Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 1Majdali | 118921 |
|
|
28.11.2011 19:35:46
:-D sice jsem si řekla, že na tu váhu kašlu ... ale stejně se tak trošku snažím držet zpátky a odpírám si spoustu dobrot, ale když vás tady vždycky čtu tak slintám jak bernardýn :-D ... už se těším do té restaurace :-D :-D :-D
|
| Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
|
|
28.11.2011 19:11:03
Peťo, no mě je jasný, že ty Tvoje dortíky jsou po všech stránkách super - i po té chuťové, to stačí si přečíst ty suroviny a prohlídnout nakrojené dorty
![]() . Já dělám takovou tu klasiku, mám ráda máslové krémy, ale odlehčuju je pudinkem, většinou dělám jen vanilkový a rozhodně bez ovoce já to ovoce tam nějak nemusím , musí to být pěkně tučné a těžké . Ale zase pak stačí kousek a člověk má dost, takže vydrží dlouho ![]() Já zase něco poklidila, zprovoznila jsem dětem starší televizi, co jsme jim do pokojíčku dali, ale zase od ní nemůžu najít ovladač a to 100% vím, že jsem ho někam dobře schovala, aby se našel ![]() . Typická situace, žejo! ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
28.11.2011 19:05:08
Markét.blbej přístup s tím UZ
![]() obdivuju tě,jak jsi s tím megapupkem pilná ![]() Peti:o hrk hrk krému jsem slyšela,ale ještě nedělala,musím ho zkusit mmch nemáš nějaké tipy,jak na to kynuté těsto? nějaké spešl vychytávky? ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
28.11.2011 19:03:30
Carrol.horko je na konec těhu horší než zima,i když ten poslední měsíc je nejhorší, nic nezvládám,nemůžu se ohnout,nic se mi nechce
![]() od křeče v lýtku mě bolí celý lýtko ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
28.11.2011 19:02:13
Koupila jsem si v Rossmanovi super pěstící tělový olej na strie, krásně voní a stál jen 57 kč
![]() Majdali: až dorazí,tak kočárek nafotím,zatím jen trnu,aby byl v dobrém stavu ![]() |
| Sluníčko(2 kluci + ?) | 8669 |
|
|
28.11.2011 17:47:42
Ahojky, jen vás jdu při pondělku narychlo pozdravit. Děti dělají úkoly, musím na ně ještě dohlídnout, pokontrolovat...
Jezinečko - přeju, aby to co nejdříve s tím bydlením dopadlo! Je dobře, že máte u koho být, ale ta ztráta soukromí je děsná, zvláště takto dlouhodobě. Nás vyhodili z pronájmu, když jsem čekala prvního a byla na začátku 9. měsíce, naštěstí jsme měli již koupený byt, který se ale komplet rekonstruoval (byl to bývalý klub, dělalo se vše od elektřiny, odpady, voda, topení...). Azyl jsme získali u mojí mamky, díky bohu za to, ale... Byl to 2 + 1 a bydlela tam mamka s přítelem, kterého jsem fakt nemusela a my jsme sdíleli pokoj s mojí mladší ségrou, no mazec. Bydleli jsme tam nakonec ještě měsíc po narození prcka, ale pak jsme šli raději bydlet do nedodělaného rozkopaného bytu. Dali jsme do kupy jednu místnost, kuchyň a koupelnu, zbytek bylo staveniště, topení se tenkrát zdrželo - připojovali horkovod - namísto v říjnu ho zapojili až v prosinci, takže jsme topili přímotopy, tak si umíte představit to vyúčtování elektřiny... No, začátky byly krušný, ale taky se to zvládlo... Ad manželé a dodělávky bytu - tak vás uklidním, u nás stejné - loni na Silvestra jsme sundávali starý bojler v koupelně a zasekávali vodu do zdi, tak jsem teprve tento víkend dokopala manzu, aby to zazdil a přidělal i polici, aby to nebylo vidět, takze zázrak ![]() |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
28.11.2011 16:46:54
Caroll vůbec ti to vedro nezávidím. U nás je v noci celkem zima, kolem 17st. a já ležím odkrytá, co já bych tam u Vás dělala to fakt nevím. Jsem moc ráda, že jsem si to teplo prožila na začátku těhu. A i letošní léto bylo k našim těhotenstvím milostivé.
U nás jsou dortíky taky o chuti, to bych se zlou potázala a dali by mi to najevo. Já jsem vždycky pekla, ale taky takové aby to bylo hlavně na chut. Potažený marcošem dělám jen Dennýskovi, sestřence a bratránkovi ti to milují. Jinak na jiné oslavy si zkouším nové dortíky většinou co na jdu v Apetitu už jich je i spousta co dnes běžně dělám. Jestli ti můžu doporučit krém tak je výborný hrk-hrk krém : jaké koli ovoce v kompotu 170g ovoce a do 300g šťávy, jedna šlehačka a jeden pudink bez pečení od Dr. Otkera vanilkový, to všechno bud rozmixovat nebo dát do nějaké uzavíratelné misky a třest tak dlouho dokud nestuhne. Já ale mixuji, ted už bych to stejně neutřásla. Je to výborný osvěžující krém. Market s tím UTZ je to šílené. Jo a koukej se šetřit, ty jsi tak akční až to zdravé není ![]() Já mám dneska zase další úlovek, kamarádky mi půjčí stojan na vaničku tak jsem moc ráda, protože ty noční stolky by mě fakt asi hodně chyběly. Holky my se za dva dny uvidíme, strašně se těším ![]() |
| Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
|
|
28.11.2011 15:55:56
Tak jsem zpět z UZ a na chvíli jsem si hodila odpočinek mezi úklidem..
a dočítala, i když jen opravdu v rychlosti, nějak se nemůžu soustředit ![]() Ultrazvuk stál za starou belu, bylo to přesně jako posledně na tom velkém UZ ve 20. tt ve faktultce... Doktoři se sice na UZ sešli tři, ale měli to vyřešený během 3 minut a 5 tahů ultrazvukovou sondou po mém břiše. Prostě malej má rozšířenou pánvičku ledviny a prý se to musí po porodu zkontrolovat, no a že to jako kluci mívaj, prý to není nic zvláštního.. Tak jsem jim hlásila, že já to mám taky, tak mi mrkly ultrazvukem na tu moji ledvinu, a že to teda má po mě. To všechno bylo vyřízený během asi 5 minut i s mým obutím a napsáním zprávy. Když jsem ještě zmínila přání mého dr., že ty miminka mají přeměřit, jestli si rovnoměrně vyvíjejí, tak mi dr. řekl, že na tohle má přístroj i můj dr., tak si to může udělat sám . No, vyloženě jsem tam byla navíc . Však já mu to zítra na kotrole budu tlumočit, jsem móc zvědavá na jeho reakci . Už dříve jsem se setkala s tím, že v Hradecké fakultce takovéhle "lehčí" případy vůbec nehrotěj, kór když chodím k jinému dr.. A zase můj dr. to všechno bere velmi poctivě a vážně a se vším mě tam posílá . Jeho postoj chápu, ale nemusela jsem tam snad ani kvůli takovýhle blbosti lítat.. To mi bylo jasný už předtím...No, takže jsem z toho nějak rozladěná . Tak jdu zase uklízet, z toho mám aspoň radost, že je dostatek místa na všechny možný krámy a přitom ho ještě stále dost zbývá, tak aspoň něco .Peti, dortík krásný, já budu tvořit tento týden (David má narozeniny v pátek), ale slavit to budem asi až v neděli. Poprvé po dlouhé době nebude s modelovou hmotou na vrchu, tak přemýšlím, co vytvořím. Já jsem ale proti Tobě takový plácal . U nás se ale naštěstí cení hlavně chuť, a to snad už nějak vychytám ![]() ![]() Jinak poslíčky zatím taky nemám, občas mi břicho ztvrdne, ale stále nic, co by mě znepokojovalo. Ale rychle se unavím, to teda jo... ![]() O rukávníku na kočár jsem taky uvažovala, ale teď na ten dvojčecí nevím, jestli by byl vhodný.. Objednala jsem si na Mimibazaru nějaké zavinovačky, dnes přišly první dva kousky a jsou moc pěkné.. Na dva mimísy jich mám totiž málo, tak musím doplnit.. Jsou starší, ale to mi vůbec neva, vypadají dobře.. Tak zas končím a jdu pokračovat v práci.. ![]() |
| Carolla | 68600 |
|
|
28.11.2011 13:38:06
Teda holky, tady se pracuje,že jsem se z toho zapotila,ale určitě je to super,že budujete a zvelebujete svoje bydleníčka.
Jezi, myslím,že i pro mamku to není jednoduché,ale je hodná,že vám pomáhá,no a když se ví,že to není napořád,dá se to vydržet.Jednou,až budete bydlet sami,budete mít moc hezký vztah.Tak držím pěsti a vydržať ![]() Jinak holky,také jsem si skočila ke kadeřnici,nechala přistřihnout a udělat nový melír a jsem jako nová,doporučuju,protože ty první týdny se opravdu nedá stihnout nic.No a stejně jako Jezi mám problém s padáním vlasů,přesně 6 měsíců po narození to začne a je to hrůza.Ale zpětně dorůstají,i když to vypadá blbě,že mám teď tři délky a čeká mě to znova,achjo. Jinak křeče v lýtku mám také,je to jen těhotenská záležitost,ale naučila jsem se,když to začíná,chytnu ten sval a držím,ta bolest není potom tak příšerná.Ale jednou jsem dostala křeč dvakrát po sobě do stejného místa,ráno jsem nemohla chodit. Hrůza. No a holky,k termínu, já už to mám za čtyři týdny,ale snad jsem i ráda,protože tady v tom horku nevím,jak vydržím.Včera bylo ještě o půlnoci 30 st.,no manžel mi musel masírovat šlapky a přitom jsem si na ně pouštěla ventilátor, pomohlo to báječně,dnes má být 35st.ve stínu,tak snad se to nevyplní a trochu zaprší. Prosííííím. ![]() A poslední věc, poslíčci,já jsem teda těhotná po čtvrté,ale můžu vám upřímně říct,že dosud nevím,co to je. I když možná teď,když mi tvrdne břicho,tak to už trochu bolí,ale ne jako porodní stahy,tak nevím.Mě když už začně něco fakt bolet,tak už je to porod. Tak pro dnešek ![]() , tady je dnes svátek,tak možná pojedeme někam na výlet. |
| 1Majdali | 118921 |
|
|
28.11.2011 12:10:35
hoj
![]() Bberi koukej se hned pochlubit jakej ten kočár jsi nakonec vybrala ![]() Mambo máme to za 8 týdnů ... připadám si jak medvěd ... dnes se mi poprvé hodně špatně stalo, ale spíš proto že když si lehnu na bok tak mě hrozně začnou bolet "asi kyčle" tak pořád spím na zádech .. no snad neupadnu do kooomatu :-D ...holky s těma chlapama je to všude stejný :-D mm se taky takové věci moc dělat nechce ... musím ho k tomu dokopat ... ale já jsem prostš typ člověka mít vše připravené dopředu ... takže zítra vyzvednu ten přebalovák a hned budu chtít přivrtání na zeď :-D .. ještě mám objednanou skříňku pro prcka tak snad jí mm vyrobí včas (tam ho omlouvám, že teď máme hodně zakázek každej chce před vánocema nové skříňky ) ale jak je to s tou kovářovou kobylou že? :-D |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.