Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Elíláma | 101194 |
|
|
24.9.2012 17:07:17
nahrána nová fotka v albu, bo je sprosťanďácká, tak ji nedávám sem přímo
![]() |
| Kačenčička | 120997 |
|
|
24.9.2012 10:21:51
Tak snad to u nás taky proběhne v pohodě
![]() |
| Vínečko | 13944 |
|
|
24.9.2012 10:01:56
Naše malá je zaplakala jak jí střelili první asi jak se lekla. A v čekárně už byla usměvavá
![]() |
| Kačenčička | 120997 |
|
|
24.9.2012 9:59:41
Lenny, 36stupňů mi přijde už celkem dost, ale záleží na tom, jestli jí tam budeš jen ráchat nožičky nebo jí tam chceš strčit celou. Já to teda vidím jen na ráchání nožiček, ale uvidíme, jak se situace vyvine
![]() Naušničky necháme je nastřelit, píchnout v žádným případě. Nastřelení je pohoda, paní doktorka to ještě znecitlivý nějakým gelíkem a téměř to není cítit, akorát potom to trošku pálí....teda to říkala Maruška. Nechávali jsme jí střílet naušnice až letos, takže máme čerstvé info ![]() |
| Vínečko | 13944 |
|
|
24.9.2012 9:41:00
Taky jedeme dnes plavat
Jen nevím do jak teplého bazénu by malá mohla???Nejvíc tam je 36st., ale je slaný. Tak to asi ne...nevím, máte zkušenosti? Kač, jdete nastřelit nebo píchat? Musím uznat, že to nastřelení je paráda. Žádné komplikace. Oproti první, které jsme nechali píchnout. Do teď si vyčítám, že jsem dovolila, nechat ji tak trápit a trpět. ![]() |
| Kačenčička | 120997 |
|
|
24.9.2012 9:37:26
Krásný den všem
![]() Dneska máme za sebou luxusní noc....teda já, Ami ještě spí ![]() ![]() ....nechápu to, asi jí včera na procházce kousla moucha cece ![]() ![]() Zítra jdeme pro naušničky a na půlroční prohlídku. To to uteklo ve středu slavíme půl roku ![]() ![]() Dneska asi zkusíme bazén, Maruška chce s tatínkem do bazénu, tak se připojíme a budeme si ráchat nožičky v dětském bazénku. |
| Vínečko | 13944 |
|
|
24.9.2012 7:58:26
Dobré ráno,
vypadá to na sluníčko A hlásí teplo. My máme povinnosti odpoledne tak si venku snad užijeme teplíčko.Víkend byl poměrně stresující teda pro mě. Rodina je v klídku. A ještě mi říkají ať se nerozčiluju.![]() Jenomže, půl dne strávené v kuchyni, to teda děcka pomáhaly, pak nádobí, úklid...no zkrátka zase mi to trochu vlezlo na mozek ![]() Začali jsme už přikrmovat. Brambora jí nejede, kaše ano - tu jsme zkoušeli jeden večer ze lžičky. A včera na oběd měla mix a to jí jelo taky. Jediný problém je že jí a jí a pak prskne a má z toho lrgraci a my vše nahozené ![]() |
| Luciferekk s čertíky | 74061 |
|
|
23.9.2012 22:21:38
Psí klokanka:
![]() |
| Elíláma | 101194 |
|
|
23.9.2012 14:43:13
Nojo, u nás jsme všichni taky masozravci, a oni takoví... no minule přijeli smilovkou tescopárků, aby nás prý nevyžírali (já pro ně pečené krůtí stehno na bylinkách, hihi, ale vůbec, co to je za návštěvu, která si s sebou na pozvaniu večeři přinese párky
). Ale já si vždycky představím babičku, kterou postupně vykuchávají a kolonoskopie je její kamarádka, a valím vymýšlet zeleninové jídlo ![]() |
| Luciferekk s čertíky | 74061 |
|
|
23.9.2012 9:29:41
Jinak dneska noc děsná, pořád jsme byli vzhůru i když neplakal.Za to ráno mi to vynahradil a dospával do 8:45h, takže jsme před chvílí vstávali.
A teď mi tu plive a háže hrazdičkou.![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.