Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanka+synáček | 123302 |
|
|
28.11.2011 23:11:58
ahoj holky tak jdu jen takhle pri pozdnim veceru oznamit ze genetika dopadla na vybornou jsme v poradku a podle 3D pan doktor oznamil ze to je chlapáááák
![]() |
|
|
25.11.2011 22:32:59
Ahoj, souhlasim, taky bych na potrat nesla, at uz by to dopadlo jakkoliv..
Ja pribrala ted za prvni mesice 3kg ale za 3 dny, kdy jsem absolutne nemohla jist, po zprave ze mam nemocny dite tak jsem zhubla 1,5kg:-D takze jsem zatim na vaze + 1,5kg:-D coz si myslim ze je fajn.. Ja mam termin na 11.6. Dneska jsem byla v kine na stmivani a jsem z toho dost otravena, vetsi kravinu jsem uz dlouho nevidela:-(((.... ![]() |
| Carlin | 40902 |
|
|
25.11.2011 18:51:45
Teda já koukám! Jaký Papp? O tom mi můj doktor vůbec nic neříkal. Ani u předchzích těhotensví mi myslím nic takového nedělal. Ale on se se mnou moc nebaví
. V pondělí jdu na screening I. trimestru (UZV + biochemie z krve) a žádné jiné vyšetření nemám. Ale neva. Nejradši bych nešla ani na tohle. Ty stresy mě vadí a stejně bych na potrat nešla. Ale aspoň uvidím prtě na pořádném UZV. Termín mám taky někdy 4.-6.6. (doktor mi do průkazky ještě žádný nenapsal, tak vím jen co jsem si spočetla sama), poslední MS byla 30.8. A synkovi bylo v září taky 5 . Tak nás tu bude s šestiletým rozestupem dětí víc.Mě teda břicho zatím neroste, i když manžel tvrdí, že jo. Ale já a kalhoty tvrdíme, že ne! A zatím jsem ani nepřibrala. Ale to já vždycky naberu grády ve finále a mám co dělat udržet to po 17 kg celkem. |
|
|
25.11.2011 13:13:26
ahoj holky, ano presne na tom Papp jsem byla taky.. me to pojistovna hradi, ale doktrovi se to musi vejit do rozpoctu, tak jsem rada ze jsem to nemusela platit:-D
![]() |
| BlankaSi | 122809 |
|
|
25.11.2011 11:38:26
Carlin,
mě teď (včera) dělali také nějaký první screening vrozených vývojových vad (Pap testy? - nějak tak tomu dr říkala), tenhle prý nehradí pojišťovna, stál mě 550 Kč... |
| BlankaSi | 122809 |
|
|
25.11.2011 11:35:29
Ahoj MishoK, skoro jako bych četla o sobě
![]() Termín máme stejně - na 4.6.2012; holčičku mám taky 5-letou (ale té mé bylo 5 v květnu) a s kilama jsem na tom hůř - 5kg nahoře!!! Doktorka už na mě divně koukala a přitom vůbec nechápu z čeho - do minulého týdne mi bylo neskutečně zle, že jsem nebyla skoro schopná jíst. Jinak všem těhulkám držím palečky, aby vše probíhalo tak jak má ![]() |
| MishaK, Barunka a Puleček | 49537 |
|
|
24.11.2011 22:48:36
Ahoj všem :),
mám už jednu cácorku, v září jí bylo 5 let a ted čekám další mimčo. Termín máme 4.6. a jsem tedy nějaký 13týden těhu. Přesně nevím :),doktorka se sestřičkou se nějak nemohly shodnout :+). Ráda bych občas přispěla svými příspěvky. Jinak bříško v druhém těhotenství mi roste neskutečně rychle,jsem z toho až překvapená. S malou jsem v této době neměla ještě vůbec nic a ted??Ted jsem jak ve 20týdnu, o kilech ani nemluvím, mám už 4kg navrh :(. Dobrou noc. M. |
|
|
24.11.2011 12:08:13
Jinak holky co kdyby jsme se seznamily??pokud mate fb rada si vas pridam..jsem tam jako Hanka Maňule Maňakova
|
|
|
24.11.2011 12:06:59
ahoj berru, hematom je pomerne casty v tehotenstvi a vetsinou se vstrebava a neni dalsi problem, vznika vetsinou uz pri uhnizdovani plodovyho vejce do delohy..pokud se zjisti vcas byvaji komplikace jen minimalni, muze se objevit krvaceni napr. z duvodu hematomu, ktery je pod placentou, ale to neni tak caste, spise byva v dutine..
Hlavne bud v klidu a hodne odpocivej a leky, a hlavne je dulezita take psychicka a dusevni pohoda.. Bude to ok..doufam ze jsem aspon trosku pomohla:-D pracuju v branži:-D Hanka |
|
|
24.11.2011 11:59:27
ahoj holky...carlin byli to testy na papp v tydnu a ted ve tt konkretne v pondeli jdu na podrobny ultrazvuk..na genetiku..na amniocentezu bych take nesla, jsou tam velka rizika..
muj doktor dela trippel testy 2x. prave v tom 10tydnu na tten Papp a pak v 15tydnu.. ja jsem dneska 11+3... ale trosku me uklidnil doktor na prenatalni poradne ted v utery kdy mi rekl ze na plodu nic zvlastniho nevidi, ale kvuli tem testum at na tu genetiku jdu... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.