| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 436  [Dalších 66 >>]
Hanka+synáček 123302
28.11.2011 23:11:58
ahoj holky tak jdu jen takhle pri pozdnim veceru oznamit ze genetika dopadla na vybornou jsme v poradku a podle 3D pan doktor oznamil ze to je chlapáááák~p~
Hanka+synáček 123302
25.11.2011 22:32:59
Ahoj, souhlasim, taky bych na potrat nesla, at uz by to dopadlo jakkoliv..
Ja pribrala ted za prvni mesice 3kg ale za 3 dny, kdy jsem absolutne nemohla jist, po zprave ze mam nemocny dite tak jsem zhubla 1,5kg:-D takze jsem zatim na vaze + 1,5kg:-D coz si myslim ze je fajn..
Ja mam termin na 11.6.
Dneska jsem byla v kine na stmivani a jsem z toho dost otravena, vetsi kravinu jsem uz dlouho nevidela:-(((....:-©
Carlin 40902
25.11.2011 18:51:45
Teda já koukám! Jaký Papp? O tom mi můj doktor vůbec nic neříkal. Ani u předchzích těhotensví mi myslím nic takového nedělal. Ale on se se mnou moc nebaví~Rv.
V pondělí jdu na screening I. trimestru (UZV + biochemie z krve) a žádné jiné vyšetření nemám. Ale neva. Nejradši bych nešla ani na tohle. Ty stresy mě vadí a stejně bych na potrat nešla. Ale aspoň uvidím prtě na pořádném UZV.

Termín mám taky někdy 4.-6.6. (doktor mi do průkazky ještě žádný nenapsal, tak vím jen co jsem si spočetla sama), poslední MS byla 30.8.
A synkovi bylo v září taky 5 ~:-D. Tak nás tu bude s šestiletým rozestupem dětí víc.

Mě teda břicho zatím neroste, i když manžel tvrdí, že jo. Ale já a kalhoty tvrdíme, že ne! A zatím jsem ani nepřibrala. Ale to já vždycky naberu grády ve finále a mám co dělat udržet to po 17 kg celkem.
Hanka+synáček 123302
25.11.2011 13:13:26
ahoj holky, ano presne na tom Papp jsem byla taky.. me to pojistovna hradi, ale doktrovi se to musi vejit do rozpoctu, tak jsem rada ze jsem to nemusela platit:-D~g~
BlankaSi 122809
25.11.2011 11:38:26
Carlin,

mě teď (včera) dělali také nějaký první screening vrozených vývojových vad (Pap testy? - nějak tak tomu dr říkala), tenhle prý nehradí pojišťovna, stál mě 550 Kč...
BlankaSi 122809
25.11.2011 11:35:29
Ahoj MishoK, skoro jako bych četla o sobě :-)

Termín máme stejně - na 4.6.2012; holčičku mám taky 5-letou (ale té mé bylo 5 v květnu) a s kilama jsem na tom hůř - 5kg nahoře!!! Doktorka už na mě divně koukala a přitom vůbec nechápu z čeho - do minulého týdne mi bylo neskutečně zle, že jsem nebyla skoro schopná jíst.

Jinak všem těhulkám držím palečky, aby vše probíhalo tak jak má :-)
MishaK, Barunka a Puleček 49537
24.11.2011 22:48:36
Ahoj všem :),

mám už jednu cácorku, v září jí bylo 5 let a ted čekám další mimčo. Termín máme 4.6. a jsem tedy nějaký 13týden těhu. Přesně nevím :),doktorka se sestřičkou se nějak nemohly shodnout :+). Ráda bych občas přispěla svými příspěvky.
Jinak bříško v druhém těhotenství mi roste neskutečně rychle,jsem z toho až překvapená. S malou jsem v této době neměla ještě vůbec nic a ted??Ted jsem jak ve 20týdnu, o kilech ani nemluvím, mám už 4kg navrh :(. Dobrou noc. M.
Hanka+synáček 123302
24.11.2011 12:08:13
Jinak holky co kdyby jsme se seznamily??pokud mate fb rada si vas pridam..jsem tam jako Hanka Maňule Maňakova
Hanka+synáček 123302
24.11.2011 12:06:59
ahoj berru, hematom je pomerne casty v tehotenstvi a vetsinou se vstrebava a neni dalsi problem, vznika vetsinou uz pri uhnizdovani plodovyho vejce do delohy..pokud se zjisti vcas byvaji komplikace jen minimalni, muze se objevit krvaceni napr. z duvodu hematomu, ktery je pod placentou, ale to neni tak caste, spise byva v dutine..
Hlavne bud v klidu a hodne odpocivej a leky, a hlavne je dulezita take psychicka a dusevni pohoda..
Bude to ok..doufam ze jsem aspon trosku pomohla:-D pracuju v branži:-D Hanka
Hanka+synáček 123302
24.11.2011 11:59:27
ahoj holky...carlin byli to testy na papp v tydnu a ted ve tt konkretne v pondeli jdu na podrobny ultrazvuk..na genetiku..na amniocentezu bych take nesla, jsou tam velka rizika..
muj doktor dela trippel testy 2x. prave v tom 10tydnu na tten Papp a pak v 15tydnu..
ja jsem dneska 11+3...
ale trosku me uklidnil doktor na prenatalni poradne ted v utery kdy mi rekl ze na plodu nic zvlastniho nevidi, ale kvuli tem testum at na tu genetiku jdu...
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 436  [Dalších 66 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.