| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 3341  [Dalších 2441 >>]
Mabelka 29 50861
29.11.2011 11:24:27
Lupitko, přesně neporadím, bohužel.
A kdy ti skončil prac. poměr? Nejsi náhodou v ochranné lhůtě? (to by jsi měla nárok na mateřskou). Tak to mám teď já.
Podle mě, pokud teda nejsi v ochranné lhůtě, tak na mateřskou nárok nemáš a myslím si, že by ti gyn. vystavil jen nějaké potvrzení ~d~~d~~d~
Ale víš co? Na mateřskou může po skončení šestinedělí nastoupit tvůj manžel, pokud je v trvalém pr. poměru on. Fakticky by jsi samozřejmě byla doma s dítětem ty, určil by tě jako pečující osobu. Od příštího roku by to mělo být zjednodušené, to papírování kolem otce na mateřské. Pak byste si aspoň mohli vybrat délku rodič. dovolené.

No a jinak by ti asi ode dne porodu náležel rovnou rodičovský příspěvek.

Sraz vám holky závidím, v dobrém samozřejmě ~:-D Tak si ho hezky užijte!

No a já musím ještě nějak řešit pojišťovnu, musím nahlásit změnu, ale k tomu potřebuju potvrzení z OSSZ, ti k tomu ale zase potřebují, aby jim účetní z býv. práce dala nějaké papíry, je to jak začarovaný kruh... ~a~
Pippi 108434
29.11.2011 11:23:35
Ahoj holky, pár dní jsem tu nebyla a teď zase nestihnu dočíst :)) Jen ve zkratce, včera jsem byla naposledy v práci a nastoupila na mateřskou. Bylo to trochu divné. Cítím se ale dobře a spokojeně,těším se na miminko. Minulý týden se mi zdálo, že se mi narodila holčička.

Jinak ještě nevím určitě, ale na zítřejší sraz asi nedorazím, protože zrovna zítra mám zaprvé těhotenské cvičení a zadruhé jsem doufala,že mě po tom srazu odveze manžel, jenže on zrovna zítra jede mimo Prahu a neláká mě představa jet večer sama přes celou Prahu MHD a pak ještě příměstskou. Ale ještě si to rozmyslím, protože jsem na vás všechny zvědavá.

A ještě jedna otázka - jsem asi tupá, ale jak mohu do deníčku vložit fotku?
Lupitka a Kubíček a ? 73127
29.11.2011 11:04:50
Prosim, nejste nektera tu na uradu prace?

Pani na uradu prace po mne chce, abych ji prinesla potvrzeni od sveho gyn.doktora nastup na materskou dovolenou, ze je to 6 tydnu pred terminem. Ale dle meho na materskou narok kdyz jsem na urade nemam, tak nevim jak to s tim potvrzenim. Dr mi ho jen vystavi a ja prinesu ten papir ji? (S prvnim prckem jsem byla v praci, narok na MD jsem mela.

A jeste jak je to s dokumenty a zadosti o Rodicovsky prispevke? Mam neco vyrizovat ted, nebo az se prcek narodi tak pak teprve zajit na socialku?

Moc vam dekuji.
Lupitka a Kubíček a ? 73127
29.11.2011 10:59:27
Ahojky berusky ~x~

jen v rychlosti nakukuju.

Tak jsem se tesila, ze vas zitra uvidim a vcera tatka, ze musi byt do vecera v praci ~n~ Takze ja asi nedorazim. Sice rikal, ze se bude snazit prijit domu drive, ale znate to.
Tak si to bajecne uzijte ~w~~v~~z~

Snad jste vsechny v pohode a zdrave. U nas klepu, Kubicek uz je v poradku ~R^~s~ ale me kasel furt trapi, v noci je to blby. Muzu dle dr jitrocelovy sirup. Tak si ho davam, ale ze by lepsi, to ne....
chris 22041
29.11.2011 10:34:59
holky, tak jsem zarezervovala v Antalu stůl pro 8 lidí, na zítra na pátou hodinu.. heslo: LEDŇÁČEK :D
Bberi 40972
29.11.2011 9:45:38
Ahoj,
dnes jsem se dívala na stránky s normálním oblečením,uáááá ,já už ty těhu-hadry tak nesnášíííím....Chci normální úzký rifle a triko...~n~

Evčo.toho dětskýho lékaře musíš nahlásit už v porodnici,měla by jsi ho mít už před porodem domluveného....(pokud se nepletu)~;)
Evca 118599
28.11.2011 20:36:09
Maminky prvoricky,

nasla jsem stranku s hodnocenim a zkusenostmi pacientu s lekari. Tak s Vami sdilim, az budete heldat praktickeho lekar pro mrnouse.

http://www.znamylekar.cz/hodnoceni-lekaru/
Evca 118599
28.11.2011 19:55:19
Ahoj holky, tak nevim, na co jsem chtela presne reagovat, protoze jsem po docteni prispevku usla. To vite, mela jsem dnes "kupu" prace. Trochu jsem obihala urady, coz mne tak dobilo, ze jsem tu na hodku usla.Sila, normalne bych to ani nevnimala, ale ted...uhaaa.

Zitra se musim zrelaxovat.~;)

Carol, je mi te uprimne lito a moc s tebou soucitim. Mam to stejne jako "nekdo". Taky mame v loznici zimu. Kdyz bylo pod 0, spali jsme bez topeni. Ted, co je v noci nad 0, spime pri otevrenem okne.:-)

Ja teda, holky, musim to zaklepat, drizim uz 3 tydny stejnou vahu.~g~ Mam uz nabrano dost (15kg), takze mi vubec neva, ze se to na chvili zastavilo.

Jinak jsem v podvedomi mela ty vase vdolky, tak jsem si cestou 1 koupila - prepadla mne na ne strasna chut.~t~

Uz se mos tesim na sraz. Dnes jsem byla na Budarne. Okukovala jsem dalsi mista, kam by se dalo jit, pokud by se nam tam nelibilo.
1Majdali 118921
28.11.2011 19:40:12
Peťulo :) vidiš a máš vyřešeno :-D ... nám by se to do té panelákové koupelny nevešlo ani omylem .... už se také těším až budeme v domečku, ale to si počkám tak do června cca (a když to půjde rychle) ...

název krému "hrk-hrk" mě pobavil :-D hned ho musím prubnout :-)
1Majdali 118921
28.11.2011 19:37:25
Bberi držím palce :-) určitě to dobře dopadne ... a podle názvu jsi nakonec zvolila jaký?? ...

.. zítra si jdu na poštu pro ten přebalovák tak jsem na něj taky zvědavá. Psali, že skoro nepoužívaný tak uvidíme. Na fotkách vypadal dobře.
[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 3341  [Dalších 2441 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.