Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Carolla | 68600 |
|
|
27.11.2011 13:12:26
Peti, hned bych jednomu z těch pirátů ukousla hlavu, no co říct, jako vždy,dort vypadá báááááječně, chválit tě snad ani nemá smysl, prostě dílko se chválí samo.Ják bych tě teď potřebovala,malý bude mít 2.prosince 2 roky a co bych dala za takový dortík,zlatem bych tě platila.
No a Denýsek se mi také moc líbí, on má vlásky jako můj Filip,když byl malý,úplně stejné,andělíčkovské,jen on je měl do svých tří let,potom jsem ho dala ke tchýni na hlídání a když jsem se pro něho vrátila,sdělila mi,že mi ze syna udělala chlapa,byl vymletý na 1cm. Obrečela jsem to, ale vrátit to už nešlo,ona byla drzá jako opice,no teď už je na onom světě a osudem potrestaná ![]() Holky,co děláte,že je tady mrtvo? ![]() Jo Peti,jak se tam vkládají ty fotky,já na to doposud nepřišla.Vím,že i Marki to umí. |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
26.11.2011 22:30:14
Tak mi měli dneska bouřlivou oslavičku Dennýskových 3. narozenin. Byl chudinka ze všeho tak nadšený, že nevěděl s čím si dřív hrát.
Já jsem totálně hotová, přes den jsem nespala a jo to hodně znát, ale lehnout si nemůžu, protože bych z toho spánku stejně nic neměla. Ta tady je velký oslavenec ![]() ![]() |
| 1Majdali | 118921 |
|
|
26.11.2011 12:41:25
Bberi
ty jsi tedy rychlik taky o tom uvazuju, ale asi az nejak v tydnu..Jak vas tady tak posloucham tak si snad upecu ty vdolky :-D |
| Bberi | 40972 |
|
|
26.11.2011 11:38:45
Hoi všem,už jsme nainstalovaly s A. vánoční výzdobu...
Carrol.recept na vdolky jsem měla dobrej,ale holt byly blbý kvasnice, příště už budu chytřejší ![]() V noci jsem opět nespala od 5 asi hodinu... ![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
26.11.2011 7:31:13
Evčo - já bych dorazila
. Včera jsem byla na tom srazu a zapomněla jsem si dát dezert.... a to jsem si pořád říkala - co jsem to ještě chtěla ![]() ![]() Po obědě jsem si koupila rakvičku a tiramisu, ale mlsná mě honí pořád. ![]() Dneska jedu ke kamarádce na oběd a říkala, že udělá nějakou sladkou tečku, tak už teď se těším. Včera jsem dorazila dost pozdě a vstávalo se u nás v 5 hodin . Že bych byla přespalá se říct nedáTak se mějte a krásnou sobotu ![]() |
| Evca | 118599 |
|
26.11.2011 6:37:41
Tak mne zase v noci prepadla mlsna. Delam si tu palacinky. Kdo k nam prijde na snidani?
![]() ![]() Vedlejsim efektem meho kuchteni je, ze Jirka uz pribral 2 kg. ![]() |
| Evca | 118599 |
|
25.11.2011 20:37:43
Bberi - ja mam nejradeji Cerstve drozdi od fy Uniferm. Ale kup takovou kostku, co ma minimalne mesic pred ukoncenim minimalni trvanlivosti, pak mas vetsi sanci, ze bude cerstve. Tyyyyjo, to bych neverila, co se za mne stalo za odbornika pres drozdi.
![]() Caroll, jsi mne rozesmala. To ta moje Nokie bude v porovnani s tvym Samsungem vypadat, jak jeho vnucka. ![]() Ja vim, ja vim. Ja jsem ale hrozne zpatecnicka. To mam po mem tatovi.Mam ted poprve v byte mycku. Kdyz jsme se sem nastehovali, tak jsem se Jirky ptala,jestli ji budeme pouzivat. Malem vyskocil z okna. Ale asi mas pravdu, ze si ho pak zamiluju. Ted jsem blazen do mycky. To je takova uleva a uz zadne diskuze o tom, kdo to nadobi pujde dnes umyt. |
| Carolla | 68600 |
|
|
25.11.2011 19:44:04
Evčo, ty jsi teda číslo,jiní by skákali štěstím do nebe, že dostali super mobil a ty smutíš po starém. Uvidíš, že za chvíli se sžijete a potom na něho nedáš dopustit. Já mám Samsung s dotykovou obrazovkou, ale ten mi malý hodil do záchodu,takže přestal fungovat foťák, zázrak je, že funguje vůbec,sušila jsem ho měsíc,no a teď už upadly zadní dveře,tak mi čouhá baterka a SIMka, no vypadám jako socka,ale když on ještě funguje
, tak ho přece nevyhodím,ne?![]() |
| Carolla | 68600 |
|
|
25.11.2011 19:39:11
Holky, teda jak vidět, domotala jsem to teda parádně
, ale Majdali, s tím teplem máš pravdu, Bberi, koblížky nebo vdolky,to je jedno,je to skoro stejné těsto,ale kvasnice potřebují teplo![]() a moudrá kniha povídá, že na kvásek je třeba: 1dl mléka, 20g práškového cukru,40g droždí,80 g hladké mouky, vše vymícháš a necháš vzejít, potom přidáš do těsta.Ale to platí u těch koblih, na vdolky tu mám jiný, teda na bavorské,tak mrkni,jestli je podobný: 550 g hl.mouky,140g másla,sůl,3dl mléka,2žloutky,1vejce,70g práškového cukru,30g droždí - v mouce rozdrobíme máslo,sůl,žloutky,vejce,cukr a v mléce rozmícháme droždí(droždí potřebuje teplíčko ), vymísíme těsto a rozválíme na pomoučené vále na půl cm,kulatou formičkou vykrajujeme kolečka a necháme je vykynout,uprostřed každého uděláme jamku a smažíme jamkou dolů. Co si potom dáš navrch je už na tobě,já je miluju s povidly a šlehaným tvarohem, pocukrované.![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
25.11.2011 19:35:49
Evčo.ty odborníku na droždí, napiš mi teda jaká značka je ta in.
![]() ![]() mobil závidím,já mám mobil starej 4 roky a už bych novej potřebovala,jenže nejsou lidi ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.