| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 436  [Dalších 46 >>]
Keťule 121944
4.11.2011 10:34:01
Hani, vstávám v 5 každý den normálně, tak jsem docela ráda, že si teď pospím... a žádný příval energie fakt nemám :o(

Vítám nový přírustek... gratuluji, přeji, ať je dobře...

Carlin, já včera říkala doma, že je to pěkný vetřelec, že už skoro nic nesním abych nezvraela a Peťa se úplně zhrozil... jak prckovi mluvím, jaký vetřelec apod. oni to moc nechápou :o))) jim blbě není...
Alfa3686 119314
4.11.2011 9:54:28
Ahoj všem :-)
děkuji za milé přijetí :-))
Je to naše první, tak se moc těšíme:-) Ten termín je hodně na hraně, 22.6. je první den ráčka. Ráda bych, aby to tak odpovídalo, protože sama jsem blíženec :-))
Jinak mám docela obavu, abych moc nepřibrala, tak jsem začala jíst pravidelně po malých dávkách a každý den chodím půl hodiny ostřejší chůzí a dnes ráno jsem zjistila, že mám dole 2 kila ~:-D
Je to asi tou úpravou jídelníčku a pohybem. Jím všechno a nijak se neomezuju, tak snad miminku neškodim...to bych nerada.
Nemáte s tím někdo zkušenost? :-)
Carlin 40902
4.11.2011 8:03:09
Ahoj!
Vítám i novou maminku! Ty budeš mít už Ráčátko, my ještě blíženečky.
Já si zatím libuju, že mě velké nevolnosti nepostihly. Rozhodně jsem tedy ani jednou nezvracela. Jen mi bývá špatně z hladu a pak mi bývá špatně, když se najím moc (což je jasný, když jsem měla takovej hlad ~w~). Ale pokud si hlídám, abych jedla často a v malých dávkách, tak to je v pohodě.
Už nevím, s kým jsem si povídala o odvykání na kávu. Já byla přesvědčená, že se jí vzdát nedokážu~c~, že to jen omezím. A ejhle! Najednou kafe nemůžu ani cejtit. Fakt mi nechutná. To se mi u dřívějších těhotenství nestalo. Navíc mě úplně přešly chutě na sladké, což je super, protože to byla moje velká slabost.

Trochu se bojím, že se mi tajemství dlouho utajit nepodaří, protože já bez kafe a sladkýho - to je divný.

Keťule, na vztah snad brzo je, ale manžel se mě pořád ptá: "A těšíš se?" a tulí se mi k břichu a já nic~d~
Hanka+synáček 123302
3.11.2011 18:02:36
ahoj vitam te u nas:-D krasny datum na terminek,ve stejny den ma narozeniny moje maminka:-D ja mam termin na 11.6.a dneska jsem 8+3 ..moc gratuluju k miminku, cekas prvni?nebo uz mas doma nejaka mrnata?ja cekam prvni..
Ja jsem kolem toho 6-7tt byla taky hrozne unavena,porad jsem spala i ve dne..a ted jsem spis pravy opak..
tehotenske nevolnosti se mi zatim dost dobre vyhybaji,jen me obcas boli bricho
Alfa3686 119314
3.11.2011 17:47:52
Ahoj všem maminkám a jejich mimískům :-)
v úterý jsem byla u Dr. a těhotenství bylo potvrzeno ~R^
Zítra budu 7+1 a termín porodu mám vypočítaný podle PM na 22.6.2012.
Mohu se k vám přidat?
A jak se máte? Jak vše zvládáte?
Já naštěstí nemám zatím moc příznaků, ale od včerejška se mi začíná houpat žaludek, tak mám strach, aby mě nepotkaly nevolnosti...Jezdím docela daleko do práce, tak by to nebylo moc milé :-((
Přeju všem hezký večer a téměř dobrou noc :-)
Já usínám snad i ve stoje...To je můj snad jediný příznak...spát, spát a spát...~:-D~h~
Hanka+synáček 123302
3.11.2011 17:07:59
ahoj:-D byt doma a vyspat se je fajn, ja nejak v posledni dobe nevim moc co to slovo spat vlastne znamena, skoro porad jsem v praci a ono treba 4x tydne vstavat v 5 je mazec...
Co se tyka tehotenstvi tak me je zatim dobre,a navim mam 2x vic energie nez normalne,kdyz jsem to zjistila ze bude mimi tak jsem byla takova spava a ted jsem pravy opak..mam pocit ze bych ubehla maraton..
Malemu preju at se brzo uzdravi a tobe hodne sily:-D
Ja obdivuju ty deti jak je bavi porad hrat treba jednu a tu samou vec dokola,me staci s kamaradky dcerkou 4 letou hrat hru 2x a uz na to nemam nervy:-D a ona se dozaduje neustale opakovani:-DDD
Keťule 121944
3.11.2011 14:29:37
Ahojky holky, tak už mně to taky postihlo :( celý den je jak na houpačce s jediným cílem - wc.

Jsem teď s Matějdou doma. Má prochladlý horní i dolní cesty dýchací, kašel rýmu apod. Tak mi jde ze všech těch her hlava kolem... ale zase se alespoň trošku vyspím...

Carlin, na vztah je ještě blízko ne ? Já tedy kromě toho že je mi zle, taky nic necítím... ale určitě to přijde :) teda doufám :)
Hanka+synáček 123302
2.11.2011 17:43:48
carlin neboj ten vztah prijde ja jsem 14 dni kdyz jsem se to dozvedela byla uplne bez sebe a myslela jsem ze to nezvladnu, jeste ted jsem si hodne nejista a po porodu budu jeste vic:-D ale jsme zensky..zvladneme to
Hanka+synáček 123302
2.11.2011 17:42:23
Ahoj holky...v cervnu se asi nikomu do porodnice nechce,ale ja myslim ze to nabyde tech mamin tady...vetsina to zjisti az tak kolem 7 az 8tt... ja jsem dneska 8+2 a je mi dobre, vcera jsem do pulnoci litala uplne nabyta energii:-D.... ja cekam prvni tak doufam ze ten cerven bude opravdu fajn jak rikas...ja budu rodit u nas ve varech takze na registraci nechvatam..pracuju tady tak at si me tu i odrodi:-DD
Veverecka+Honzík09,Kubík12 71995
2.11.2011 15:53:11
Ahoj holky, byla jsem tu zezačátku, jestli si pamatujete, tak jsem včera byla teprve u Dr a mám potvrzené jedno miminko, se srdíčkem, za 3 týdny jdu na kontrolu..Je mi ale strašně zle, tak se omlouvám, že nechodím, ale není to v mých silách.. mějte se pěkně..
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 436  [Dalších 46 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.