Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
22.1.2013 8:17:48
No a dnes 7 měs a má 9,6kg. Tak už docela přibrzdil
![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
22.1.2013 8:15:50
Tak Norbi se dlouho taky přetáčel jen na jednu stranu. Doprava mu to prostě nešlo. Holky myslíte, že je možné, že se mi zdá , že už ted upřednostnuje jednu ruku? Dá se z toho usuzovat , že bude levák? Jen tak přemýšlím zda může být levorukost dědičná.
Teda venku je furt hnus, to je šílené, včera byla taková ledovka, že jsem šla s kočárem z kopce a normálně jsem za nim jela a nešlo to zabrzdit. Jsem si jen říkala, že hlavně nesmím pustit ten kočár at se děje cokoli, normálně to bylo fakt nepříjemné. :-( Kačulo no ještě naštěstí nechodí. Ale vypadá, že moc mu nechybí.Umí se doplazit k nábytku a o ten už se dá zvedat. Už ho snad nebaví ani sedět. Momentálně už musím strašně hlídat. Leze teda hlavně dozadu a rozčiluje se , protože chce dopředu. Máme nový puzzle povrch obyváku. Manžel nakoupil balíky toho měkkého puzzle at neleze po studeném. Máme to tak trochu jak v herně![]() |
| Kačula + 3 | 80437 |
|
|
21.1.2013 22:18:39
Ahoj,
taky chodíme ven jak je třeba. Teď o víkendu jsme byli na horách, kluci lyžovali, takže Adam to musel vydržet v kočárku, ale studený nebyl. Já myslím, že už jsou odolnější, teda doufám, protože ven s ním musím mráz nemráz. Adam se taky točí jen na jednu stranu, na druhou to teda taky umí, ale sám si ji nevybere, když ho nasměruju, tak se přetočit dokáže. Konečně začal taky říkat slabiky, teda jestli se to o tom jeho jekotu dá takhle říct. Když se vzteká, tak při tom začal říkat MA a MÉ....kluci se mu smějou, dělaj na něj taky MAAAAA a MÉÉÉÉ a on se vzteká o to víc. U nás taky funguje Adam jako hrozba na úklid hraček. Hlavně D. se rozčiluje, když něco uchvátí, ale vzhledem k tomu, že jeho dosah je malinký, tak kluci jen hračku posunou z jeho dosahu a úklid stejně nehrozí. Gab - Eminka je šikula. A hláška "Emi ham nene". je super . Jak to vůbec zvládaš, ten malý věkový rozdíl? Fíla s Dadou jsou od sebe 3,5 roku a D s Adamem 2,5 a je to teda znát.Edvi co malej? Už chodí? |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
21.1.2013 13:43:51
Tak ATB blbý, ale Mara dobrý!
![]() A s těma hračkama - ono zafungovalo, když se Eminka připlížila k jeho hračkám a začala je dávat do pusy, mlátit s nima... Večer uklízel autíčka se slovy "Emi ham nene". ![]() Ale musím se pochlubit, Filípek začíná krásně mluvit, dlouho nic, museli jsme hodně znakovat, abychom se domluvili, ale za poslední týden se naučil skoro 10 nových slov, začíná opakovat a dává slova do vět. Mám z něj radost. Snad už teď půjdou i ty pleny, když se mozek nastartoval. ![]() No, i když aby se mozek nevyčerpal tím mluvením, že... ![]() |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
21.1.2013 13:22:47
Gab, fakt to funguje?
Já tu klukům vyhrožuju, že když nebudou uklízet, tak jim to tam Šíma vyluxuje, ale zatím je to nějak nezajímá, jo vlastně Davča vymýšlí, jak namaluje na dveře červený kříž a prý "Zákaz vstupu" a že to prcka naučí, co to znamená. No, asi bude zklamanej, že ho batole neposlechne. Bude sranda.Přišli jsme , tedy spíš přiklouzali od dr. a ze školy, tak mimi nafasoval ATB, říkala jsem, že nevím, jestli se někdo vydá do města po tom ledu. Naštěstí mi ten recept vzala maminka jedné M. spolužačky, že jedou na nějaké vyšetření. A musím se pochlubit, Mara donesl samé jedničky ze čtvrtletních písemek, měl všude plný počet bodů. Je to šikula. |
|
|
21.1.2013 13:12:56
Emča byla venku v pátek ráno, museli jsme pro chleba a v neděli s taťkou. Ale denně nechodíme.
A Eminka už se nejen točí na bříško a zpátky, ale už se zvedá na kolínka, brzo bude asi veselo. Už teď se plížením plazením vpřed dostane, kam potřebuje. Filda začíná být nervozní, už si včera i uklidil hračky. ![]() Zítra jdeme na půlroční kontrolu, zatím stále bez očkování. Jsem zvědavá, kolik bude vážit a měřit. |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
21.1.2013 11:01:22
Zdravím vespolek.
My chodíme ven podle potřeby. Když musím pro kluky, tak se nedívám, jestli je 0 nebo mínus 10, zabalím ho a musí to vydržet. Ale zrovna minulý týden jsem radši nechala Davču ve čt a pá doma, abych nemusela do školky. Školáka jen převedu přes cestu asi 200 m od domu a pak jde sám. Malí byli doma sami tak pět minut a oba ještě chrněli. S miminem jsem pak v pátek šla na kontrolu, vypadal už líp, takže nám ATB nenapsala a že prý máme přijít v úterý ještě přeposlechnout. No jo, jenže on se dnes zase vzbudil s horečkou. Sedím s ním doma, nikde nebyl, všichni jsme celkem zdraví a on zas takhle. Takže s ním půjdu už dnes, ať ho zkoukne. Je mi ho líto, je takovej unavenej, od rána pospává, ze spaní i "mluvil", mrčí, kňourá.A jinak se ještě stále neotáčí, nezájem. Leží, čučí, brblá, hraje si, otočenej na břicho vydrží dost dlouho, rotuje na bříšku i na zádech dokola, couvá, ale sám se otočit- ani nápad. ![]() |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
21.1.2013 10:38:34
Matěj nebyl venku od čtvrtka, právě proto, že je venku tak hnusně, soused ještě ráno rozmrazuje auto tak, že zapne motor a počká, až se mu auto rozehřeje a námraza roztaje sama - takže smradu jak v Cařihradu. A večer zase jiní topí kdoví čím, prostě je venku většinu dne skoro tma a smrad.Co se týče mrazu, pokud jsou a nemusíme ven, tak je Matěj doma. Pokud musíme do školky nebo jinam, tak pořádně zakutám v kočárku a když pak vytahuji Matěje ven, je vždycky teploučký. Ale abych je oblíkala, aby byl na půl hoďky venku na čerstvém vzduchu, to ne, to by musel být aspoň ten čerstvý vzduch. My mu to vynahradíme, až bude hezky, to býváme venku pořád. Matěj se točí jen na jednu stranu, ale už mu to docela jde , jen neumí zpátky zase na záda a tak když se mu to na bříšku přestane líbit, začne se vztekat. A snaží se obrátit si taky den a noc, ve dne kolikrát vůbec nedopije mlíko, ani se o něj nehlásí a v noci by vstával co dvě hodiny, mrská sebou jak ryba na suchu a řve. |
|
|
20.1.2013 11:22:17
Přesně, jak píše Barambulka.
Jako mě to taky nebavilo chodit v -15 po vsi, ale Filda se prostě jinak neprospal. ![]() A bylo to asi dvakrát.... přežil to ve zdraví. |
| Barambulka L+V 06 +B 12 | 134321 |
|
|
20.1.2013 8:33:15
Edvi nemělo by se. Ale oni v tom kočárku jsou tak zachumlaní, že tam mají teplo. Teda aspoň Bára jo.
A když ráno musím do školky a odpoledne musím pro ně, nedá se. Naštěstí tuto zimu ještě nějaké extrémní mrazy zatím nebyly. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.