| Luciferekk s čertíky | 74061 |
|
|
18.7.2012 11:32:40
Tak to já jsem šťastná, že Karlík vydrží s hrazdičkou až 40 min.(ale taky podle nálady). Když třeba myju nádobí, tak ho stačí posadit do křesla aby na mě viděl. Teď má novou hru: plínku.Ta se mu dobře chytá, dá se do ní dobře kopat, hezky nadlítává. Taky umíme krásně slintat, takže si plínkou i utře pusu když se trefí
. Tchýně mu koupila takového toho mazlíka, tak to se mu taky dobře chytá.![]() |
|
|
18.7.2012 11:27:52
Elííí, když budeš trhat ten maliní aspoň se nepoškrábeš
![]() ![]() ![]() ![]() (fuje to je ale černý humor ) ![]() |
| Katie+Z06+I12 | 43326 |
|
|
18.7.2012 9:46:04
čauky....
Bože můůůjjjj...kde jsem udělala chybu...je jednu noc doma a v 8 se vzbudila a já bych ju už ![]() ![]() ![]() Elíí, já když ji nemám v manduce tak ji už nosím v rukách čelem dopředu..nevím jak se ta poloha jmenuje..sedí na ruce a hrudník má opřený o druhou ruku...spokojená..jenže já tak nic neudělám... Myslela jsem to na nošení doma..ne venku..tam si ji schovávám a musím říct, že manduku užívám stejně nejvíc doma a na zahradě...a taky by se jí na mě nelepil ten obličej... ![]() Takže se v ní nedá nosit čelem ani v domácím známém prostředi? Ona je opravdu nespavec a dlouho nevydrží se jen čučet na chrastítka v sedátku...a nevadrží čučet tak ani na mě, když ji odbíhám...teď usla...vzhůru bude po 10..stihnu tak akorát rozvařit oběd.. Na kontrole vážila 4900..tloustne pořád stejně..okolo 100-120 g za týden. Ukazovala jsem jí to, že krčí nohy při pasení a říkala, že to by měla mít sice rovně, ale že nezvedá zadek nahoru a spíš si myslí, že je mrštnější . Dál nám měla brát krev, ale sama říkala, že nebere mimišům tak často a tak jestli bych souhlasila a šla do fakultky...jasně, že souhlasila..než aby ji píchala na několkrát...i ve fn ji měli na píchání skoro půl hodiny...ach jo to zase bude škemrání a vysvětlování proč jdu tam...nechám si to až na příští týden... |
| Elíláma | 101194 |
|
|
17.7.2012 15:34:23
Souhlas, obličejem do předu nikdy, přehlcuje to podněty, vem si, že jsi sotva na světě, znáš dělohu, pak prs, náruč, obličej matky a pár chrastítek, domáci skříň a závěs, najednou tě někdo prdne do prostoru, ruce nohy jak brouk rozprsklý do éteru, ksicht přímo mezi lidi, do hluku autobusu, udělají z tebe prostorový ledoborec, prasárna!
Jen ať si vyvrací, si zvykne. Já už ve vložce taky nenosím, Toníčínečínek má 7,5 kg 65 cm ![]() nějak se mi tam už nevešel ![]() Na zádech se má nosit až od cca 9 měsíců v nosítku, v šátku i dřív, ale na břichu je kontakt s matkou lepší, když nepotřebuješ zrovna trhat maliník, nechala bych to aspoň do půl roku ![]() |
| Vínečko | 13944 |
|
|
17.7.2012 15:22:12
Katie, myslím, že to už můžeš nosit bez vložky.
Kyčle máme ok, takže už tam nepůjdeme. Naštěstí tam dnes nikdo nebyl tak to byla rychlovka ![]() |
|
|
17.7.2012 11:36:56
Hmm, tak já se juknu jak se to nosí na tom boku..ona si tu na hrudíku pamatuje jako spací a dovádí, protože spát neche..dnes jsem ji měla práve poprvé bez vložka..no snad to neva..má 15 týdnů, ale kolik kilo se dozvím až dnes...
![]() naušničky závidím..snad se dočkáme na podzim a to zase nikdo neuvidí..budou se nosit už čepice ![]() |
| Vínečko | 13944 |
|
|
17.7.2012 11:15:36
a nosím pořád jen na břiše
máme domluvené naušničky na druhou polovinu srpna, dr. chce, aby měla po 2 očkováních |
| Vínečko | 13944 |
|
|
17.7.2012 11:14:14
před 14 dny jsem nesla ještě s vložkou
|
|
|
17.7.2012 10:56:37
Čelem dopředu se nenosí v ničem.Teda nemá se.
Já manducu nemám, mám mei-tai a přiznám se že někdy použiju jen tak na rychlovku klokanku.Na boku už taky nosím, protože malej je zvědavej jak opica . |
|
|
17.7.2012 10:43:34
A proč se ptám..ona totiž tak vyvrací to hlavu, že se bojím, že si ji ukroutí ...viděla by líp na tom boku...jsem tozatím moc neštudovala...
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.