| mamka a zlobidla | 75867 |
|
|
21.8.2011 18:01:17
hlasim se z navratu z amske petidenni jizdy, apalucha naruby :)
renato, blahopreju k dobrym vysledkum |
| xMácax | 43769 |
|
|
20.8.2011 13:05:09
Nazdárek těhulinky,tak jsme se včera vrátili z dvoudenního výletu ze severních Čech.Byli jsme dvě noci na Ještědu,dostali jsme to jako svatební dar. Bylo tam krásně,až na ten včerejšek,kdy od rána byl šílenej slejvák(nevim,jestli tady někdo náhodou nejste ze severu),ale cesta po dálnici byla fakt masakr dobrých 30km.Čas jsme tam vyplnili tím,že jsme ve čtvrtek dopoledne shlédli libereckou zoo - fakt super,kam se hrabe Praha.Krásná malá zoo,spousta zvířaz,viděli jsme krmení a cvičení lachtanů,z toho byla malá unešená.V Praze jsou to akorát kilometry štreky a kopců a stejně nemáte šanci projít celé zoo.No a pak jsme odpoledne jeli do Babylonu-do aquaparku.A přesně,jak tady píšete,bojim se zánětu,i když jsem naštěstí nikdy nic nechytla,až na loňskou dovču,kdy jsem si z Řecka přitáhla z bazénu nějakýho bacila,ale to jsem tam byla s tamponem,takže to se dalo čekat.No,takže jsem se v bazénu včera smočila asi tak čtvrt ho´dky a pak jsem další dvě hodiny sledovala vše ze břehu ze židličky
A málem jsem tam chrupkala.Jsem poslední dobou šíleně unavená.Podle UZ jsem dneska 8+1,podle poslední MS o 9 dní víc,ale asi budu spíš brát to počítání podle UZ,co myslíte?Každé dopoledne jsem jak po kocovině,je to šílený,ať už to skončí.Manžel říká,že to bude určitě kluk,když takhle zlobí )Chtěli bysme chlapečka,nejdřív jsme řikali,že si to nenecháme říct,ale vzhledem k tomu,že máme po holčičce téměř všechno v holčičích barvách,tak si to asi necháme říct,aby ten chudák pak nešel z porodnice růžovej ))A hlavně,stejně bychom to nevydrželi nenechat si to říct )Jinak vítám dubenso...je dobře,že se tady pěkně rozrůstáme.A konečně "kolegyně".která má "jen" jedno dítko.Já mám 4 letou holčičku a nedokážu si představit mít děcka takhle rychle za sebou,jako máš ty.Bude to asi pěknej záhul... |
| Iriska = 3 děti | 33284 |
|
|
19.8.2011 17:43:55
Ahojky při pátku,
připojuji se k holčinám co přibírají. Mám 2,5 kila nahoře. Na to, že končím 12. týden je to asi průměr. Někdo přibere víc a někdo zas nic. Nějak se zatím nestresuju váhou. Když se nenajím je mi blbě. Tak prostě jím, jak si tělo řekne. Poslední dny je mi obzvlášt divně od žaludku. Ta změna počasí ..to mi nedělá dobře. Všem přeji hezký víkend. A PROSÍM už žádné ošklivé foto...lekla jsem se totálně a vyplašilo mě to. Rodila jsem 2x přirozeně. A tak o císaři nic nevím. Jen ve skrytu duše doufám, že ani na potřetí se mi to týkat nebude. I když přirozený porod taky není žádný med, ale to hojení je milionkrát rychlejší a lepší se žena cítí po porodu....alespoň co jsem slyšela od těch círařovek. Pa pa ) |
| dubenso | 120907 |
|
19.8.2011 17:41:27
Reni a kolikátý jsi tt? já dnes 8+5.
|
| *Renata* | 32782 |
|
|
19.8.2011 14:41:08
dubenso
já tedy opravdu nehubnu , ale na váhu raději nelezu, to až v úterý v poradně.Byla jsem na screeninku, dopadl dobře tak jsem trochu klidnější. |
| dubenso | 120907 |
|
19.8.2011 10:13:10
Holky, jen v rychlosti, já se bazénu nevyhýbám a vyhýbat nebudu. Od září plánuju opět plavecký kurz s malým,již druhý. Je to fajn,jak se ty miminka potápí a tak. Jinak já jsem týden před porodem byla na veřejným koupališti,ale nekoupala jsem se,jen sprchovala ,pod sprchou. Jelikož v té době jsem jž byla otevřená na 2 prsty.
Předevčírem jsem dělala 8 plechů pizzy,máme hodně rajčat. A zavařovala malýmu a miminku přesnídávku. 25 litrů :-D Dnes děláme grilovaný žebra a na oběd palačinky. Holky, mě je každý ráno taaaakový zle. A jinak furt hubnu :-( Už mám necelých 52 kil. Ach jo. A co vy? |
| mamka a zlobidla | 75867 |
|
|
16.8.2011 19:12:21
holky, ja se bazenu taky vyhybam. ikdyz myslim, ze ted ni, ale az se zacneme trochu otvirat nebylo by to dobry.
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.