| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1350] Názory 13511360 z 8992  [Dalších 7632 >>]
Andrýsek + 2 109157
29.1.2013 16:12:21
No já mám ještě jeden záložní kočát na chalupě, starý patron sporťák a přemýšlím na příští zimu místo firkonu, já s firkonem jako sporťákem u Sylvy moc spokojená nebyla, tak asi až z hlubokáče vyroste, tak to prodám, přes léto může jezdit v Zopě a na zimu až bude potřeba kočár s kolama do terénu, tak sáhnu po tom patronu, není už nijak parádní, ale jinak dost praktický a pohodlný.
Andrýsek + 2 109157
29.1.2013 16:05:57
Petro nakonec jí zabral nurofen sirup, ráno měla přes 39 a teď kolem 38.
Edvi+1+1 46083
29.1.2013 15:12:17
no my jsme na tom furt stejne. Ted do toho to příšerné nachlazení, takže se budí v podstatě pořád, protože nemůže dýchat. A je rozmrzelý. :-(
Mufi to bude úleva ne? jen s jredním dítětem nezvyk~t~ si asi i odpočineš~t~
GJana& julinka 23941
29.1.2013 15:07:12
Fabieno,my konečně měly noc klidnou jako před měsícem. Poslední jídlo v půl desáté,další o půl 4. o
Zatím to vypadá,že najela na svůj původní režim
Mufina + 4 rarášci 5426
29.1.2013 14:45:14
Fabieno, jak dopadl rozlomený zub?
Edvi, jak noční kojení, pořád stejně?
Mufina + 4 rarášci 5426
29.1.2013 14:42:56
u nás funguje častěji mamabus
Matějovi se zub tlačí, ale zatím ještě nevylezl, čekám jej každou chvilku už třetí den ~y~. Zítra jdeme na půlroční prohlídku, jsem zvědavá, kolik přibral a o kolik se vytáhl.
Babička mě mile překvapila, ve ČT přijde hlídat dokonce až k nám, takže můžu jít na KO na oční jen s Matoušem. A pak se dokonce nabídla, že odpo se mnou pojede se všemi na kožní (není tam totiž výtah a je to ve třetím patře) a prý mi dole pohlídá Martínka (ten jediný na kožní nejde) i prázdný kočár, ať se s ním nemusím vláčet do schodů. Mě málem spadla brada, když mi tohle všechno nabídla, čekala jsem, že mi řekne, že mám děti dovéz na dopo a pak si pro ně zase přijít, ale to bych časově nestihala, ještě mezitím musím pro Katku do školy, i tak to bude ulítaný den.
Včera nasněžily tuny sněhu a dnes taje a prší.
Edvi+1+1 46083
29.1.2013 14:19:50
~t~tatabus~t~ u nás už funguje taky.~t~
Petra75+3 kluci 123532
29.1.2013 14:09:16
To koukám, kolik je tu firkonů. Já se už taky těším na jaro, až malého posadím do sporťáku, mám po Davčovi babypoint jupiter se spojenou přehazovací rukojetí a většími kolečky, recenze na něho nebyly moc dobré, ale já s ním byla celkem spokojená a Davča ještě víc, vozil se dost často skoro do třech let. Pak plynule přešel
do " tatabusu", jak si to kluci pojmenovali. Stačilo natáhnout ručičky a říct nahoru a tatínek nosil. ~t~

Andrýsku, malá má vysoké horečky, že to chceš tak moc srážet? Nejstarší je taky marod, měl včera kolem 39°, ale nevypadal nějak špatně, jen tak polehával, tak jsem nesrážela, nechala ho "vydusit ve vlaštní šťávě" a dnes je horečka pryč a mladej zjevně ožil a už tu zlobí. Mám je doma všechny, Davča do školky pro sichr taky nešel, mají tam epidemii, je tam tak deset dětí
z celkových 50. A tatínek má odpolední, to tady zase bude do večera veselo.~Rv
Edvi+1+1 46083
29.1.2013 14:03:02
jj Andrysku ony jsou téměř shodné, na tu zopu jsem taky slyšela spokojenost. No my máme tu korbu zatím jakž takž ještě, tak doufám, že v tom do konce zimy vydrží a na jaro už vyměním za sportovní nástavbu.
Andrýsek + 2 109157
29.1.2013 13:55:46
Edvi, tak koukám, že ten babydesign sprint je vlastně stejný jako moje Zopa. Já mám malého takyatím v hlubokáči ve firkonu, do sporťáku ho dám definitivně až tak koncem května, pokud se do té doby do něj vejde.
[<<Předchozích 1350] Názory 13511360 z 8992  [Dalších 7632 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.