| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2050] Názory 20512060 z 19147  [Dalších 17087 >>]
Luciferekk s čertíky 74061
5.7.2012 22:14:05
Ahojky, po dlouhé době nakukuju. Nějak mi blbně v poslední době počítač, tak ani nemám moc chuť ho zapínat.

Jsme teď skoro pořád venku.Karlík má teď období hodného miminka. Začínáme pást koníky a vydržíme i v křesílku chvíli bez maminky.Zajímají nás hrkotky a všechno co vydává zvuky. Usínáme tedy pouze na břiše, ale je to zaručená poloha na usnutí a bez řevu.
Ovšem ty hice jsou šílené, chudák malej je pořád spocenej, tak ho několikrát denně otírám mokrou žíňkou.
Karrin 120059
5.7.2012 19:11:45
ahoj a vedrům zdar~:-D

Katie Izulka je krásná kolik vážila,když se narodila?my máme teď taky 5,4kg a 61cm to je málo?zdá se mi to ažaž:-)

Toníček je nádherné mimuško a taky by byl krásná holčička~s~~R^

Ami má krásné šatičky~s~je to kočka~p~

holky chodíte víc na FB než sem?jak vás tam najdu?pod přezdívkama?

co říkáte na to unesené 3 týdenní miminko?já to četla až teď a nechápu je to něco..~8~~a~
Katie+Z06+I12 43326
5.7.2012 10:20:02
Elííí, jasně, že vám bude lepšeji než ve vyhřáté matičce...užijet si to tam...my máme od zítřka rodinnou návštěvu až do neděle...holky se vyřádí a zabaví...

~t~~t~~t~~t~ no to je vlastně pravdaaaaa, budeme žehrat na systém, že vlastně není třeba.....myslím, že nám to dovolí až tak v půl roce co zkusí vlastní jídlo a zatíží si je sama víc...no uvidíme...
Elíláma 101194
5.7.2012 8:14:18
Super, dík. Doufám, že ty játra bude mít už OK. Kdyžtak ji očkovat nenechej, když jsou naočkovaní ostatní, nemůže nic chytit :-)

My vyrážíme na chalupu, snad to bude s klukama pohoda :-) v neděli nazdar!
Katie+Z06+I12 43326
4.7.2012 19:32:58
Ahojky, hicáky jsou teda pořádný..Izu to úplně paralizuje...ožívá až večer a hlad má hlavně v noci....no prostě hrůůůza. Krk mě stále bolí stále a prý nic lepšího a silnějšího než tatnum není..mám jít k doktorovi a to se mi teda nechcéééé

Elíí, můžu ti říct, že konečně přišlo nějaké info o Izulčiných játrech, očkování zakázáno a uvidí se až po kontrole na hepato poradně, která bude až po prázdninách. Takže Ize už bude 5 měsiců, takže zahájení je asi opravdu jedno a dodržují se intervaly mezi dávkami.

Užijte si skvěle prodloužený víkend a snad aspoň ta neděle bude chladnější jak slibují...
Elíláma 101194
4.7.2012 17:24:03
to znááám, tak jako uměl Toník na vojtovce nasimulovat úplnýho kriplíka ~t~ ležel ohlej, placatej a hlavu měl vyvrácenou stranou ~t~

doufám, že příští týden nám ho očkovat nebude taky, v těch hicech, myslím, že na první dávku je doba dost flexibilní, ne? Že až přeočkování je od do?
Tyrkys47 120709
4.7.2012 11:57:55
Dneska jsme byli u doktorky.... mame 6kg a 62cm, meli jsem mít očkování, ale v tom horku nám ho nenaočkovala!

Ale nečím mě začína paní doktorka rozčilovat, vždy si tam připadám jak nejhorší matka na světě, pokažde si něco na malém najde! Před časem měl křivou hlavu... teď ji zas zveda malo!! v tom horku tam ležel jak mrtvolka a nic se mu nechtělo!!

Tak snad už dneska zaprší a bude dobře...

Horku zdar~:-D
Elíláma 101194
3.7.2012 18:25:21
Dííík :-) přes 7 kg...
Tyrkys47 120709
3.7.2012 15:02:32
Elíí ted jsem se divala na fotky na fb... Toník je uzasny, prosím Tě kolik on uz važíí???

Jinak holky dneska jsem konecne zacala trochu cvicit, uz totiz konecne muzu!! mam udelamou specialni tabuku v excelu...
pristi leto jdu na svabtu kamosce a musim mit tak aspon o 12kg min.... tak uz na tom zacinam makat!!!

Sportu Zdar
Katie+Z06+I12 43326
3.7.2012 8:25:30
tak padla na ně asi viroza či co???!!!
mrcha krk bolí jak prase..cucám tantum, ale to co tam v něm vidím asi nezvládne!!!!
Ty vedra mě asi úplně odrovnají....

Holky tak mějte krásný den..já už uvařila oběd a těsto na večeřovou pizzu půjde za chvilku do lednice!!!

Kač. ty jsi studovala ty vozíky, co si myslíš o Jogger 2v1? Zvažuji,ikdyž se upřímně asi budu bát s těma dvěma sama na kolo, ale je pravda co pořád doma...kamarádka mi poslala odkazy na jeté za slušnou cenu, ale nevyznám se v tom, jestli je dobrej a nebo je k ničemu a Izu tam nebudu moct dát...
[<<Předchozích 2050] Názory 20512060 z 19147  [Dalších 17087 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.