| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1130] Názory 11311140 z 19147  [Dalších 18007 >>]
Katie+Z06+I12 43326
11.9.2012 20:33:25
Luc. no to se rychle vyhraňuje ~t~~t~~t~

Izulka už spí..dnes si usla opět sama u kolotoče...ty večery jsou zase moc fain..~s~~s~
Luciferekk s čertíky 74061
11.9.2012 20:11:00
Katie, proč to dělat jednodušše, když to jde i složitě.~o~~o~

Jinak s tím výpočtem to fakt teda nechápu.Možná protože jsem si řekla, že to chci mít do 3 let dítěte.~d~

Dneska na kardiologi nám řekli, že srdíčková škvírka se zatahuje dobře, už je tam jen malilinkatá dírka, takže kontrolu pro kontrolu máme ještě jednou za rok.A mladému se líbí blondýnky.Dneska si v čekárně jednu vyhlídl, asi 20-ti letou a pořád se na ni smál a točil se za ní, no hotovej.~t~
Katie+Z06+I12 43326
11.9.2012 15:23:11
Tak bych chtěla být majitelem RWE..přišlo mi vyúčtování!!!

tak jsem jim už napsala, nechtělo se mi utrácet za telefon,kde bych mohla akorát tak ~o~~o~~o~~o~~q~~q~~q~

ty chytré hlavy, aby nemuseli vracet přeplatek, tak poslední paltbu si nějak záhadně rozpočítali do dalších měsíců a mě napsali ať jim pošlu nedoplatek...oni si snad myslí, že lidi ty faktury nečtou a nebo jsou úplně debilní!!!!

Nedovedu pochopit tu drzost

a navíc tu zvonil nějakej chlap, že jde kontrolovat faktury za elektriku a mával mi do okna průkazkou, když sjem slezla dolů a chtěla vidět průkazku znovu tak se mu moc nechtělo a dral se dovnitř...zastavil ho Falko a já buchla dveřma s tím, že se nemáme o čem bavit!!!! Vybral si na to super období, jelikož opravdu chodí odečty vody....
Sousedka se mě ptala jestli u nás byl taky ten podvodník ~8~..pane jo..tak už vím jak na ty seniory chodí...ale jak pak metl..~t~~t~~t~
Katie+Z06+I12 43326
11.9.2012 7:53:27
Čus baby,
jak je vidět co kraj to jinak...Luc na jakej výpočet? Já si musela stanovit částku rovnou a den zahájení vyplácení taky...jak je možný, že jeden zákon má tolik možností??? nechápu ~d~

Záza chodí teď po O, protože jak jsou v tom podkroví tak je tam děsivý vedro a tak si ji vezmu domů a ještě užíváme tepla...kolo, pes, zahrada....ta je chuděrka docela osamostatněná a zažívá samoobhospodařování.

Pátek je domluvenej..máma bude do 13 a K. od 13. Navíc máma vyzvedne Zázu ze školky a nechá si ju na sobotu, aby K. měl na hlídání jen jednu dcerunku. Tak to nějak klapl a ještě, aby bylo fain počasí.

Jinak je možný, abych v prsu měla 150 ml? Když jsem hledala kolik toho mlík tak to vychází na 150-180 ml na dávku ~e~~e~..kam by to dala? So připadám jak divizna, ale já vážně nikdy z flaše nedávala..kojila jsem Zázu do roka a pak měla mléčný výrobky..UM neměla nikdy...
10.9.2012 21:20:36
Kde jste celý den všechny?

Zítra zase doktor, jdeme na kardiologii na kontrolu, malej měl po narození slabou šelest.Ale obvodní už ji prý neslyší, takže snad je všechno dobré.Mě už z těch kontrol je.e~8~.
10.9.2012 13:26:00
Jo žádný černý čert tam nebyl~t~~t~~t~.
10.9.2012 13:24:07
Tak jsem zpět.
Takže u Dr. diagnóza: přechodná hyperfunkce štítné žlázy ( vím hovno co to znamená, takže si to musím vygooglit.Další kontrola je v prosinci.

Byla jsem i na sociálce.Perfektos, potkala jsem tam bývalou maminku co jsem měla dítě ve školce, takže se mě hnde ujala, že prý už mě každám dnem očekávala.~j~Prozatím jsem teda vyplnila formulář, ve kterém už bylo obsaženo i to že jsem občan Čr, takže žádný další už nemusím vyplňovat a pošle to na výpočet a dají mi pak vědět. A prý každý má nárok na vyčerpání 220tis., takže měnit si to můžu prý jak chci do 2 let dítěte.Jen se prý dycky udělá nový výpočet a je to.Tak alespoň něco se změnilo k dobrému.~R^

Katie+Z06+I12 43326
10.9.2012 11:54:23
Ahojky,
máma jede dneska trénovat na Izu..moc jí to nezávidím..máme plakací protože nás čeká tlačení, břucho má už úplně plné a nechce ani moc jíst..~8~

Jj čučení do pusy to máme taky...ale je to zvědavost...co jsem se ií snažila dát lžičkou tak hned ven a úplně huronský kašlání...no asi jsem byla zase na omylu s příkrmem jak jí to pojede...

Elíláma 101194
10.9.2012 10:07:26
:-)
Kačenčička 120997
10.9.2012 9:59:39
V pohodě :-)
[<<Předchozích 1130] Názory 11311140 z 19147  [Dalších 18007 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.