Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
13.3.2013 14:59:54
Jani blbá situace
ono se to může ještě vyřešit i nějak samo. Je smutné že musíš přemýšlet o tom co ted, než se radovat. Každopádně chlap se k tomu staví asi všelijak co? Jsem si vždycky říkala, kdyby to tak šlo v životě přenechat někomu kdo zas chce a nejde a nejde.![]() |
| Jana, 4 holky | 125005 |
|
|
13.3.2013 14:45:07
Jo a včera mi mezi řečí oznámil, že je jich na práci málo a bude opět cestovat. Jsem myslela, že ho fakt nečím praštím.
|
|
|
13.3.2013 14:43:21
Holky jsou 11 a 8. Mně spíš jde o to, že už jsem si jednou zažila ten kolotoč u holek a vím, jak byly obě šizené. Teď jsem si to fakt užívala.
Zuzul, máš pravdu. Ale u malé to bylo jiné. Tam jsem to i chtěla a hrozně jsem se na ní těšila a říkala si, jak je to super, že v dnešní době nám to vyšlo a bez velkého snažení. Kdyby třeba malé byly 3 roky, tak to nějak neřeším. Ale je jí osm měsíců, já dělám školu, kterou budu muset přerušit a kdo ví, jestli se tam vůbec vrátím. Holky. já už mám takové myšlenky, že občas přemýšlím o tom, že bych udělala nějaký bezdětný pár šťastným. Ale, až bych to malé viděla, tak nevím, zda bych toho byla schopná. Doufám, že to malé bude hodné a svoje stresy na něj nepřenesu. |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
13.3.2013 14:38:00
Jani, jak manžel odmítl použít kondom?
Tak by u nás neprošlo, tak by prostě nic nebylo. Kdybych nechtěla další dítě, jakože rozumem už nechci, i když srdce by ještě bralo, a navíc věděla, že manžel by další bral, tak by prostě nic nebylo, nevěřila bych mu, že si dá pozor. Přijde mi to jako celkem slušný podraz. Jako když žena říká, že bere prášky a nebere nic.A úplně ti rozumím, že si to chceš nechat pro sebe, dokud to na tobě nepůjde poznat. Nedovedu si představit tady u nás na dědině ty řeči, kdyby se to přihodilo u nás. Jak by si z nás všichni utahovali, případně nás litovali. Ty to zvládneš, jako zvládáš tři děti a k tomu školu, jen toho svého chlapa budeš muset pořádně zapřáhnout, když to spískal.![]() |
| Zuzul+K 1/09+K 7/12 | 85111 |
|
|
13.3.2013 14:31:44
Ty jo Jani.. moc mě mrzí, co prožíváš a chápu tě. Zbavit se miminka jsem taky nedokázala, i když já teda byla v jiné životní situaci. Tenkrát jsem měla těsně před maturitou a děti ještě žádné, nicméně miminko jsme také neplánovali. Teď si ale nedovedu představit, že by jsme Kristýnku neměli a jsem ráda, že se to stalo. Tak věřím, že i u tebe nastane zlom, až se se situací smíříš a určitě vše zvládnete.
![]() a chlapi jsou sobci. jen by mě zajímalo, jestli při manželově pohodlnosti pomyslel na následky a co na to teď říká... Koukala jsem do deníčku, jak máš staré první dvě holčičky a připomněla jsem si, že už je to 2. neplánované dítko. |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
13.3.2013 14:20:35
No, v tomto případě bych tatínka zapřáhla hodně, rozhodně víc, než je obvyklé!
![]() Zvládneš to, uvidíš, o tom nepochybuju! Jaký máš rozestupy u starších? |
|
|
13.3.2013 14:10:09
Gab, nebylo k tomu daleko. A jsem na něj občas dost protivná kvůli tomu. Vím, to malé za to nemůže. Ale já mám právě 3 děti maximum a vůbec nevím, jak zvládnu 4 a ještě k tomu tak brzo po sobě.
|
|
|
13.3.2013 13:59:55
Jani, tak to bych ho nakopala asi. Chlapi zatracený!
![]() ![]() ![]() |
|
|
13.3.2013 13:48:46
Gab, já nesním antiko - migrény,tělísko je u mě taky tabu a on odmítl použít kondom. Takže jsem doufala, že je dost starej na to, aby si dal pozor. A hlavně věděl, že já už další nechci. No, až mě šmejkne, tak si to užije a pozná, co je to za záhul.
|
|
|
13.3.2013 12:46:55
No, Jani, já ti rozumím. Další bych asi nedala a hodně bych se rozmýšlela.
Jen nechápu větu, že manžel tvé prosby nevyslyšel, nijak jste se nechránili? ![]() Moc přeju, ať jsi spokojená. Záhul to bude, mně stačí rozdíl 20 měsíců... ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.