| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1940] Názory 19411950 z 19147  [Dalších 17197 >>]
Kačenčička 120997
25.7.2012 8:23:22
Přibrala za měsíc a kus půl kila. Prostě je hladová, ten večer je fakt krize a já jsem si přesně myslela, že je to z hladu a je. Takže večer do ní asi zkusím něco šoupnout, ale možná to nechám až se vrátíme z UK ~;) a tam si to přetrpím....ikdyž si zase na druhou stranu říkám, proč se takhle trápit~n~~n~
Katie+Z06+I12 43326
25.7.2012 7:44:39
kač.cooo??? Jak přibrala málo? Pane jo, vždy´t jste trhaly rekordy...no nevím, zdá se mi to teda taky docela brzo..budete mít 4 měsíce. Jak málo přibrala? Iza přibírá pořád málo a nikdy toto nikdo neřekl...teda to je divný..

No očkování se taky bojím, my nemáme ještě žádný a tak snad to jako starší snese líp...my musíme tento týden na ten odběr a už je středa a pořád jsem se ještě nerozhoupala....se mi tak nechce...hlavně,když vím, že mě můžou poslat jinam :-(
Kačenčička 120997
25.7.2012 7:17:41
Krásný den všem, jak se máte?

My jsme byly včera na očkování a máme od večera horečku ~n~~n~~n~ Ami pila celou noc (no né úplně celou, ale asi tak po půlhodinách). Navíc málo přibrala ~n~~n~~n~ Takže už máme začít se zeleninkou a večer klidně kašičku. Moc se mi do toho nechce. Ach jo.
Karrin 120059
23.7.2012 13:31:23
Kač to mi dělá malá taky :-) většinou tam hraje muzika a to ji budí...lepší je,když s ní někdo jezdí před obchodnákem a já si nakupuji ~:-D
Katie+Z06+I12 43326
23.7.2012 11:23:49
No tady je živo.....ještě, že si sem tam napíšu něco někam jinam...~b~

No jo Kač. protestuje proto, že nejdeš do obchodu co chce ona...~t~
Já se obchodům pro sebe vyhýbám, doufám, že se mi podaří se vlést aspoň do toho co mám ~:(

Jinak dnes snad bude kakací..jinak mě už trefí..je mrcasná, prdí a smrdí jak tchoř a vykadit ne a ne...to zase bude nálož po týdnu~8~
Hračky si už docela pěkně chytá..pasení má ráda, jen zvedá-ohýbá v kolenou nohy...
mluví už docela zřetelně ~t~, ve vaně je neustále překvapená, že se ta voda nedá chytnout a strčit do pusy, má čidlo na to kde je máma-mlíko...~s~
Musím se taky přemluvit na to jet ju nechat odebrat a udělat ze sebe blbku ve FN, aby mi ji tam odebrali na té dětské klinice..nechce se mi do odběrovek,kde ty zkušenosti moc nemají ~a~

Kačenčička 120997
23.7.2012 9:04:51
Jo a ještě jsem zjistila, že nemám vůbec co na sebe. Vážím už o hodně míň než když jsem otěhotněla a všechno ze mne padá ~n~~n~~n~ Vlastně vážím tak málo jako už hodně dlouho ne. A vůbec si neumím představit, jak s takovým řvounem zvládnu něco koupit. Nevím jak je to možné, ale Ami má asi nějakou šetřící pojistku...jak vlezu do obchodu s oblečením začně strašně řvát a vyvádět, jak vylezu ven je hodná ~8~ co to znamená? ~t~~t~~t~
Kačenčička 120997
23.7.2012 9:01:06
Krásné pondělí všem.

Konečně to vypadá, že bude léto :-)

O víkendu jsme byli s Ami na Šumavě a ušli jsme po šumavských kopečcích 53 km....jsem mírně unavená ~t~~t~~t~ Bolí mě různé části těla a ze všeho nejvíc asi ta sedací ~t~~t~~t~ Měli jsme se báječně, ikdyž počasí zas tak báječné nebylo. V sobotu k večeru jsme kousek před chatou zmokli tak, že jsme byli úplně durch. Já jsem neměla ani nitku na sobě suchou ~t~

Usínání je u nás nějak poslední dobou katastrofa. Nechápu a nevím co dělat jinak. Asi tak od 19-23 je každý den řev střídající se s občasným spánkem (asi tak jednou na 20 minut)~8~~8~~8~ Jediné co mě ještě drží při "životě" je, že v noci to celkem jde.

No a jak se máte vy???? Co mímískové?
Luciferekk s čertíky 74061
22.7.2012 21:08:00
Zlatíčko už spinká a zítra jedem na výlet do Svitav na návštěvu.Tak to se mu bude líbit tak dlouho cestovat autem~z~.
Katie+Z06+I12 43326
22.7.2012 9:37:59
kde je to léto zase???
Tady leje a je kosa hrozná...nejdřív vedra a teď toto!

Luc. to jsem dělávala taky, jenže jak ji dát do svislé polohy hned je vzhůru, tak už ji odříhávat nedávám...koliku by jí to dělta už nemělo.
dnes jí musím ostříhat zase nehty..opět se škrábla v puse...

Musím vymyslet nějaký program na doma...chtěla jsem do lesa,kouknout jestli rostou..tak budeme doma a max procházkovat po okolí
Luciferekk s čertíky 74061
21.7.2012 21:10:46
Katie my si ty ruky rvem až do krku a klidně i po jídle.Vypadám jako bych mu nedala najíst.~q~.Dudel nechce tak místo toho má pěstičky.

Já v noci přebaluju ještě před kojením a po kojení jen odříhnout a spí.Celou noc se mi zdá dlouho nepřebalit ať nemá opruzeniny.My ale máme látkové plíny.
[<<Předchozích 1940] Názory 19411950 z 19147  [Dalších 17197 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.