| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 19147  [Dalších 18097 >>]
Vínečko 13944
18.9.2012 16:41:30
H, ona se to tak učila ve škole tak přes o nejede vlak, že?
Jsem vytuhla nejdřív sama a děti hlídaly a pak mi donesly malou k prsu a chrněly jsme spolu.
Elíláma 101194
18.9.2012 16:07:59
A děkuji! Vaše Keliška.
Elíláma 101194
18.9.2012 16:03:19
Lenny: Nutné? Ne. Prospěšné? Asi jo. Já mám línější děti, Toník prostě leží jak pecka, on se umí otočit, on se už zkouší i posadit, ale pak třeba 2 dny jen leží a čučí a čeká, kdy já přijdu a budu na něj dělat bububukuk, jinak ho zajímá jen žrádlo... mám zajímavou sekvenci nově stažených fotek, žere knížku, žere hračku, žere hračku, žere triko, žere si ruce a žere mi pásek foťáku (když jsem mu zabavila všechno ostatní)...

Luci: na lenost ~:-D původně kvůli velké váze, zlomené klíční kosti a asymetrii vpravo a opožděnému vývoji o 2 týdny

cvičíme jen to, co mu není očividně nepříjemné, třeba přetáčení, hrudní zónu, na drcení hlavy k podložce jsem hodila bobek i když rehabka si jede dál svou, i když jsem jí říkala už xkrát, že ho nechci drtit, najde 10 patologií, kterými mi zargumentuje, proč musí (ještě neotevřel jednu ručičku, tady kroutí, tady nekroutí, tady má svalík na krku... ~d~ ) podle ní je úplně pazgřivej na hození ze skály ~8~
Luciferekk s čertíky 74061
18.9.2012 15:42:04
Elííí krásný nick moc ti to sluší~t~.

Na co vlastně přesněmáte cvičit tu vojtovku?

Já taky už sháním pomalu zimní a teplé věci, protože na léto jsme toho zdědili kupy a na zimu nic.~j~
Vínečko 13944
18.9.2012 12:17:27
Elí, tak to dožene, ne?

Jak tu Vojtovku vidíš? Je to fakt u vás nutné?
Elíláma 101194
18.9.2012 12:10:23
Mě Toník zlenivěl tou 2,5týdenní nemocí, neotáčí se, nesnaží se o nic, maximálně si sednout z vyvýšeného lehu a to není úplně ok pořadí, tak asi dostaneme na vojtovce čočku, ale přitom při nemoci se cvičit nesmí, ani 2 dny po očkování, a to jsme byli včera... fakt mám děsnou chuť jí volat o termín... ~7~
Vínečko 13944
18.9.2012 9:48:57
Ahoj, tak nám to tu nějak umírá:-( Kde jste všechny?
Katie, žiješ??????????????????????????????

Hm, hm, hlásí na zítra ochlazení...Min týden jsem koupila jednu čepičku, protože jí jsou všechny malé a dnes budu muset vyhrabat teplejší hadříky a větší. Nějaké teplejší mikiny, kalhoty....a už tu bude podzííííííím~:( a pak zima~o~

Naše zlato válí sudy, couve a naží se na kolínka~t~ Poslední noci se budí tak 3x, ale naštěstí jen mlaskne chytne prso a chrníme. Žádné povídání, hraní. Tak se celkem vyspíme.
17.9.2012 8:14:34
Kači ty jsi nezmar~t~.

My dneska pojedem za babičkou, ať si synek zvyká na obě a ne jen na jednu.Vypadá to na pěkný den, tak půjdem courat po městě a hleďět po výlohách.Vlastně si vezmem Patapum (nosítko) a můžem i dovnitř.třeba si něco pěkného koupíme.~;)

Kačenčička 120997
16.9.2012 18:43:06
Čauky všem.....

tak jsme měli takový akční víkend :-)
V sobotu tůra na slavnosti a zpátky a dneska Ústí a půlmaraton :-) Já teda s holkama běžela jen 3km, ale za 20 min s nákladem (vozík + věci + Ami = cca 24 kg) Maruška mě docela honila ~t~~t~~t~

K večeři tu kuchtím palačinky s čedarem a jako zákusek s tvarohem (z trhu) a s jahůdkama (taky z trhu, kde jsme byly v sobotu s Elííí).

Dnešní noc celkem ušla, ale stejně byla ta hadimrška skoro dvě hodiny vzůru (od 3 do 5h~8~~8~~8~
16.9.2012 14:55:40
Tak to mamka vypadá buď tak dobře nebo jsi ji vzala z dobrého úhlu~R^~t~.
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 19147  [Dalších 18097 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.