Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Tyrkys47 | 120709 |
|
|
31.8.2012 19:19:16
Dneska je den na H...O vsechno hezky zacalo, byli jsem v ZOO a ted uz to jde z kopce!! Jedna nasi zname dneska umrela holcicka na leukemii... jak jsem rada ze nas zatim trapi jen prdy!!
|
| Katie+Z06+I12 | 43326 |
|
|
31.8.2012 19:05:37
a navíc leje a tak i to na co jsem se těšila celé prázky tak padá..lístek asi už neudám...ach jo den prostě na
![]() ![]() ![]() jdu s Izou do vany...snad mě toto aspoň spraví náladu.... |
| Tyrkys47 | 120709 |
|
|
31.8.2012 18:45:05
Holešovice nám pasujou!!! a ty farmarkse trhy tam byvaji jen nekdy!?? nebo furt!!
|
| Elíláma | 101194 |
|
|
31.8.2012 18:40:34
Dík, Tyrkys!!
Kupuju v holešovické tržnici na farmářských trzích, ale trhů je v Pze hodně... pak poradím dle toho, v jaké oblasti se usídlíte ![]() |
| Katie+Z06+I12 | 43326 |
|
|
31.8.2012 18:36:35
Luc. teda koukám....zázračné uzdravení...no hlavně, že je to uzdravení...
holky já jsem s hubnutím taky na štíru...., ale chybička je v jídle..žeru moc...vím to, ale já mám hlad.... Jinak dnes mám super ale opravdu super den na H...O!!! Pan Mgr. mi dnes napsal ať si předmět přetáhnu do dalšího roku, že ročník uzavřel...nevím co mám dělat..nikde to nenapsal, někomu zápočet dal, někomu ne a jěště s němi nekomunikuje. jde o ten kvalitativní výzkum, předělala jsem skrz něho celý záměr a on mi dnes poodeslání verze napíše, že je jako pozdě. Hned jsem mu odepsala jako proč a už žádná odpověď.. Prvnípráci se kterou mě vyrazil po hodinové konzultaci jsem odevzdala v termínu a na další žádné termíny nedal a najednou toto. Kamarádka ji poslala včera v noci a dostala to normálně, termín vážně nikde nestanovil a splnění povinností je až do 5.9., to stanovila fakulta!Navíc jsem svojí vinou propásla termín testu jiného předmětu protože nebyl vypsaný v normálních zkouškách ve stagu a to já nevěděla..takže hned druhý do dalšího roku , paní Mgr.je to sice líto, ale ![]() Ach jo...jsem tak strašně NA...NÁ!!! |
| Tyrkys47 | 120709 |
|
|
31.8.2012 17:40:37
Elíí divala jsem se na tvuj FB jak pekne varis do zasoby, prosim Te - kde kupujes v Praze hezkou, kvalitni, vonanou zeleninu!! Za chvilku se tam opet stehuji tak abych vedela....
Kaci s tim hunbutim mas uplnou pravdu!! mam to na sobe taky overene, nez jsem byla tehotna tak jsem tak zhubla 8kg.... ale ted mam problem ze zapominam jist.... musela bych si nastavit budik ![]() jinak kdybych ja mela o 7kg min nez pre tehovenstvim, tak mam 48kg to bych byla krasavice!! ![]() Luci super zprava ma moc radost ze se u Vas bude vesele kojit dal ![]() ![]() ![]() |
| Luciferekk s čertíky | 74061 |
|
|
31.8.2012 17:11:01
Kači to jsi dobrá a malé ještě víc.Já bych s Karlíkem musela furt umývat ruce a brát na ruce, ještě že ho mám spacího.I když dneska to byla mizérie s tím spaním, ale teď chrní od 15h.Ale já s ním, musela jsem mu pomáhat
, tak uvidíme do kdy mu to vydrží samotnému. |
| Elíláma | 101194 |
|
|
31.8.2012 16:40:38
Jasný, v pohodě, dík
![]() tyjo, švestková mánie ![]() ![]() |
| Kačenčička | 120997 |
|
|
31.8.2012 15:38:59
Elííí zítra mám dopo návštěvu a odpo jdeme na Nikerunprague, takže vůbec nemám čas, ale docela by se mi to taky hodilo
![]() Dneska jsem spracovala asi 20kilo švestek..... udělala jsem povidla, upekla jsem 8 obřích koláčů, vařila jsem knedlíky se švestkama a jsem totálně mrtvá....byla jsem 6 hodin u sporáku a trouby vše v doprovodu naší nespací holčičky....., jdu se zkusit na chvíli ztratit do postele, třeba to nikdo nepozná ![]() ![]() ![]() |
| Luciferekk s čertíky | 74061 |
|
|
31.8.2012 11:34:06
Lenny přinejhorším budeš rodit do přechodu
.Jak to tu tak čtu tak jsou všichni nemocní, asi nějaký virus napadá lidský organismus přes internet! ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.