| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 3341  [Dalších 2421 >>]
jezinečka 105196
28.11.2011 11:51:15
to by mohl~;) ale přeci jen je to její byt~t~
Bberi 40972
28.11.2011 11:44:44
Jezi.tak to by mamce mohl stačit jeden pokoj~;)
Bberi 40972
28.11.2011 11:44:14
Evčo.nestraš s porodnicí~:-D, ten čas na ent to napsat by se našel,minule se manžel ještě holil,než jsme vyjeli-byly asi 3 hod v noci~t~
Ale ještě to neplánuju,mám moc věcí,co musím udělat~t~

Já jdu ke kadeřnici příští čt,zrovna jsem se ráno objednala,už se těším,minule jsem šla snad 3 sny před porodem...

Umyla jsem kuchyn,wc, koupelnu,uvařila oběd,ted si to půjdu dovařit-jen opíct brambory-k tomu bude špenát a vejce...
Venku je hezky,tak odpolko taky vyrazím,chci si koupit nějaký krém na pupík a ten maliník a lněné semínko..
jezinečka 105196
28.11.2011 10:55:00
Tak mamka má 3+1 takže to je v pohodě.

Evi taky jsem v prvním těhu šla ke kadeřnici abych se "naposled" udělala hezčí, pak jsem si představovala, že na to následující minimálně rok nebude čas ani nálada... no, po porodu jsem šla cca po půl roce na radikální sestřich na krátko, protože mi padaly dost vlasy, ale úpravy s tím byly daleko horší než s dlouhýma, tak si je zas nechávám narůst... uvidíme jak dlouho mi to vydrží:-)

to je přesný, práce který chlapy baví jsou hned, a ty co ne, tak se do nich musí dokopat... to ten můj má oblíbeno spoustu činností, horší je, že odbíhá od jednoho k druhému, podle toho, na co má náladu... takže vlastně nic není pořádně hotovo a rozděláno je spoustu věcí~o~

tak já jdu zas něco dělat...
Mabelka 29 50861
28.11.2011 10:40:59
Evči, to je dobrý nápad, taky bych se cítila líp, kdybych si trochu zastřihla vlasy.
To je ono - co chlapy baví a co je nebaví! A za co dostane peníze a za co ne ~t~ Že mi to nedošlo hned ~t~
Mabelka 29 50861
28.11.2011 10:38:46
Bberi, tak to je tvůj manžel dobrej, můj by řekl - chtělas modrou!
Zelená bude moc hezká ~R^ I modrá by byla, měli jsme modrý celý obývák, teď už máme žluto/okorovo - šedý. Přece jen mám radši světlejší barvy, ale kuchyň máme tmavější červenou.
Evca 118599
28.11.2011 10:37:05
Ahoj holky,

bberi - to jsem rada, ze te tu vidim. Se mi totiz zdalo, ze te dnes v noci odvezli do porodnice a ze jsi to psala na rodine, ze uz jedes.Jako by clovek v ten moment na to mel cas.~;)

Jinak, Jezi, vydrz. Upni se k tomu, ze je to uz posledni zima.S tema krabicema to naprosto chapu. My jak bydleli v garsonce, tak vzdy sezonni veci museli byt sbaleny. Neco bylo v kufrech na skrinich, neco jsme meli u meho taty v byte a ve sklepe a to, co se skoro vubec nepotrebovali u Jirkovych rodicu v Nachode. Porad jsme neco prevazeli.Bylo to na palici.

Ja prace v domacnosti rozdeluju u chlapu na dvoji - co je bavi a co je nebavi. Jirku napr. bavi neco montovat, to je hned ten samy den, co se to priveze. Kolikrat ja rikam, at to necha na rano napr. Ale nebavi ho uklizet. O vikendu slibil umyt zachod a koupelnu. A co myslite? No jo, pujdu si to umyt ja, vzdyt mne to vlastne bavi a je to MA koupelna a MUJ zachod.~t~

No nic, ja se pujdu zkulturnit a pujdu do mesta neco zaridit.

Jinak bych si chtela dojit tenhle tyden ke kadernici. Proste tak nejak se zase citit hezky.Tak se snad dnes objednam.
Bberi 40972
28.11.2011 10:08:57
Jezi:to je děs a jak velkej má mamka byt?

Já bych se zbláznila,byli jsme u našich 14 dní,když jsme dělali rekonstrukci a já myslela,že se zblázním....Naši jsou hodní o tom žádná,ale soukromí je soukromí~;)

Mabelko.díky,no uvidíme,jak to bude vypadat...Nejdřív jsem chtěla jednu zed modrou a ted chci zelenou,mm už tu modrou aktivně koupil a já na něj,že chci zelenou,tak koukal,že to neví,no řekl,že to půjde vyměnit~:-D a at si to dobře rozmyslím...~;)
Mabelka 29 50861
28.11.2011 10:03:46
Jezinečko, tak to držím pěsti!
My jsme bydleli u mamky chvíli v mém pokojíku, ale to jsme byli sami dva... Stěhovali jsme se zrovna když jsem otěhotněla s Vojtíškem. Ale zase jen do dvojpokojového panel. domu. I když naštěstí to není malinkatý být, velikostně jako 3+1.
Mabelka 29 50861
28.11.2011 10:01:29
Bberi, určitě to bude moc hezký ~R^
Jezinečko, no já teď dávám věci pro miminko do krabic, to co chci ještě vyprát nebo přešít, mám v jedné, co je úplně nachystané v druhé, vložky, plinky, věci pro mě ve třetí...
A pár letních věcí jsem začala dávat bokem, jako že je dám do těch nových skříní, tak to tam leží vedle ~a~
Chápu, rok mít věci v krabicích, to je na palici. Manžel mi třeba letos ještě ani nedonesl z nedobytného sklepa pytel se zimníma botama ~o~ No ale já bych kozačky teď stejně nenavlekla ~7~

Dnes mám v plánu ho donutit přidělat kapsář za postel Vojtíškovi. Sám by ho nechal klidně spát u studené zdi, tak jsem s autosedačkou objednala i to, mám z toho hroznou radost. Tak držte pěsti, musí ještě asi koupit nějakou tyčku, nebo to nějak šikovně přidělat. A to už je moc komplikovaný, asi si bude muset půjčit vrtačku. Moc úkolů na jeden den ~t~~8~ Ale jinak je moc pracovitý, abych mu nekřivdila, je v práci a v garáži od rána do večera.
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 3341  [Dalších 2421 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.