| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 436  [Dalších 356 >>]
Carlin 40902
15.6.2012 19:27:58
Blanko gratulujeme!!!

Holky, vy které už máte dětičky doma - jak často kojíte? A jak dlouho. Naše Violka by byla nejradši na prsu non-stop, tak jí vždy po 15 minutách musím vypáčit. A stejně už za hodinku řve a hledá tlamičkou. Dávám jí nejdřív po dvou hodinách, ale nevím, jestli to dělám správně.
BlankaSi 122809
15.6.2012 16:57:04
Tak se to nakonec povedlo i bez vyvolávadla :-) Dne 10.6.2012 ve 20:27 se nám ve FN Motol narodila holčička Adélka. Trochu nás potrápila novorozenecká žloutenka, takže jsme si pobyly v nemocnici o den déle, ale dnes nás pustili domů.

Všem čerstvým rodičům posílám gratulace, čekatelkám a jejich bříškům krásný start do života.
Pavlína Zaoralová 98753
14.6.2012 12:00:18
jen vás jdu pozdravit ale tady to moc nežije no jo je to s těma mimískama mazec u nás kort s tou dračicí
tak užívejte ještě pupíčky a klid~;)
Jana*K a sluníčka 51000
12.6.2012 19:21:43
Taky od nás všem maminkám velká gratulace k miminkům ~x~~x~~x~
pitrson 119675
12.6.2012 7:44:15
Tak holky moc zdravim...muzu teda rict ze je to peknej ficak s miminkem...jako prvorodicka jsem ze vseho totalne vystresovana nevyspana unavena...uz se tesim dnes na kontrolu k dr.doufam ze budeme moct jit aspon na kratkou vychazku:-)tesim se moc moc moc...jinak nas malej je poklad~s~moc gratulujeme vsem maminkam k narozeni miminek:-)
Carlin 40902
10.6.2012 18:05:51
Ahoj holky,
tak i nám už se 4.6. narodilo děťátko - je to holčička Viola. Jméno se jako jediné líbilo nejen nám rodičům, ale vybrali ho i bráška a sestřička.
Tentokrát jsme porod zvládli bez urychlovacího oxytocinu a dalších léků. Jen po porodu jsem dostala injekci oxytocinu k rychlejšímu porození plcenty. Sice mě stříhali a ještě jsem se dál dotrhla, ale hrozně rychle se zotavuju, už sedím a dokonce i očistky už doznívají.
Violka si při porodu zlomila klíční kost, po odstranění pupečního pahýlku jí pupíček krvácel, takže jsme byly v porodnici o dva dny déle. Ale už se všechno hojí a doma je nám prima.

Myslím na vás a gratuluju k vaši miminkům~x~
Pavlína Zaoralová 98753
10.6.2012 14:13:46
pitrson moc vám oběma blahopřejem je to pěknej prdísek broučínek malej taková byla stelinka ~p~ přejeme vám oběma štěstí a hlavně hodně zdraví a pohodu do společného života ~s~~x~~;((

martí daník je šikulka ~R^nám to tu oživil~g~ a nediv se že všichni plašej když první byl dřív já u prvního přenášela a ted už taky všichni plašili 14dní před ~:-D ad to koleno právě byl taky na operaci před dvěma lety a nemá křížovej vaz měl ho přetrhlej ~Rv

misho tak vítejte doma a užívejte si rodinko~s~ je to něco nádhernýho a nepochopitelnýho jak se v nás mohlo něco takového stvořit ~s~
~s~~s~~s~

blani no jestli jsi měla na mysli nějaký vyvolávání doma no tak na to jsou nějaké homeo a nebo teplá vana a taky sex nechráněný ~;)a jestli vyvolávaný v porodnici tak nevím přesně první jsem měla z části vyvolávanej něco mi dali a rozjeli se mi kontrakce ale otvírala jsem se hrozně pomalu a bylo to na mě dost dlouhý a vysilující ,ale každý to má jinak ~d~moc ti přeju aby se ti to radši rozjelo samo věř tomu a ono to přijde

podívej na mě 4.5. jsem vám sem v noci psala že mě nemá kdo odvést a 1:11 mi to začlo a jeli jsme taťka pro auto nějak dombelhal a odvezl nás~t~~R^~s~
Pavlína Zaoralová 98753
10.6.2012 13:43:57
ahojky holky tak vám jdu oznámit,že 5.6.v 4:38 se nám narodila Zorinka 3920g a 52cm ~s~ čekali jsme pidimimi jako stelinka a on takovej obřík ~s~ porod byl v pohodě přirozenej a rychlej akorát to zavinování potom bolelo
domu jsme šly v pátek a je to teda šrumec než si to zaběhneme přecejenom stelince je 2a1/2 ale segru přijala dobře je na ní hodná akorát víc zlobí asi neví jak se má chovat je to pro nás všechny nový a když jsem byla v porodnici tak byla u babičky a od ní taky bývá rozdivočelá ~z~ no nějak to zmáknem taťku máme zatim doma i když s oteklou nohou ale pomáhá ~s~holky obě spinkaj zatim ~m~tak vás taky jdu dočíst kdo tu už porodil a co se tu děje
Jana*K a sluníčka 51000
7.6.2012 18:14:30
Pitrson, velká gratulace od nás :-)~x~
Ať vám Pán Bůh žehná, ať jste zdraví a máte hodně mlíčka :-) Už jste doma? Asi jo, viď. Tak ať se doma líbí :-)

BlankoSi, já měla první vyvolávaný, ale měla jsem už kontrakce i před tím. Po infuzi s tím vyvolávadlem to šlo dost rychle.

Elíláma 101194
7.6.2012 15:47:45
ahoj, zdravím k května/dubna, jen nakukuju, mě teď vyvolávali, jeden den nástup a příprava (gely, injekce a oxyt. test atd., kolegyni se to přípravou rozjelo, prý se to stává a je to nejlepší), mě zafungovala ráno tableta, ale i tak bych počítala spíš druhý den.

A byl to dobrej porod, lepší než první nevyvolávaný, pokud jsou cesty připravený, nebála bych se toho. odně štěstíííí!
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 436  [Dalších 356 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.