| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2000] Názory 20012010 z 19147  [Dalších 17137 >>]
Elíláma 101194
13.7.2012 20:00:01
No, tak příběh o mém shnilém mase znáš, žejo ~b~ to je fakt ku nasrání.

Jo jinak MS to asi není, měla jsem trochu krve na pipíru, už ne, ale čípek má trochu jinej tvar, je na něm hrbolek, tak se asi Mirena nějak hnula, nic necítím, nebolí, ale nic moc pocit, v po ráno půjdu k dr., doufám, že nebudu muset o víkendu na Bulovku, já chci Bohunkůůůůů! ~n~

A to jsem si chtěla o víkendu po 2 týdnech vrznout! ~o~
Katie+Z06+I12 43326
13.7.2012 17:22:40
~t~~t~~t~
Dnes jsem si říkala, že už nikdy, ale vážně nikdy nebudu asertivni na dovážkovou slžbu..budu řvát a ječet a možná se toho balíku dočkám!!!!
K šípku s celou adslkou!!!!!~o~~o~~o~~o~
Jak je možný, že nejsou během 3 dnů dovést balík!!!!! Jak je možný, že za jejich službu zaplatím a oni jsou drzí....
Kačenčička 120997
13.7.2012 17:15:54
Ahááááá ~t~~t~
Katie+Z06+I12 43326
13.7.2012 17:14:13
ne ty jediné řvou nahlas, ale nikdo je neslyší ~t~~t~~t~~t~
Kačenčička 120997
13.7.2012 17:11:26
Mrtvoly si na hřbitově šeptaj????~t~~t~~t~~t~~t~
Katie+Z06+I12 43326
13.7.2012 17:05:50
no je to tu jak na hřbitově..všichni si jen šeptaj ~t~

ty jo já ještě MS nemám ~d~....a dofám, že ještě dlouho mít nebudu
Elíláma 101194
13.7.2012 14:29:44
Ahoj! Koukám, že v Dubnu je vytlemeno ~t~

Já dostala první měšíšky, tak jsem zvědavá, jaký to s irenou bude, zatím mě nic nebolí, ani nemám změny nálad!
Kačenčička 120997
12.7.2012 8:16:41
Katie, já jsem si tam zavolala a paní nás objednala na den, kdy se "neordinuje" ...nečekali jsme ani vteřinu ~t~

Úchyl tam naštěstí nebyl ~t~~t~~t~ nebo o tom nevím....ale kdyby mě někdo viděl, jak běžím bahnem, které stříká všude okolo, lesní a polní cestou, oháním se za příšerama, který mě chtěly kousnout a funím jak lokomotiva....asi by si pomyslel, že úchyl jsem já...nebo aspoň blázen~t~~t~~t~
Katie+Z06+I12 43326
12.7.2012 8:04:43
Dobré ránko,
už ti Kač. chyběl jen nějakej úchyl ~t~~t~~t~~t~..

Tak jsem si myslela jaká bude Izulka vlasatice a ona mi už plešatí a blonďatí....ráno má hned povídavou....vypadá to na Zázu č. 2 ~t~~t~
nechce vyměnit ruce za hračky..někdy si vezme, ale jakmile zjistí neživočišný původ letí to okamžitě hoodně daleko.
Snažím se vyfotit ten její širokánskej úsměv a nebo aspoň natočit, ale jakmile zmerčí foťák je po všem..kamená tvář, hypnoza a kouká na mě a na fo´ták...

Elíí jela bych s kýmkoliv....moře mi chybí...bych i možná K. překecala na něco blízko, jen tak na konci prázdnin, ale s těma pasy mě štvou..zvažuju skrz to i zrušení toho Maďarska...musím se juknout na ten objednávkovej systém..nehodlám tam čekat ani vteřinu!!!
Kačenčička 120997
12.7.2012 7:29:08
Krásný den všem :-)

Včera jsem si zajela na návštěvu za našima, kteří jsou u Třeboně na dovolené. Řekla jsem si, že se trošku projdu. Manžel měl ještě dvě pracovní schůzky celkem blízko, tak mě vysadil s cyklovozíkem a Amálkou kus od místa, kde naši byli (cca 12km) no a co se nestalo. Nechala jsem si mapu v autě ~t~~t~~t~ Sice to tam celkem znám, ale i tak jsem se trošku zamotala. Volám manželovi, koukni do mapy a řekni mi v jedné vesnici musím odbočit na silnici a je to hned jak vylezu z lesa....on jasně hned do prava. Ok. No a nebylo to ~t~~t~ Výsledek je, že jsem místo 12 km ušla 21(za necelé tři hodiny)....teda spíš uběhla, protože jsem si dala s mamkou a Maruškou sraz v jedné vesnici na zmrzlině a oni počítali, že tam budu podle plánu.....takže si tam pěkně počkaly ~:-D V lese bylo neskutečné množství komárů výsledek byl asi 17 štípanců, na louce řádily hovada, takže jsem si přinesla asi 5 kousnutí a na cyklostezce (silnici) byl pěknej hic ~t~~t~
Amálka byla celou cestu strašně hodná, po půlhodině chůze (skoroběhu před komárama) usnula a spinkala celou dobu ~6~~6~~6~
Dneska jsem zničená a prý máme dnes v plánu brusle ~t~~t~~t~~t~
[<<Předchozích 2000] Názory 20012010 z 19147  [Dalších 17137 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.