| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 19147  [Dalších 17847 >>]
Vínečko 13944
4.9.2012 19:19:35
Katie, manželovu občanku!
Katie+Z06+I12 43326
4.9.2012 19:09:39
Ahojky..
očkování jen malej ječák a v 5 měsících máme 6920g a 65 cm...cvalíček...

Jinak jsem se málem zaducila smíchy, když jsem si přečetla ...u nás se po položení na záda žere tričko ...vidím, že je to všude stejné ~t~~t~

Moje tour po úřadech veselo..na občankách mi po vystání fronty řekla, že od ledna se děti a ani manželé do občanek nezapisují..takže s Izou mám smolíka...
Pak jsem se vydala na ten UP...a světe div se..zavřeli mi před nosem..paní křičela, že tam chce taky pracovat a mít takovou pracovná dobu..jen jsem zírala na tu frontu..asi dávali něco zadarmiko..možná dávky ~t~~t~. Takže jdu zítra zase...~8~ ještě se jednou tupě zeptám, kromě těch blbých formulářů a potvrzení z práce a RL nebude po mě ta paní nic chtít...

Tyrkys..jsi zbytečně vztahovačná ~;), nikdo neříkal, že ho nemáš používat,ale to, že si někdo myslí, že je to špatnější varianta. Nic není dokonalé..mě po delším nošení v Manduce taky bolí mezi lopatkama....
Elíí asi se ti vyfotím a jukneš mi na to, ju? Nezdá se mi, že mám víc váhy na bederním pásu...~d~

Jo Tyrkys..nikdy jsem nedělala domácí kečup, ale jedna paní se kterou jsem se seznámila v porodce tak mi posílala nedávno rcp. nemám to odzkoušeno, ale ráda ti ho někam zašlu..dívala jsem se na něj a zdá se mi, že ho má taky někde okopčenej...

lenny já bych teda taky ještě neprodala..izu jsem zkoušela dát na to boční nošení a ječák, tak to dopadlo zase hlavou ke mě a chvilku čučákovala..poplakala si vzteky, že vážně spát nechce, ale přemohlo ju to a pak spokojená. Jen se mi zdá, že se vážně pronese...
Vínečko 13944
4.9.2012 19:01:09
už se perou?~t~~t~~t~
Elíláma 101194
4.9.2012 18:18:32
Tyrkys, já to fakt nemyslela zle, nekritizuju, když je něco jinak, ale o správné nošení se zajímám dlouho ~d~ ani ty stránky, jak jsem ti dávala odkaz, jsem nenaprogramovala já, abych tě nakrkla ~d~ jako nos v čem chceš, jen varuju před nezdravým produktem, rvát ti ho z těla nebudu :-)
Kačenčička 120997
4.9.2012 18:07:35
Šly jsme s Maruškou pěšky na kroužek 2 km tam a on nebyl ~8~~8~~8~

Jinak co Katie...žiješ po návštěvě sociálky????~t~
Kačenčička 120997
4.9.2012 18:06:27
Tyrkys, ale tohle je fakt pravda, já bych si tvoje nosítko taky nikdy nekoupila. Klokanky jsou fakt příšerná věc. Nechápu, že se vůbec prodávají a lituju ty děti, které v nich vidím....určitě budou mít v budoucnu problémy s páteří. Je to nebezpečné pro páteř děťátka a i pro tvoji páteř. Miminko v tom nosítku sedí a nožičky mu visí dolů a trpí páteř i kyčle mimíska. V ergonomických nosítkách a také v šátcích (což je zase moje parketa a zabývám se tím už téměř 10 let) je miminko krásně podepřené a hlavně má roztažené nožičky a nevisí mu dolů, tudíž netrpí páteř ani kyčle. Zeptej se ortopeda až půjdeš na kontrolu s kyčlema, nebo si tam zavolej a uvidíš, co ti řekne odborník a nebo se taky zeptej dětské lékařky.

Ale samozřejmě každý je svého štěstí strojvůdcem ~;) a každý si podle svých zkušeností a informovanosti vybírá to, co si myslí, že je pro něj a jeho dítě nejlepší. Což klokanka z mého pohledu v žádném případě není.
Tyrkys47 120709
4.9.2012 17:23:20
Elíí já jsem to přesně čekala, že to s kritizuješ!!!!!!!

ty totiž vždy zkritizuješ vše, co je jinak než jak bys chtěla ty…

Baby bjorn má u dražších verzí taky bederní pás a navíc já určitě nebudu děti tahat do 20kg.
Elíláma 101194
4.9.2012 17:13:19
http://jeportemonbebe.com/en/faq/physiology-positioning/legs-spread.html

zvláště část:
http://jeportemonbebe.com/en/faq/physiology-positioning/avoid-face-carry.html
Elíláma 101194
4.9.2012 17:10:07
plus u bjornu máš váhu na zádech, na Manduce v bederním pásu :-)
Elíláma 101194
4.9.2012 17:07:37
Tyrkys: no, to taky proto, že Baby bjorn není zdravá a Manduca je ergonomická a z Babybjornu bolí při delším nosení záda, Bjorn je do 11 kg a tedy by nám v půl roce byla na h... a Manduca min. do 20 kg...

Promiň za kritiku tvého nosítka, ale já bych v něm nenosila...

Jinak jojo, vybrala jsem si dražší model, předtím jsem měla ergonomické Liliputi nové za 1650Kč, ale moc se mi líbí design...
[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 19147  [Dalších 17847 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.