| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 19147  [Dalších 18427 >>]
Tyrkys47 120709
30.9.2012 10:16:49
já už taky, vlasy jsou voňavé . . . . a tak přijeď!!!

Já tam jdu na výstavu DÝNÍ, jdu se vlestně podívat na sebe!! ~t~~t~~t~
Kačenčička 120997
30.9.2012 9:55:50
Vlasy mám umytý....já chci taky do Botanky ~n~~n~~n~
Kačenčička 120997
30.9.2012 9:54:15
My už takové botičky máme heč ~t~~t~

Noční ZOO je super :-) Dneska je na Botanku taky krásně :-)

Holky dneska jsem s Ami zažila asi nejhorší noc. Má nějakou rýmu a trochu kašle a spaní vypadalo asi takhle. Od 20-24 jsem se jí snažila uspat a vůbec to nešlo, to ani nebrečela, až kolem 23 začala. No a o půlnoci usnula, ale bohužel jen na deset minut a pak byla zase 20minut vzhůru. Takhle se to opakovalo s téměř naprostou pravidelností až do rána ~n~~n~~n~~n~~n~
Vypadám jak přejetá parním válcem ~8~~8~~8~
Tyrkys47 120709
30.9.2012 9:53:46
Tak ji ředni ať mu uděla ocelové tužinky!! ~:-D~:-D~:-D

Jinak já budu vychazet tak ve 14:00 do zahradky!! půjdu pěšky, myslím že tam budu tak za 15 minut!! ještě jsem to nezkoušela tak uvidím!!

A jestli se tam potkáme, tak to si jdu umýt vlasy, ať trochu vypadám!! :-):-)
Elíláma 101194
30.9.2012 9:52:58
Prosím tě a jestli jsi na mě nezanevřela, jak jsem tě s tím nosítkem, myslíš, že by to klaplo s tím svetříkem? ~;)
Elíláma 101194
30.9.2012 9:43:37
Joo, ty happy days v ZOO jsou super, a pak mají myslím únor tatínci s dětmi :-) dík za připomenutí (my máme permici, ale kamarádky ne a o já tam sama...)

Dnes botanka? My se tam chystáme taky ~b~ ale až odpoledne.

Nojo, s tou usní je to zas čím měkčí, tím lépe pro klenbu, že skrz "masírují" všechny nerovnosti, což je ideál pro svaly klenby... ~d~ ale to neva, protože Petřík spíš prošoupal špičky, jak lezl po čtyřech. spíš tam by to chtělo nějakou výstuž, to by možná šlo :-) no s paní capáčkovou se dá určitě dohodnout.
Tyrkys47 120709
30.9.2012 9:34:38
Jsem ráda že podpoříš podnikatele ze Zlinecka mého městečka!!! Zlín je (bylo) město obuvi, tak kde jidne nakupovat!!

Jinak si myslim ze kdybys pani napsala, že chces podešev z pevnejší usně, že Ti to uděla a aspoň vydrží déle!

A dneska asi vyrazíme do botanické zahrady!

Jinak pro zajemce o ZOO Praha:
v listipadu každé pondělí - maminka s kočárkem - za 1kč
v prosinci každé pondělí do Vánoc - za 1kč pro všechny ~:-D
Elíláma 101194
30.9.2012 9:18:41
Noční ZOO? Ta s průvodcem? ~R^~R^~R^ to je skvělá věc. Dokonce jsem tak seznámila mamku s Petrem. A jak to bylo s výkladem, nemohla mamka moc mluvit, což bylo pro dobro věci. Ségra to celé prokrvácela z nosu ~t~~t~
Elíláma 101194
30.9.2012 9:17:28
Jsou zdravé tam, kde je zdravé chození na boso, tedy kamínky, tráva, prostě hrbolkatý povrch, dejme tomu ještě vysoké koberce, ale tam by asi klouzaly. Vlastně jsou pro chození na boso, která je nejzdravější, ale ne na trvrém podkladu jako chodníky, palubky, což je nejčastější terén a tam se opravdu vyplatí kvalitní obuv. Konzultováno s fyzioterapeutkou (MUDr.) i reabilitační sestrou, protože my v rodině máme ploché nohy a Petřík chodí hodně po špičkách, z těchto důvodů k ní právě chodíme, tak jen že tu nedělám chytrou, musela jsem se o to, bohužel, zajímat. Ale když nic jiného, na parádu tedy velikou :-)
Jako z prodeje těhle capáčků nemám nic ~t~ já bych do nich původně ani nešla, ale poslala mi je kolegyně na Petříka z německa tak jsme je ozkoušeli a super, akorát je pak prochodil ~t~ (chodili jsme chodit do botanky a naše hřiště je oblázkové, tak i tam :-) )
Ale co chodím koukat na FB na vaše tvůrčí stránky, tak mi vždycky jen klesne čelist a to jako fakt, jste ještě lepší než profesionálové, to už je umění, šikovnost i srdce v tom, jako fakt smekám.
Tyrkys47 120709
29.9.2012 22:59:48
Elííí já si teda myslím, že ty botičky nic moc zrdaveho nejsou!! tak mozna na kocar na paradu....

Jinak u nás dneska ráno trhy a nocni Zoo.... :-):-)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 19147  [Dalších 18427 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.