| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1170] Názory 11711180 z 8992  [Dalších 7812 >>]
Edvi+1+1 46083
21.2.2013 7:40:33
Barambulko, tedy to je váha, to jste překonali i nás~t~ týjo

Pralin to je krása s tím máma:) mám pocit, že u nás to cílené moc není a i tak mě to dojímá.

koukala jsem do deníčku, teda Julinka je vlasatá~:-D a kojící Filda je bomba.~t~

Naše mimino se zbláznilo už asi dočista, začal se pouštět do prostoru.~a~ zkouší krok dva a padá.~8~ zatím žádný rozum, žádný pud sebezáchovy...~8~včera se mi povedl zachytit zrovna ten první pokus.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
21.2.2013 7:27:23
Tý jo, tak máma závidím. Emča jen žbrblá táta, pápápá a tak, ale cíleně nic a máma už vůbec ne.~a~
Pralin 95454
20.2.2013 23:03:57
Holky, tak tu byla dneska navsteva a moje halucinace potvrdila, fakt rika máma a rika to zcela cílene mne:) .... furt se divim kde je to miminko, ktery jsem nedavno porodila...ale je fakt ze bertik v jejim veku rikal táta, bába a za 14 dni by mel zacit rikat máma....
Lenka +L 06/07+E 06/12 39272
20.2.2013 22:42:46
Pěkný večer všem jdu vas pozdravit nejak nic nestiham a porad jsem s tim malym torpedem.Jinak dneska jsme byli na 8mesíční ko a mame 7,5kg a 69,5cm.Jinak máme dva zuby dole a tlaci se nam dole treti.Jinak noci jsou celkem v poho a vetsinou spi od 21.00 do 7-8hod.
20.2.2013 20:58:05
Peti, pamatuju si od Kuby, ten má Lega ještě pořád bambilion.
Měli jsme na to takový kufříky s přihrádkama a tam to skladoval podle typu. Ale nadává na to ještě teď, byla to dřina to uklidit.~t~
Petra75+3 kluci 123532
20.2.2013 20:51:17
Houby víte, co fakt bolí.~t~ To Duplo je ještě zlaté,
si počkejte na ty mini kostičky, to teprve uvidíte, jak to bolí a kolik je z toho bince, kolikrát se v pokoji nedá šlápnout na zem, vypadá to tam jak po výbuchu, jako že mají spratečci hraček až příliš, ale je to jenom lego. A blbě se to uklízí, ještě jsem nevymyslela nějaký vhodný systém úschovy. Ale až se nebude topit, tak je vyženu do pokoje do patra a tady dole opráším Duplo, máme ho taky dost, a s tím si budou hrát společně s prckem.

Jo a s tím dalším miminem, mě si taky škrtněte, stejně by to byl zase jenom další chlap a co pak moje nervy...
Andrýsek + 2 109157
20.2.2013 20:41:20
Edvi, mě si taky šktrni, já už třetí v žádném případě ne, nejsem přilš mateřský typ, jako mám své děti moc ráda, ale vím, že to prostě je akorát, abych to zvládla jak s výchovou, tak finančně a mé slabé nervy taky více nesnesou ~t~.
20.2.2013 20:29:20
Jj, Duplo bolí... ~o~
Když si Filda staví, Emička mu vydatně pomáhá, udělá výstupní ústní kontrolu snad u každý kostičky.
Mufina + 4 rarášci 5426
20.2.2013 18:30:24
Lego je u nás taky velice oblíbené, ale naštěstí Duplo a to jsou větší kostičky. Válí se to tady pořád a všude, paráda, když si na to člověk stoupne bosou nohou ~Rv Matěj na ně kouká, jak si stavějí z pestrobarevných kostiček a pokud mu nějakou půjčí do ruky, úplně se na ni třepe. Akorát on to hned šupne do pusy a ono je to přece jen dost tvrdé, tak nechci, ať si poraní tu svoji zvědavou pusinu.
Petra75+3 kluci 123532
20.2.2013 17:27:25
No teda to je váha, to je Baru těžší než Norbísek a je i dlouhá. Když si vzpomenu, že náš Davča měl v roce 9,5 kilo a 72 cm. Ale on je drobek pořád, Šíma bude určitě větší, už se blíží k 9 kilům, na 8-měsíční kontrolu jdeme za 14 dní.

Já mám doma nezvyklý klid, kluky jsem odvezla k babičce, teda jen do zítra, ona si je ráda půjčí, ale ještě radši je vrací. Zbylo mu tu jenom jedno skorobatole plazící si po celém obýváku. Furt couvá nebo se točí dokola, dopředu mu to ještě moc nejde, vždycky se rozhoupe na kolínkách a kousek poskočí a pak sebou plácne. Začal natahovat nožky do stran, jakoby se snažil nakročit a točí zadečkem, občas se dostane do šikmého sedu, ale ještě se neudrží a skončí s buchnutím na zádech. No bez dozoru už ho nenechávám a děsím se, jak to tu ve zdraví přežijeme,
kluci nechávají věčně někde něco ležet, pak ječí, že jim to prcek bere. A nejoblíbenější hračka u nás je lego, takže spousty malých kostiček a panáčků po celém pokoji, to fakt nevím, jak to ohlídám.~Rv

Dopoledne jsme byli chvíli na lyže, už včera byl M. s tatínkem, stál na tom poprvé a šlo mu to parádně, zatím jen na cvičné louce, ale jezdil i slalom a bez problémů. A to jsme mu chtěli platit instruktora, aby ho naučil aspoň základy. Dnes jsme se vypravili všichni a postavili na lyže i D., ale tomu to moc nejde, tak ho asi ještě necháme. Má čas, nic mu neuteče, když to zkusí za rok.
[<<Předchozích 1170] Názory 11711180 z 8992  [Dalších 7812 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.