| Katie+Z06+I12 | 43326 |
|
|
27.7.2012 10:16:49
Myslím, že děláš dobře....přesně tak...jukneš na sraz z fotek...
Jsem zvědavá jak dáme to očkování my.... Lenny ty už jsi douho nedala žádnou fotečku...lípni nějakou... |
| Vínečko | 13944 |
|
|
27.7.2012 10:12:26
jako lákadlo ano, ale ne za každou cenu. V dnešní době fb, netu, skypu...víš jak. To zas mám snad dost rozumu.
Ono jí to teď klesne po tom Nurofenu, ale přece jen je to pidi tělíčko a velká zátěž a vím jaké to je, když člověku není dobře. Takže to na 99% odpískám a jeslti bude večer ok a bude dobré počasí tak bychom si zašli na večeři, budem kousíček od domu a nebude vedro. Na sraz bychom museli vyjet už po obědě a to bude vedro, klimu nepouštím, aby nebyly děcka nemocné. |
|
|
27.7.2012 10:08:29
no to gratulka...tak to oslavíte doma..nevím Lenny..až je změříš a uvidíš jak reauje, ale myslím, že je to dost velká teplota...
![]() sraz je velký lákadlo..já nikdy nestihla žádný ![]() jj, četla jsem si tě na testu ..musím juknout kdy jsem na to přišla já ofio..před dovolkou byl negativní a po dovolce pozitivní...takže asi taky nějak v tuto dobu ..letí to strašně..až se děsímkamarádky te´d říkala no a máme tu vánoce ![]() a má asi pravdu....narozeniny Zázy..Mikuláš a Štědrej den...hrůza a pak Iza rok!!!! |
| Vínečko | 13944 |
|
|
27.7.2012 10:04:33
ano, celkovou
Máme sraz a tak jsem chtěla jet, že by ji manžel hlídal v kočárku. Ale taky se bojím to pokoušet. Máme už po druhém očkování a po prvním měla druhý den jen večer zvýšenou teplotu - bez odečtu 37,7. A teď má vyšší. Jinak dnes máme ýročí 10 let od svatby a rok, co jsem měla pozitivní test ![]() |
|
|
27.7.2012 10:01:43
Lenny, nedělala bych to..
má celkovou reakci, ne mísní po píchnutí? navíc dítě s teplotou na slunce napatří..nechala bych ji větrat a doma v klídku... vy očkujete obě zaráz, že? No nechceš to příště zkusit jednu a za 14 dní druhou... Tak to mm v plánu já...dvě zaráz je docela dost velkej záhul... Elíí..tebe vidím kdekoliv jen ne tady ![]() už nekámo??? |
| Vínečko | 13944 |
|
|
27.7.2012 9:48:48
Ahoj, malá má reakci - teplotu bez odečtu 38,6:-( Dala jsem jí Nurofen a odpolende máme jet pryč s tím, že bude venku v kočárku asi 2 hoďky a jedna cesta 100km. A tak si říkám, že to odpískám. Venku má být 30st. a nevím jeslti to riskovat
![]() |
|
|
27.7.2012 8:48:19
Tak nesklamala..30 minut....stihla jsem vložit 2 fotky...okoukla vaše....pane jo..strašně to letí...Iza je už tak veliká a je vidět jak se s ní pomalu stává malá michellinka
![]() ![]() Luc. moc vám to spolu sluší.... |
|
|
27.7.2012 8:04:14
Právě si říkám jak bych byla vychrněná, kdyby jsem zůstali jen u Zázy
, ještě loni vstávala taky tak brzo a teď ji musím z postele tahat....![]() My máme manduku, s ničím jiným nemůžu porovnávat, já jsem spokojená,jediné co mi vadí, že ve vedru je nepraktická, potíme se obě . Jinak nemůžu říct ani popel.V hluboké korbě nebudeme na zimu určitě..přežijeme podzim a pak už určitě ne...ona se i teď vzteká, že nechce spát a ten kočár ji nutí ![]() Dáme Prevenar..je to asi jedno...pokud bych nemohla doplatit asi ty 400 stovky tak bych dala Synflorix, v Prevenaru je jen o 3 druhy protilátek víc...tenkrát jsem psala tomu mému kamarádovi - epidemiolog - má jen o měsíc staršího syna..doporučil Prevenar a sám ho synovi taky dal. Máme teď oblíbenou a to docela dost tu malou šustící knížečku, jde strkat do pusy, je barevná a hlavně lehoučká.... A holky co zase dát nějakou fotečku, co??? Jdu ji zkusit uspat...už ji to nebaví a je po kojení už hodinu a půl..třeba mi zabere na chviličku ![]() |
| Luciferekk s čertíky | 74061 |
|
|
26.7.2012 21:59:34
Jdu do hajan, zítra jdem ráno plavat
. |
| Luciferekk s čertíky | 74061 |
|
|
26.7.2012 21:58:12
koukala, že není špatné ani tohle:
http://www.boohoobaby.ie/prod_show.asp?prodid=49 |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.