Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Luciferekk s čertíky | 74061 |
|
|
7.9.2012 13:02:18
Elííí, to ji nesmíte postupně okrajovat, to není jak pažitka!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Já bych taky jezdila kolem školy.Je to asi fakt nejjednodušší systém.Mamka se aspoň projde, malá bude hezky spinkat a ty nebudeš mít starosti s odstříkáváním a následným ohřevem. |
| Vínečko | 13944 |
|
|
7.9.2012 12:59:25
Jo, a my máme naušnice.
|
| Elíláma | 101194 |
|
|
7.9.2012 12:39:26
Luci, tak to zamrzí
tu naší by nikdo neukrad, jak je nevyvedená takové koště ometené...No, zato my nevíme, ka,m se vrtnout... mám pocit úplně na houby prázdnin a muž bude mít první 2 týdny v říjnu dovolenou, tak co s tím... chtěla jsem jet na Moravu, ale nevím, no... jestli by mi spíš nebylo smutno z toho, jak se manžel nalejvá a já zas suším... tak někam na houby, ale kam, bez auta... achjo... a muž se nepřetrhne, ten by to radši proseděl doma než něco vymýšlet... teď jsem viděla akci Lefkadu za 7600 na 11 dní letecky a úplně mi šly slzy do očí, jak bych jela... jenže to si před předpokládanou koupí zahrádky nemůžu dovolit...Souhlas s Kač s tím vozením kolem školy, dělali jsme to tak na výcviku a super. Ani nebyla třeba s sebou pojistná lahvička. Petr mi vozil Péťu jednou za 2,5 hod, měli jsme puzu 10 minut, dokonce podruhé byl únor ![]() |
| Vínečko | 13944 |
|
|
7.9.2012 12:36:18
Katie, těžko radit...
Ale, osobně čekávám na děti než jism skončí kroužky 90 minut a jezdit venku v zimě žádná slast. Navíc, když malá pláče nebo tak. Takže mi připadne celkem náročné pro mamku vozit tak dlouho venku. I když třeba u nás si odstříkané mlíčko nevezme ani z lahvičky ani stříkačkou. V pondělí jak jsem byla u dr. tak malá taky odstříkané nevzala. Co zkusit pomalu zvykat na odpolední příkrm, aby mamka mohla dát třeba zeleninu v poledne a pak bys nakojila až dojdeš domů? |
| Katie+Z06+I12 | 43326 |
|
|
7.9.2012 11:35:21
nezkazí
![]() |
|
|
7.9.2012 11:34:24
taky se mi to zdá být nejednodušší, ale abych s mohlila za počasí..třeba jako dneska
![]() ![]() ![]() jak to myslíš s tou lahvičkou? jako, že bych jim dala mlíko do lahvička a oni ji měly s sebou? Já nikdy lahvičky neměla ...Záza neměla flašu v puse...neskazí se tam to odstříkaný mlíko? A ani nevím kde by ho ohřála ![]() ![]() |
| Kačenčička | 120997 |
|
|
7.9.2012 11:28:49
Čauky všem
![]() Katie, asi bych to udělala tak, že máma bude vozit u školy a v okolí, jestli teda ona nebude zásadně proti....to mi přijde jako nejjednodušší. A až bude Iza jíst příkrmy, tak klidně ať zůstanou doma, ale kup si nějakou lahvičku, ať mají mlíko po ruce ![]() Dneska je krásně ![]() |
|
|
7.9.2012 10:16:58
Holky, jdu pro nápad..příští týden mi začíná zase škola a já teď nevím jak s Izou...máme v pátek od pů 10 do čtvrt na 6 večer..to tam určitě nezůstanu až do konce ale do 15:00 minimálně určitě.
Záza bude ve školce a máma přijede hlídat, ale já nemůžu dojíždět na kojení..láhev doma nemám..jen od medely k odsávačce ten násadec Calma..nikdy jsem ho nepoužila. Navíc nějaké dodržování hodin kojení přes den vůbec teď nehrozí...leží si se mnou a pocucává..pak když musím něco dělat tak si trpělivě hraje...pak se jde zase potulit a pocucat... Mám mámu nechat vozit ve městě? nevím jaký bude počasí a nevím jestli by chtěla Mám jezdit domů? přestávka tam žádná delší hodinová není Mám nechat mlíko a doufat, že to dají? Mám Izu nějak připravovat? Já fakt vůbec nevím..s sebou ju vzít nemůžu..to by byl očistec a navíc si myslím, že tam děti nepatří..mě osobně to vadí... |
|
|
7.9.2012 9:03:23
Elíí, jdu opět péct tvoje cookies...na sobotní oslavičku....
|
| Luciferekk s čertíky | 74061 |
|
|
6.9.2012 20:05:27
To jo, ale do Beskyd třeba nemusím jet půl dne
.Tak u nás už se spí.Ale už vydrží být vzhůru čím dál tím dýl. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.