| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 3341  [Dalších 2411 >>]
jezinečka 105196
28.11.2011 9:57:26
no vypadá to tak, že u mojí mamky, kde už jsme skoro rok~q~, naštěstí nám nabídla, že si můžeme předělat trochu i obývák, abychom se sem vešli, protože teď máme jen pokojíček cca 3 x 4 metry, kde spíme na rozkládacím gauči, je tam dětská postýlka a podél jedné stěny skříně, takže je tam jen malá ulička kudy se projde k tomu gauči~d~ Nějaké věci už teda v obýváku máme, ale jinak ho obýváme společně, takže soukromí veškerý žádný, což mi vadí asi ze všeho nejvíc... Takže teď řekla, že si můžeme upravit trochu i obývák a že by nám sem nechodila... do jaké míry to vyjde a bude to dodržovat netuším... tak uvidíme, dnes se máme snad s přítelem domluvit co a jak...
Bberi 40972
28.11.2011 9:42:54
Jezi:takže budete bydlet u vašich?

Mně připadá,že každej chlap má na všechno čas....~o~
Mm maluje ložnici a docela si pohnul, musel tam dávat na jednu zed novou omítku,ale žene ho asi to,že já ted spím v obýváku a on nemůže dlouho do noci čučet na TV...
Vymyslela jsem,že jedna stěna v ložnici bude zelenkavá a že se přestěhuje postel jinam,tak se těším,jak to bude vypadat.
jezinečka 105196
28.11.2011 9:37:48
Jo Mabelko, tak to jsem se zasmála s tím huňáčem, to taky musí být veselý:-), dobrý slyšet, že nejsem sama~R^ Jinak mi tvůj manžel připomíná mého přítele, taky má pořád na všechno čas a pak to dopadá tak jak píšu... myslela jsem taky že nejpozději v létě budeme bydlet, pak jsem počítala, že teda na podzim a teď to nevypadá ani na ten leden a to jsem hodně skromný člověk a klidně bych obývala jen tu jednu místnost, kuchyň provizorně v ložnici, hlavně, že by byla koupelna... a ono nic ~l~. Někomu to hold trvá dýl, ale je fakt, že zase obdivuju to, že to dělá sám (občas s nějakým kamarádem) a spoustu věcí se i učí, takže to ho ctí... snad aspoň na jaře budeme moct bydlet. Mě teď nejvíc asi štve, že už mám rok naše věci v krabicích nemůžu je normálně používat~a~ ani už nevím co vše tam máme, ach jo.

Mabelka 29 50861
28.11.2011 9:19:48
Jezinečko, tak to je mi líto, s tím baráčkem ~6~ Když už se člověk těší a počítá s tím, je to o to těžší. Ale určitě to zvládnete.
Známí začali stavět dřevěnou novostavbu, šlo to dobře, ale stěhovat se měli už v létě... Ještě pořád tam nebydlí. A ten pán si pořídil takového super velkého psa (nějaký ovčácký, huňatý), teda v létě to bylo štěně. Jenže mělo být už hezky na zahradě, ne v bytě, tak si s ním "užívají" doma, čůrání, venčení (jsou oba dost zaměstnaní), chlupy a štěně, no. Trhá boty a tak. Jeho manželka už pak byla dost vyčerpaná, měla toho moc + to štěně ~d~ A děti, samozřejmě.

Peti, fotka, dort a malý jsou úžasní! To je moc dobře, že jste si oslavu užili ~R^
Mabelka 29 50861
28.11.2011 9:12:08
Ahoj holky, dnes šel malý zase jednou do školky, tak mám klid. Když je i manžel v práci ~;)
Markét, bezva, že už máte skříně, makačka to musela být a naprosto tě chápu, že si to chceš co nejlépe rozmyslet, kam co dáš. A to není jednoduchý ~k~
Já už jsem se vzdala vidiny, že naše skříně na chodbě budou do narození miminka. Tak zase musím vymyslet, kam dám miminkovské věci a i staršímu Vojtovi, ach jo. No vím, vyklidím menší skříňku, kde máme pár knížek a alba a nějaké "nezbytnosti", ale kam dám zase tohle ~a~

Donutila jsem manžela včera přestavět ložnici (no jen přehodit naše postele a Vojtíškovu), ale co jsem si vyslechla, že vymýšlím :-) Pak ale uznal, že tak to bude lepší. Ale zezačátku byl na zabití ~o~

Mambo, Evčo, s tím chystáním věcí začínám panikařit, ve středu jdu na další kontrolu a když vidím, jak to jde pomalu, jak do všeho musím manžela nutit atd. Minule mi musela dost věcí dodělávat mamka se ségrou, už jsem to tu psala, tak teď už to nesmím dopustit. Taky mě mamka občas bombarduje otázkama, jestli už mám všechno nachystané ~:(
Zrovna dnes odpoledne dorazí, prý mi chce donést med, taková kontrolní návštěva ~d~ To známe.
No a čím víc věcí chystám, tím větší mám pocit, že toho ještě musím víc a víc nachystat, říkám, že hysterčím ~t~~8~

Jinak po 4km procházce bych taky odpadla... v pátek jsem byla u zubaře, udělali jsme z toho nakonece hezký výlet, protože manžel si vzal volno, Vojta nešel do školky a chodili jsme po obchodech v Olomouci. No a v ten pátek už jsem nebyla schopná doma NIC udělat, nohy mě bolely (začínají mi otékat), na oběd nás naštěstí pozvala mamka, a pak zavezl malého k druhé babičce, já jsem letěla na poslední chvíli do knihovny. A konec, to byl vrchol mého výkonu ten den ~f~

Dnes bych chtěla žehlit ty hromady, co jsem tu vytvořila a nějak přijatelně tu uklidit, v nejlepším případě udělat vánoční výzdobu, trochu.

Všem, kteří mají dnes kontroly, přeju jen hezké pocity!
Bberi 40972
28.11.2011 9:08:06
Hezké pondělí,já spala dobře,jen mě chytla křeč do lýtka,to byla bolest,ještě se mi to nestalo...

Evčo.asi seš přespaná...
po 4km procházce bych se ani nehla~b~

Já si ten rukávník pořídím,jsem hrozně zimomřivá,takže to určo ocením....Kočárek jsem koupila na aukru,tak počkám,až dorazí a podle toho vyberu barvu..
jezinečka 105196
28.11.2011 9:03:36
Ahojky holky,
tak já nic moc o víkendu nedělala, v sobotu jsem konečně vytvořila tu vánoční výzdobu a pak akorát upekla perníčky a v neděli jsme se byli s přítelem a malou dokonce projít... to teď bohužel nemáme moc zvykem, vzhledem k tomu, že já bych měla odpočívat a on zase pracuje jak ďas... ale bylo krásně, tak to bylo fajn. Pak jsme byli u skorotchýně na obědě a odpoledne spolu bez malé na baráčku, ale byla jsem z toho akorát tak rozčarovaná... asi to bohužel neklapne abychom se tam nastěhovali na zimu~n~ nechci zatím spekulovat, ale koupelna v provozu ještě není, elektrika je asi připravená na zapojení, ale kdo ví, kdy bude mít náš elektrikář čas... a ještě k tomu pokoj, který jsme chtěli přes zimu mít jako ložnici nás všech 4 tak jelikož se nedávno pár dní netopilo, tak tam vše strašně zvlhlo a začali plesnivět zdi~n~, ty starý baráky je fakt boj, ale byla to hold naše volba, tak se s tím bojem musíme smířit. Tak uvidím s čím dnes přítel přijede a pak už se definitivně rozhodnem, jak to bude...

Peťo, pěkná fotečka z oslavy, Dennýsek vypadá spokojeně, tak hlavně, že se povedlo~R^

Evi, užívej si, že můžeš odpočívat bez špatného svědomí!!!

Ten rukávník na kočárek by mohl být fajn, ale já ho asi pořizovat nebudu, taky to přežiju s rukavicema. Jo, Evčo, taky jsem slyšela, že by se od -5 stupňů nemělo s miminkem ven, ale já jsem v tomhle asi macecha. Loni bylo malé cca 7, 8 měsíců když byla zima a normálně spávala na mraze v kočárku (bydleli jsme v rodiném domku, tak sem jí dávala spát ven před barák) Je fakt, že když bude -20, že taky nikam s mimčem nepůjdu, ale jinak to asi zas tolik hlídat nebudu, pořádně ho zachumlám a vyrazíme. Myslím si, že stejně mimi nedýchá tak ledový vzduch jako je venku pokud je jak říkám pořádně zachumlané, tak se mu tam v tom kočárku vytvoří takové o něco teplejší klima...

S tím spaním Vás lituju, já šla dnes v noci kolem 4 na záchod a pak taky nemohla zabrat~a~, ale jinak spím většinou celou noc!

Taky na mě leze nějaká rýma... a co ostatní, už jste všichni zdravý?????

Doufám, že jste si užily první adventní neděli nějak příjemně... já spíš standardně, ale aspoň malá byla s babičkou a dědou na rosvícení vánočního stromku. Ve čtvrtek se s ní chystám na mikulášskou, tak jsem zvědavá, jak bude reagovat na čerty, zatím tomu moc nerozumí a pořád čerta předvádí, tak uvidíme, jak se jí ty "skuteční" budou líbit~t~

Jo, ještě k poslíčkům, já je zatím nemám a vlastně ani nevím, jestli jsem je s malou měla... občas mě asi bříško pobolívalo, ale opravdu výjmečně a trošku... tak uvidím, jestli to ještě přijde~d~. Vlastně si vzpomínám, že jsem je měla pak v porodnici. Ráno mě praskla voda a tak jsem jela do porodnice a tam celý den ležela a čekala, kdy to přijde, sem tam nějaká kontrakce, ale nic pravidelného a když to pak fakt začalo, tak jsem zjistila, že ty "kontrakce" jak jsem se domnívala, byli ubohé poslíčky~t~~t~~t~

Tak já asi končím, už mě nic nenapadá...
mambo 100493
28.11.2011 8:48:43
Bré ranko,
tak já byla na odběru, uklizeno mám, oběd od zítřka a v plánu mám jen relaxovat ~z~.
Markét - užij si utz. Mě čeká až v pátek - se už těším a doufám, že se ta naše princezna otočila
Evčo - já také rodila o 3 týdny dřív a balila jsem se, když to na mě přišlo ~;)
Já zatím nestresuju, protože mám termína až 28.1., a jak tak koukám, tak je to až za 2 měsíce ~2~
Mějte se, venku je krásně tak si užijte dnešní den. ~3~
Markéta a 5 lumpíků 6320
28.11.2011 8:14:40
Pěkné ráno holky...
Já od pátku vůbec nestíhám dočítat, a ani teď ne, protože za chvíli vyrážím na UZ. Celý víkend jsme montovali nové skříně, takže to bylo poskakování kolem toho, že jsem toho měla plné zuby, kromě toho jsme opravdu dělali až do večera, takže na rodinu vůbec nebyl čas.. ~a~

Evi, já dnes taky nemohla spát, nevím, jestli to bylo od únavy, ale probudila jsem se asi po hodině spánku před půlnocí a do tří hodin jsem se jen převalovala.. K pc nemůžu, protože bych budila manžela, ale soucítím s Tebou, teď jsem jak mrtvola.. ~8~
Odpoledne mě čeká ještě stěhování věcí do těch nových skříní, furt přemýšlím, co a kam dát, aby to bylo nejšikovnější, no je to na palici. Ale až tohle bude, tak konečně můžu začít prát a žehlit a chystat věci pro miminka..

Teď tu v poklidu snídám, protože se musím trošku vzpamatovat. Asi si k tomu pustím Vyprávěj, protože v pátek jsem ho samozřejmě zmeškala...

Tak úspěšný start do nového týdne všem! ~x~

Evca 118599
28.11.2011 2:59:19
ahoj, tak zase nemuzu spat. No jo, klasika. Ja to zatim zkusim bez rukavniku. Kdyz bude nejhur vezmu si lyzarske rukavice. Mne rikala ve stredu sestricka, ze stejne s malym ditetem by se nemelo chodit ven, pokud je pod -5 stupnu.A do te teploty to opravdu s lyzarskyma rukavicema dam v poho.

Ja vas holky obdivuju, jak porad radite. Ja teda v sobotu uklidila a v nedeli vyprala, ale tim to haslo. Obed delal manza a vcerejsi odpo po 4km prochazce jsem uz jen prolezela.~a~

Vecer jsme byli u znamych na pokec. Zase jsem dostala vynadano, ze jsem si nesbalila tasku do porodonice. Ona totiz znama porodila 3 tydny s predstihem. Tak asi bych se mela dokopat, kdyz ale nejak energie na to neni.~a~
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 3341  [Dalších 2411 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.