| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1380] Názory 13811390 z 19147  [Dalších 17757 >>]
Katie+Z06+I12 43326
3.9.2012 11:21:02
Elíí, já jsem potvora..já bych ho nenechala, dokážu být někdy hodně nepříjemná, když mám pocit, že si někdo ze mne dělá hadr a ždíme a ždíme. Ty úkoly přeci neměl jen na jeden den?
Elíí, já jsem pak i někdy zlá, ale vyčistí to ovzduší...~d~
Elíláma 101194
3.9.2012 11:18:11
Tyrkys, asi jo, asi se s tím smířit... budu ho ale pak ještě milovat, když to v sobě zlomím?
Katie+Z06+I12 43326
3.9.2012 11:17:23
jj.to máme v autě taky, ale stejně se mi nelíbí ji mít celou dobu v autosedačce ve městě...
Kač. co teda používáš - sporťák? Vlastně jsem se chtěla i zeptat na vozítko jak tam sedí? Někdo dává autosedačku a někdo nechává v tom co tam je. Už ho kupovat nebedeme, le opravdu jsem zvažovala...

Tyrkys, musela bych se rozkouskovat, abych to stihla sama...něco máme už léty zajeté a mě teda problém si říct o pomoc nedělá....
Elíláma 101194
3.9.2012 11:17:13
Katie: bihužel nevím, co na něj platí... jako on splnil, co jsem ten den potřebovala, ale ráno byl úplně nefunkční, až do odpoledne, co jako pak?? Já sotva lezla a hlídala 2 děti... on vedle nás na gauči chrápal.
Kačenčička 120997
3.9.2012 11:04:34
Já už ho taky moc nepoužívám, koupila jsem si ještě autosedačku Stratu a základnu do isofixu a to je naprostá parááááádička, žádný připoutávání, jen cvakneš a jedeš ~;)
Tyrkys47 120709
3.9.2012 10:55:05
Kačiii - já už dávám Matrix do sklepa, už je nám dost malinkatý ~t~~t~

Já jsem teda dost ráda že Náš tatinek má takavou praci, že do hospody moc chodit nemuže, chodí tak možná 5x za rok, tak že já si na toto stěžovat nemůžu. I když taky mě někd vytáčí, že mu nedojte něco automaticky a o všchnu pomoc si musím říkat a to mě nebaví, furt o něco prosit, to to raději udělam sama.

Jinak Tě Elíí taky uplně chápu, stejne problémy řeší kamarádky okolo mě... a můžu Ti říct, že stejně nikdy nic nevyřešily!! ~n~

Chlapy si vždy budou dělat hlavně to co baví je ~o~~o~~o~~o~ sebe mají na prvním míístěě!!
Kačenčička 120997
3.9.2012 10:10:49
Jo jinak já taky musím úkolovat a úkolovat, když si neřeknu, mám smůlu ~t~~t~~t~
Kačenčička 120997
3.9.2012 10:10:07
Zrovna šel tatínek s Amálkou běhat ...Amálka ve vozíku na spací dobu, tak mám hodinu na úklid toho čurbesu tady a přípravu na odpo výlet..kroužky nám začínají až zítra ~;)

Katie+Z06+I12 43326
3.9.2012 10:07:15
~f~~f~ zamyká...
Katie+Z06+I12 43326
3.9.2012 10:01:53
Ahojky,
tak Záza první den v naší školce..jsem zvědavá jak se ji ve vesnické bude líbit. byla zvyklá na městskou morálku..tak uvidíme. Mě by tak moc zajímalo,kde pracují místní rodiče..školka je do 16:00 a to se opravdu už zamiká...mi paní uč. důrazně připomenula, snad to stihnu ~t~~t~~t~

příkrmy...holky..jak by to dělali v jídelnách,kdyby uvařené jídlo nemohlo zůstat 2-4 hodiny v termoboges přihřívané? Myslí, že toto povoluje i hygiena. Budeme chtít vypadnou dopo ven, cvičení, masáže, něco vyřídit, bude nachystáno buď s sebou a nebo doma až se vrátíme.. Nevidím na tom nic divnýho a ani závadnýho ~d~

Lenny, jj, kroužky..dnes musím pozjišťovat, kdy začínáme...

Elíí, nevím, kdo jiný bude znát řešení než ty...já můžu napsat jak je to u nás. Příjde z práce okolo půl 6, co myslíš, že tak stihne do 7, kdy se jde iza koupat...a musí říct, já hodně říkám, uděláš prosím ......, prosím pohlídej ....., prosím nachystej...., je to až někdy mým uším nepříjemný jak ho úkoluju, ale to jinak nejde. Neumí si ty náslenost asi představit. A navíc si myslím, že je vyřáděnej ~t~, když jde na pivo tak je do půlnoci doma...rád si pospí, ani jedna z nás ho moc dlouho spát nenecháme...
Co bych udělala já..napsala mu seznam věcí co po něm chci a pak ať si jde...a pokud bych onemocněla já...vyhnala bych je ven a pokud děti..mám peška..nikomu v tomto nevěřím..starám se sama.
Elíí, když to nejde tak třeba řeknu, na večeři máš co si najdeš, chtěla jsem uvařit, ale ty pohlídej...., nemáš slipy a ponožky...já nemám se dvěmi dětmi čas to vyprat, ale pokud si je vezmeš .....
Je to hrozně individuální..já vím co na K. platí a ty to myslím víš taky...spíš jestli ti zbývají síly to řešit, ono je to docela vysilující dospělému člověkovi a navíc chlapovi co ho miluješ a máš s ním děti něco pořád bulíkovat do hlavy a nejhorší je to, že je to někdy pořád dokola.
A jinak já už řekla taky, ne nejdeš ~f~~f~~j~
[<<Předchozích 1380] Názory 13811390 z 19147  [Dalších 17757 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.