
|
29.11.2011 12:25:53
Pipi fotku vložíš po přihlášení, pak klidneš na svůj chlíveček, a nahoře je v rámečku přidat fotku, pak tě to povede samo
![]() |
|
|
29.11.2011 12:22:54
Chris jsi zlato, vymyslela jsi krásné heslo
Do vzkazů vložím své tel. číslo tak jestli můžete tak je tam vložte taky kdyby se něco dělo, at si můžeme zavolat ![]() Lupitko ikdyby jsi měla přijít jen na chvilinku tak určitě dojdi. Pipi chápu, že se ti nechce jet MHD proto jedu autem. Napiš kam bys pak potřebovala vysadit a jestli to pro mě nebude úplně mimo tak tě hodím. Myslím, že jsi psala Černý Most, to by snad neměl být problém ![]() |
| Lupitka a Kubíček a ? | 73127 |
|
|
29.11.2011 11:44:21
Holky, diky moc. Se z toho fakt picnu. Na socilace mi to nikdo nebere, takze mi nezbyva, nez tam zajit osobne. Co jsem dala do tematu, tak bych mela zajit na socialku, pod kterou spada muj byvaly zamestnavatel, ja bych si myslela, ze dle meho trv. bydliste, kdyz jsem na uradu prace. Ach jo. Ja jsem vubec nepocitala, ze budu muset resit materskou - papiry, kdyz jsem v evidenci.
|
| Pippi | 108434 |
|
|
29.11.2011 11:38:27
Bberi,leda bys tu podprsenku vzadu zavazovala na mašličku. Tenhle problém já řeším celoživotně, mašličku si nevážu, ale nechápu výrobce, objednávám si pak podprdy z Anglie.
|
| Bberi | 40972 |
|
|
29.11.2011 11:30:27
Já vím jen,že se musí pak požádat zaměstnavatel o rodičovskou dovolenou a chtějí po mně zaslat rodný list dítěte,tak jak jim ho budu posílat,požádám zrovna o tu rodičovskou....Nesnáším toto papírování
![]() Sraz taky závidím,šla bych hned. ![]() Včera jsem byla u nás v levném textilu,měli tam kojící podprdy,ale nejmenší 90c a to bylo teda na mě fakt velký..ty košíčky by se daly,ale ten obvod.... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.