Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana, 4 holky | 125005 |
|
|
7.2.2013 15:02:14
Gab, tak mi ji sem taky pošli. Melír odrostlej, vlasy přerostlý, můj chlap v trapu a já malou do kadeřnictví tahat nechci. No i když sem bych taky nikoho vzít nemohla. Tady je to jak po bitvě. A není co obdivovat. Někdo pracuje, někdo studuje. Ty jsi na tom líp, že k tomu dostáváš alespoň někaké ohodnocení. Já tak leda písmenka místo známek.
![]() |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
7.2.2013 14:47:10
Tak to tě obdivuju, Jani, se 3 dětma ještě studovat.
![]() Já mám jen dvě, dělám z domova na půl úvazku a mám toho nad hlavu. Ale zítra mi ráno přijde kadeřnice na barvu a stříhání, se těším, budu zase chvíli vypadat jako člověk. ![]() |
| Jana, 4 holky | 125005 |
|
|
7.2.2013 14:43:03
Gab, Emince gratulujeme.
Naše Bea zatím zoubky nemá, ale poslední dny je teda dost protivná. Tak se asi taky něco v pusince chystá. Dneska se odpoledne vzbudila s děsným pláčem a dost dlouho jsem jí nemohla utišit. A to bych potřebovala, aby ještě 14 dní byla hodná. Potřebuji ještě stihnout 3 zkoušky. |
|
|
7.2.2013 14:00:17
Jo a Eminka má dva dolní zoubky a dneska prvně snědla celou skleničku 125g.
![]() |
|
|
7.2.2013 13:59:09
Filda včera přejel Emince ručičky, jak ležela na bříšku na zemi. Je to asi všude stejný. O tom, že se jí pokusil vyměnit oční bulvy za kaštany nebo že vzal dětskou vrtačku a zkoušel jí provrtat zavřená víčka ani nemluvím. Lehá si na ní pořád, v rámci mazlení. A tak, no... Zase je odolná a jak Filda brečel kvůli každý kravině, tak Emča je teda zocelená a nebrečela ani když jí stálo to autíčko na ručičkách.
|
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
7.2.2013 13:43:19
Petři, krásně jsi to napsala "v pyžamu do kočárku" a "bez rizika zašlápnutí"
Já to musím taky řešit, ranní výpravu do školních zařízení, ale tohle by mě tedy nenapadlo i když u Matěje to nemusím vlastně tak moc hrotit, on se budívá okolo 7 nejpozději. Martínek o víkendech taky a tahá mě z postele, ale jak potřebuji přes týden, aby vstával, zrovna by chtěl chrnět, klidně i do 8.Dnes se chystal přetáhnout Matěje autem po hlavě, naštěstí jsem se včas ohlídla, to si vůbec nedovedu představit, že by ho vší silou praštil, až mě z toho zamrazilo. Poslední dobou pořád někoho něčím bouchá a furt je u nás řev, Matěje zatím nechával na pokoji, jen ho často vyklopí i s lehátkem, že je hlavou dolů. Nebo se s ním chce mazlit a lehá si na něj. Takže Matěj si volného pohybu užije zatím prachmálo. Když ho máme na dece, chtějí s ním zase všechny děti koulet. |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
7.2.2013 9:45:05
Dobré ránko.
Teda , tady u nás doma je dnes přímo božský klid. Furt se ohlížím přes rameno, kdy na mě vybafne některé dítko a až pak si vzpomenu, že jsem je konečně po deseti dnech dostal z domu. Mrňousek se teprve před chvílí vzbudil, zaspal i transport z postele do kočáru a cestu do školy a zpět, šupla jsem ho do kombinézy v pyžamu a vyrazili jsme. Teď se tu placatí na zemi, konečně si může hrát a lozit bez rizika zašlápnutí. Pohodička.![]() |
|
|
6.2.2013 21:40:23
Edvi, vyzrála jsi nějak na ty afty?
|
|
|
6.2.2013 21:38:09
Tak to je fajn, že většina marodů už je fit
a Norbískovi ať se taky brzy uleví ![]() Matěj se taky zatím nebojí, ale večer nechce být v postýlce sám. Poslední tři dny usínal jen na rukách, první den odpadl celkem rychle, další den usnul u mě v posteli a než jsem se vrátila ze sprchy, vzbudil ho Martínek a to tak, že na něj lehl, chudák Matěj se děsně lkekl a pak dvě hodiny řval. A třetí den ještě horší, to řval i v náručí a pak přešel do úplně hysterického řevu, až jsem už začala přemýšlet, jestli mu zase někdo něco neprovedl a něco ho nebolí, nakonec se uřval do spaní a ještě ve spánku pak pofňukával. A dnes ještě nespí, ale v klidu si hraje v postýlce, za chvíli si ho beru k sobě a doufám budeme spinkat. A s Martínkem střídavě oblačno, včera neskutečně zlobil, dneska zase naopak, až se Katka několikrát ptala, co se stalo, že je dnes tak hodný. Ale včera jsem si už říkala, co si s ním počnu, že je prostě nezvladatelný |
|
|
6.2.2013 19:08:44
Tak my už snad nachlazení máme za sebou. Emču to jen ta štrejchlo, Filda si to užil se vším všudy, ještě má trochu kašel, ale nic strašnýho, ani u dr. jsme nebyli.
Eminka se zatím nebojí, je to pořád sluníčko. Dokonce teď poslední dvě noci jedla večer v 7 a ráno spala do šesti. ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.