Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| mambo | 100493 |
|
|
27.11.2011 23:02:36
Bberi - já ano… minulý rok jsem se na to vykašlala, ale letos to dám
. Kamarádka si ho moc chválila ![]() Se srazem počítám také se 17ou hodinou. Už jsem to doma oznámila, aby manžel dorazil dřív z práce ![]() |
| chris | 22041 |
|
|
27.11.2011 22:12:01
ještě počkáme do zítřka jak se vyjádří pippi a agnes a pak to tam zarezervuju, doufám, že nebude probém :D
|
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
27.11.2011 21:17:40
Jestli bobře počítám tak nás je 8. Já, Chris, Mambo, Majdali, Lupitka, Eva, Pipi a Agnes?? Jestli ještě někdo tak se omlouvám
![]() Jinak dneska jsem si zaděla na linecké a pracny, až budeme s Dennýskem mít náladku tak budeme péct. To ostatní budeme dělat rovnou po zadělání těsta. |
|
|
27.11.2011 21:14:04
Majdali my máme rohovou vanu a je pravda, že by to bylo nebezpečně, nemáme tam skorpo vůbec rovnou plochu u stěnu, takže by to byl asi opravdu problém, ty noční stolky budou lepší.
Beri rukávník jsem taky koukala, ale přijdou my to vyhozené peníze. Takže já mám dvoje rukavice, takové ty elastické a pak jedny běžecké a je tepločko. S vlasama já jsem všem razantně zakázala na jeho vlasy šahat. Ted v lednu přijede tchýně a bude se starat o chlapy po čas mého pobytu v porodnice, takže té to budu muset ještě důrazně vysvětlit. Doufám, že když sem jede 1x za rok tak si netroufne. By se mnou měla pak pěkné peklo, by okamžitě pelášila do Prahy ke švagrovi ![]() Moc děkuji za pochvalu na dortík a Dennýskovi přání vyřídím. Asi to vypadá na tu středu v 17h u Antala, chris bude určitě tak hodná a udělá rezervačku. Jen ještě všechny co půjdete písněte, ať se ví kolik ná tedy opravdu bude???? |
| 1Majdali | 118921 |
|
|
27.11.2011 20:02:35
Ahooj ..
Peťulo dortík luxusní jsem si na toho Hájka došla včera :-D ale stejně Ti ho závidím ... proč že ti to neprošly ty prkna přes vanu na koupání?? ... jsem zkoušela tu výšku a bude to akorát ...S těmi vlasy jste mě pobavily :-D přesně tohle dělala babička pravidelně mně každé léto :-D přes rok mi maka pěstovala vlasy a pak když jsem byla přes léto u babiny tak mě vždycky nechali oškubat na kluka :-D tak v úterý jdu na kontrolu s prsama, holky držte palce ... s tou středou mám tedy počítat na 100% a od 17ti?? a ta restaurace Antal ju? |
| Bberi | 40972 |
|
|
27.11.2011 19:33:59
mAMBO.TY JSI PILNÁ VYTÍRAT A LUXOVAT,MNĚ SE POSLEDNÍ DOBOU NECHCE NIC
nemám energii, sotva uvařím.... semtam vyperu, vytírat bych měla,ale nechce se mi... budete si pořizovat někdo ten rukávník na kočárek? |
| mambo | 100493 |
|
|
27.11.2011 19:13:01
Ahoj holky,
Peti - dort je opravdu nádherný! Dennýskovi dodatečně vše neeej! Moc mu to sluší ![]() ![]() Caroll - tak to bych tchýni opravdu poděkovala… Jsem ráda, že ta naše na nás kašle, páč udělala to samé dětem od bráchy. Asi nějakej tchýnin syndrom. ![]() Evčo - poslíčky nemám. A ani si nejsem jistá, zda bych to poznala….. Já jak pořád tahám malou, teď ty naše schody, pořád někde chodím… nevím….. břicho cítím skoro pořád ![]() Oblečení mi také dochází a nechci nic kupovat, tzn. tepláková móda to jistí Dneska jsem v noci špatně spala….od 2 do 4 jsem nemohla spát a ráno se u nás vstávalo v 6 a to jsem se vzbudila s křečí v lýtku… Takže ráno a noc nic moc Dopoledne jsem luxovala, vytírala, uklízela, manžel dělal oběd a odpo jsme šli na vánoční trhy…. No jsem docela unavená, ale den se celkem vydařil….krásný večeer všem ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
27.11.2011 18:06:10
spím líp,ale stejně se k ránu budím a třeba hodinu nezaberu, po o nechodím spát vůbec...
Dnes jsme byly s A. chvilku venku,ale bylo zima,hnus... ![]() Poslíčky nemám a spát se mi furt rozhodně nechce...Taky mi přijde,že ty těhu rifle už nedopnu,ale já už si nechci nic novýho těhu kupovat! ![]() Peti:dort super ![]() |
|
|
27.11.2011 16:37:08
Caroll no vždyt první co jim sežral byly nosy, jsme se musela smát, pak šly celé hlavičky.
Jestli myslíš jak se vkládají fotky do diskuse tak já umím jen ty co vložíš do deníčku. A sem se vkládají |
| Evca | 118599 |
|
27.11.2011 15:08:46
Ahoj holky,
teda dnes je to se mnou desne. Teprve ted jsem se byla schopna prevleknout z pyzama. Porad bych spala. taky to tak mate?Jeste ze je Jirka tak zlaty a dosel nakoupit a udelal obed. Ja uz teda toho moc naraz nesnim - spise takove detske porce. Za to ale bricho mi pekne roste.Mam fakt pocit, ze kazdy den se trochu zvetsi. Uz mi skoro nic neni. No nevim nevim, v cem to dochodim do konce tehotestvi. Musim pristi tyden nakoupit ty Vanocni darky, protoze ma pohyblivost zacina byt znacne omezena. A to jsem "jen" 34+5. Holky, taky uz mate poslicky?Ja uz tyden a dnes dopo byly festovne. No tak uvidim, kdy se male bude chtit na svet. Jooo, a uz jsem si zamilovala svuj novy mobil. Nasla jsem pro nej genialni vyuziti. Vzdycky, kdyz chci vedet, jestli je mala ok, polozim si ho na bricho. Ona to nema rada a zacne s mrskat. ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.