| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 19147  [Dalších 18227 >>]
Luciferekk s čertíky 74061
25.9.2012 8:35:28
Elííí, to sis změnila nick kvůli Ellíí?~t~~t~~t~~t~~t~
25.9.2012 8:20:08
Vůbec nevím, odkdy je to moje dítě dneska vzhůru a teď nevím kdy ho mám dát spát.~d~
25.9.2012 8:18:18
Kač a to jste byli v normální veřejném bazénu? Já bych taky chtěla jít, manžel má pernamentky, tak bych to chtěla jí vyzkoušet.~R^
Vínečko 13944
25.9.2012 8:12:33
Do toho termálního jsme si s ní netroufli, ale v normálním velkém, který má 34st. si to fakt užívala.
25.9.2012 8:12:13
Elííí, tak já mám na kočáru v předu otočná kolečka, když je chci na pevno, tak je zajistím.
Kačenčička 120997
25.9.2012 8:08:56
Lenny, tak to je paráda, koukám obě máme rybičky ~R^
Vínečko 13944
25.9.2012 7:49:54
Kač, bylo parádně. Nejdřív jsme vlezly do dětského, ale tam byla taková celkem bezohledná holčička, která pořád cákala a to se malé nelíbilo a začala plakat. Tak jsme se přestěhovaly do velkého vazénu a tam si to užívala, Bude bahňák tak jako ty naše dvě předchozí děti a já:-))) Dokonce jsme v bazénu potkali doktora, co by to chtěl dole poštelovat v porodnici v ambulanci na kontrole. Tak jsem ho ukazovala manželovi a on povídal, že jeslti jsou teď takový porodníci~t~ mlaďas a na obou rukou tetování~R^, ale a pokec a vlastně i na prohlídku byl moc fajn. Pak jsem v noci přemýšlela nad tím jak vypadá jinak, když si dá bílé hadry a nad tím, co vede kluka v nějakých 19 letech k tomu, že se chce stát gynekologem~t~
Povídá manžel - poznal tě? Tak jsem odpověděla, že ten určitě nepoznává pacientky podle obličeje~t~~t~~t~
Amalá pak vytuhla a chrupkala v autosedačce. Tak jsme si to užili všichni parádě. I jsem si hezky odpočinula.
Kačenčička 120997
25.9.2012 6:55:11
Ahojky všem.

Plavání bylo super, odvážili jsme se i do velkého bazénu a Ami si to náležitě užívala. Pokřikovala, ječela a smála se na celý bazén, všichni se otáčeli a uculovali.
V dětském pidibazénku sjela několikrát klouzačku, snažila se okusovat Marušky balonek, pití vody považovala za nutnost a jak jsem byla mokrá taky, tak mě pořád olizovala ~t~~t~~t~, ve vířivce byla jak ve svém živlu, cákala jak o život a snažila se chytat bublinky. A ve velkém bazénu plavala a kopala a jednou na mě cákla tak, že jsem měla vodu až v břiše, zkoušela plavací kruh a strašně se jí líbily ty čáry na zemi a pořád je pozorovala ~t~~t~ Jediné, co jsme si nechali na později byl tobogán ~y~~t~~t~~t~
Jak jsme se šly převlíkat, tak jsme zalezly do kabinky (taková větší s přebalovacím pultem) tak se začala sápat po jídle, najedla se a oblíkání proběhlo už ve spánku, byla tuhá jak špalek~t~~t~ Mám pocit, že budeme chodit plavat každý den ~R^
Dneska jdeme na tu půlroční prohlídku a naušničky, tak se moc těšíme ~;) Musím vám ji pak vyfotit :-) A ještě si jdeme vyzvednout nové autíčko, tak toho těšení máme dneska nějak hodně ~;)

Lenny a co vy? Povídej jaký to bylo?
Umřetá fenko, co je to za nick ~8~~t~~t~
Krásný den všem :-)
Elíláma 101194
24.9.2012 23:04:49
... a to jako tak, že jsem kočár nevytáhla ven za celou zimu, co měl Péťa první rok ~b~
Elíláma 101194
24.9.2012 23:03:56
Hele, mě se trojkolky nelíbí a nikdy bych si ji nekoupila, ale ten můj Roan je těžký a musíš zahýbat oběma rukama, jak se těžko zvedají přední kola a bez zvednutí nezatočíš, často vedu za ruku Péťu... taky je lehčí do MHD, jako Roan super, ale zvedat 4x denně 20 kilo plus dítě...
~d~~d~~d~
dej mi lepší a nebudu kafrat ~t~ ale já to stejně používám jen přes léto... 3 měsíce v roce, max 4, zbytek nosím...
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 19147  [Dalších 18227 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.