| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 3341  [Dalších 2381 >>]
Evca 118599
25.11.2011 19:25:36
Caroll, to mas recht. Ja su na drozdi fajsnsmekr.~t~ Tak se s Vami podelim o sve zkusenosti.

Vypozorovala jsem za posledni 3 mesice, ze jsou 2 druhy drozdi a pracovne si je nazvala - cerstve a uz necerstve. ~t~ To cerstve poznate tak, ze kdyz se do nej zakousnete, tak se zlomi a pak v puse mate nejdriv pocit, ze zvykate neco sucheho. To si myslim, ze je to spravne drozdi na kvasek,

To druhe, kdyz si rukou zkusite kus ulomit, tak je takove mazlave, tahne se jak testo.A uz ma nakyslou chut. No a to je myslim, uz spatne na kvasek.

Hihi, tak mozna ta ma uchylka bude k necemu dobra.~y~~z~

Jinak svata pravda Caroll, ja uz se taky citim hur. Mam hrozne tezke nohy. Takze ac ti to teplo zavidim, tak ti ho valstne nezavidim. Byla bych nafoukla jak dyne.

Jinak dnes manza vyreklamoval nejaky svuj stary mobil. Bud mu mohli vratit 1kc, co za to dal a nebo si vzit novy mobil az do hodnoty 9.999,-, coz byla tenkrat ta jeho nedotovana cena. Tak mi koupil novy mobil. Ach jo. No aspon jsme se domluvili, ze to je muj darek k Vanocum. Ja byla spokojena se svou 7 let starou Nokii. ted se mi to snazi prodat, ze budu delat fotky a videa maly, ze tam budu mit navigaci. No jo, asi ma pravdu. Ale ja jsem takovy tradicionalista. Budu si navic pripadat jak ta zlata mladez, co ma vsechno "In".~a~ Je hodny, ale ja si na to budu muset zvyknout.
Bberi 40972
25.11.2011 18:33:08
Carrol:dělal jsem vdolky ,ne kobližky, nevím proč to nevykynulo, dělala jsem to těsto poprvé...
myslím,že to bylo kvasnicema,pak jsem vzala jinou kostku a šlo to

ale jinak uvítám jakékoliv fígle jak na to kynuté těsto~;)
1Majdali 118921
25.11.2011 16:22:23
Carol :-D to bude tím, že já psala o tom teple :-) :-) :-)
Carolla 68600
25.11.2011 15:57:10
Bberi~f~, kde jsem přišla na Majdali s těma koblížkama, samozřejmě jsem myslela tebe, no promiň, už se mi z toho horka všechno plete~t~, jak se nemohl podařit kvásek, neměla jsi špatné kvasnice? No jinak je pravda, že je to piplačka a pak je nutné ještě nechat dokynout už naplněné, aby byly opravdu nadýchané.
Když nebudeš jistá s kvasnicemi, zeptej se Evči, ona je tu přes ně znalkyně~t~
Bberi 40972
25.11.2011 14:18:34
Evčo:jen se vyspi,pak už se ti to dlouho nepodaří~t~

Kvásek se mi 2x nepodařil,až třetí byl dobrej..celý dopoledne jsem se s těma vdolkama mordovala,ted mě bolí břicho a jsem celkově zničená....Poslední dobou mi chybí energie...~a~
Carolla 68600
25.11.2011 13:59:18
JO a já chtěla ještě reagovat na ten správný věk, kdy mít mimi, holky,univerzální rada neexistuje, já měla prvního ve dvaceti,no nebylo to ono,pořád mě to táhlo do společnosti a ten malý tvoreček mě trochu omezoval,což neznamenalo,že bych ho nemilovala. Potom jsem mateřské touhy neměla žádné, pořád jsem měla pocit,že jsem něco zmeškala,no a další děti následovaly až příchodem nového manžela v pokročilém věku. Prostě je to otázka každé z vás, čistě individuální, káždá to musí cítit, kdy přišel ten pravý čas, tyhle děti jsem si teda užila mnohem víc, ale Filda byl spíš takový můj malý kamarád:-)
Carolla 68600
25.11.2011 13:49:56
Teda Evčo, 11 hodin spát, to je sen, ale moc moc dobře,vůbec si nic nevyčítej a užívej si to, protože musíš nabrat sílu na ponocování s miminkem.
Mambo, ty hříšnice jedna, jaké dortíky jsi si dala~;)~w~
Zato já dnes skoro nespala, přitom mě nikdo nerušil, ale hrozně mě pálily šlapky na nohách, musela jsem si na ně dát studený hadr, no a potom jsem usnula. Ach jo,ten poslední měsíc je vždycky na prd.
Majdali, až teď jsem dočetla, že jsi chtěla recept na koblížky,dělala jsem je několikrát,mám tu starou českou kuchařku a povedly se super,kvásek není žádný problém,jen při smažení se musí dávat pozor,aby nebyl olej příliš horký a neusmažily se jen na povrchu a uvnitř by zůstaly syrové. Při prvním pokusu se mi to stalo. Vykrajovala jsem je skleničkou, potom trochu natáhla, naplnila, přiklopila druhým kolečkem a slepené znovu zatlačila skleničkou, no měla jsem krásné koule. Tak napiš, jak se tobě povedly, případně hodím ten svůj receptík, dala jsem tam i trochu rumu a citronové šťávy~;)
mambo 100493
25.11.2011 13:32:55
Majdali - jsem šla z oběda a dostala jsem dortovej záchvat... musela jsem si koupit 2 kousky.. mňam. Si to na mě asi telepaticky hodila ~:-D
Jinak jsem ráda, že mám zubaře za sebou a už tam nemusím. Také jsem nechala udělat fotoknihu a jsem z ní teda nadšená. Máme jí pro babi k vánocům, tak snad se bude líbit.
Evca 118599
25.11.2011 13:26:09
ahoj holky, krom Peti a Mambo, taky jste tak line? ja mam energii jen na spanek. Des. Na dnesek jsem spala od 22:30 do 11:00 asi s 1,5 hod pauzou...takze kolik je to hodin....11hod. Smankote!

Co se tyde srazu. 30.11 od 17.hod na Budarne vyhovuje.~R^ Misto je mi celkem jedno, holky. Takze se prizpusobim.
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
25.11.2011 11:59:55
Do receptíků jsem vložila recept na cukrovíčko z ovesných vloček. Já ho dávala i Dennýskovi v roce.
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 3341  [Dalších 2381 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.