| mamka a zlobidla | 75867 |
|
|
10.8.2011 13:49:57
tak holky, mam kompletni screneng za sebou. vse ok. krev i UTZ. byla se mnou dcera, byla nadsena. s doktorkou jsem se dohodla, ze ji zavolame az se koukne, ze je vse v poradku,aby se podivala na miminko. ´mudra rekla, ze klidne od zacatku. jsem rada.
zuzanka ma zitra svatek, slibili jsme ji mekdonalůda, takze se veer poradne prejime ![]() |
|
|
10.8.2011 7:21:11
maco, zustan u toho doktora u ktereho se citis lepe, kteremu veris, tam kde si myslis, ze je lepsi pro tebe i miminko. on se ten od ktereho odejdes neskaci
![]() ![]() ![]() |
| Jířa(3 kluci) | 79016 |
|
10.8.2011 2:11:07
Hm, ten screening bych určitě chtěla. Minule jsem na tom byla u Apolináře a zadarmo, tak uvidím, jak to je teď.
A Máco, určitě sem patříš, ať už porodíš kdykoliv. |
| Jířa(3 kluci) | 79016 |
|
10.8.2011 2:09:32
Holky dík za uklidňování. Doufám, že to bude dobrý. Je fakt, že v minulém těhu jsem taky nějak ze začátku špinila a doktor řekl, že nic dělat nebude, že buď se to udržet má a udrží a nebo ne. Ségra naopak ležela od 6. do 9. týdne v nemocnici kvůli krvácení. U obou to dopadlo dobře,ale vím, že ne vždycky to dobře dopadne a tak trochu stresuju, i když už jsem zasloužilá matka a neměla bych se nechat takhle vycukat.
|
| *Renata* | 32782 |
|
|
9.8.2011 21:52:17
To víš, že patříš
![]() Já mám termín 29.2, ale březen mi přijde lepší, tak chodím sem. Stejně v termínu nerodím ![]() Můj dr nemá moc podrobný utz, ale chodím k němu od 18 a asi bych si těžko zvykala. Záleží na tobě, kdo ti přijde jako lepší lékař. Te můj je takový lidský |
| xMácax | 43769 |
|
|
9.8.2011 20:42:22
teda holky,vy už jste pěkně vysokej stupeň těhu proti nám, žabařkám v 8.týdnu (a někdo zřejmě i mladším týdnu
)))))Patřím sem ještě vůbec?? )) |
| xMácax | 43769 |
|
|
9.8.2011 20:41:28
Jířo, přesně jak píšou holky. Já teda,´tuk ´tuk tentokrát zatím bez špinění,ale minulé těhu jsem nešpinila,ale krvácela v 7.tt.Tak jsem hned jela,ale gyndař mi řekl,že mám odpočívat,nohy nahoru,žádný šůrování bytu a všechno přejde. Přešlo to asi za dva dny a pak už bylo vše ok.Hlavně žádnej stres!!!!
Taky díky za vyčerpávající odpověď.Už jsem brouzdala po netu a zjišťovala,že to je asi fakt dobrý.Spíš mám teď dilema,chtěla jsem fakt zítra jen na jeden UZ k jinému Dr.a vypadá to,že si mě tam bude chtít nechat.Je mi to blbý vůči mému gyndařovi,u kterého jsem od doby,kdy jsem na gyndu začala chodit.Ale pokud bude mít tenhle podrobnější UZ, tak asi u něj zůstanu, co myslíte?? |
| *Renata* | 32782 |
|
|
9.8.2011 20:38:00
mamko, já byla na krvi ted v pondělí 10+5 a na utz jdu příští pátek 12+2
Snad nám to dobře dopadne ![]() ![]() ![]() |
|
|
9.8.2011 20:33:16
jiro, asi to jde tezko s trema capartama, ale zkus se behem dne natahnout. ja spinela na zacatku tehu dva dny a samo to zmizelo.
|
|
|
9.8.2011 20:32:26
renato, to jsi napsala pekne, vycerpavajici odpoved. ja mam interval mezi krvi a utz 14 dni. krev mi odebirali podle mesicku v 10 plus 2, podle velikosti na UTZ v 10 plus 6. hihi, tak souhlasi s tvym infem :) a utz budu mit zitra, tzn, 15 dni od krve. tak mi drzte pale a modlete se se mnou, at je vse ok. dam vedet.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.