| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 8992  [Dalších 7922 >>]
Pralin 95454
6.3.2013 12:58:25
Jany no to se musime domluvit....idealni by bylo kdyby mel nekdo moznost nejake podnikove chaty, to by bylo za hubicku:) ...no taky zalezi jestli radeji nejaky levny penzion anebo children friendly a ten bude asi drazsi...
Jana, 4 holky 125005
6.3.2013 11:38:56
Jo a ovoce odmítá. Baští jen zeleninu a maso a rýži. A moc jí chutná rohlík nebo houska. Čaj taky nechce.

Pralin, přidala bych se ke srazu, ale záleží, kde to bude a kdy. Stále chodím do školy a holky mají soutěže. Takže jsem limitovaná.
Jana, 4 holky 125005
6.3.2013 11:36:56
Ahoj holky,

dlouho jsem tu nebyla, tak jdu na vás kouknout. Bea už má konečně taky zub a klube se druhej. Zatím neleze ani nestojí, ale kam potřebuje, tak doválí sudy.~t~ A říká táta, ee a ham. Občas se jí podaří nenene. A dělá papa ručičkou, kýve hlavičkou na ano a když se jí zeptáme jak dělá tygr tak zakřiči jako tygr. A míry máme 74 cm a 8 kg.
Pralin 95454
6.3.2013 11:02:58
Nejak si ted nevybavuju kolik je vasim detem, bertik byl bez plen ve 22 mesicich a naprosto bez problemu, krasne si rikal, na noc jsem jeste davala asi do dvou a pul a furt jsem cekala na nejaky impuls z jeho strany, ze se treba probudi nepocuranej a furt nic neprichazelo, tak jsem mu plinku sebrala a ani to nepostrehnul a vydrzel az do rana.

Na 8mi mesicni prohlidku se nemuzu dokopat, termin kdy jsme byla objednana jsem prosvihla, uplne jsem na nej zapomnela...s tim bertem v sadre to neni jednoduchy kdyz neni moc moznosti hlidani....uz pocitam kazdej den, kor jak je venku hezky uz se tesim az budem na zahrade.....

Holky co nejaky jarni sraz?? Udelame?? Jezdime takhle s rijnatkama 2009 a musim rict ze neni nad osobni setkani, hrozne moc to tu diskuzi oživí....idealne aspon na dve noci kor kdyz to bude mit nekdo treba daleko, zalezi kde se sejdem.
Mufina + 4 rarášci 5426
6.3.2013 9:18:44
Gab. gratuliji Fildovi k úspěchům ~g~~R^ a Ty rozhodně pyšná buď ~;)
My jsme to ještě stále nedali a velký podíl mám na tom i já, protože Martínka tak často na nočník nedávám, každý den si říkám, že se do tho opřeme, ale nějak nemám výdrž. Ale teď závidím, tak mě to třeba nakopne ~t~
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
5.3.2013 22:36:52
Aha, tak tomu už rozumím. :-) Emča má asi 68cm, takže i váha bude nižší. Navíc u holčiček je to možná i jinak, ne?~d~
Petra75+3 kluci 123532
5.3.2013 21:49:03
Ona je ta váha vztažená k délce, jako že by mohl na ty centimetry vážit i víc. Davča měl tuhle výšku v roce a k tomu 9.5 kilo, takže o dost víc. Šíma bude větší, nebudeme mít doma dalšího prcka, Davča je opravdu malinkej, když ho vidím mezi spolužákama, tak vypadá jakože k nim nepatří.
5.3.2013 21:41:57
Dokonce 8,7kg!!! Tak to už vůbec ne. ~a~
5.3.2013 21:39:13
Já dávám skleničky, tak to vím přesně, sní vždycky všechno.
Super míry na 8 měsíců a je to šikulka! ~g~
A na 8 měsících je 8300g nebo kolik přesně jsi psala, podprůměr? Tak to Emča nebude mít ani náhodou! Na 7 měsících se doplazila k váze 7000g a za měsíc přes kilčo nedá ani omylem.
Jinak kojím v noci, když chce, pak ráno, dopoledne půl hodinu po ovoci, v poledne půl hodinu po zelenině a pak až do večera prakticky furt. Proto jsem taky zkusila tu kaši a byla nadšená. Vůbec, když vidí skleničku a lžičku, tak je v tranzu.
Vodu jsem přestala dávat, nechtěla jí a když má žížu, cucne si ode mě.

A Filda už je skoro dva týdny po spaní suchej a přes den je bez plen, s občasnýma nehodama, ale lepší se to den ode dne. Sice je to pro mě momentálně větší záhul, než kdybych ho přebalovala, ale on je ze sebe tak nadšený, že jsem nadšená a pyšná matka. ~x~
Petra75+3 kluci 123532
5.3.2013 21:24:06
Tak to je skoro jako u nás, já mu to teda nevážím, ale sní tak to množství, co se vejde do skleničky od přesnídávky a málokdy něco nechá, občas nedojí tu večerní kaši. Někdy si ještě přes den sežmoulá pár piškotů nebo sušenku. Mlíko si dává tak nějak průběžně podle nálady, nic jiného zatím nepije, vodu nechtěl, čaj jsem nezkoušela.

Dnes jsme byli na 8-mi měsíční. Měří asi 73 cm, váží 8.7 kilo, takže je celkem dlouhej a s váhou lehce pod průměr. A byl pochválenej, že už leze po čtyřech a že je tak pohodovej, krásně spolupracoval, všechno v pohodě.
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 8992  [Dalších 7922 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.