Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
8.1.2013 11:01:01
Tak náš prcek si dělá režim sám. Vstával před 9, chvilku si tu hrál a teď začal kňourat. Moc se mi to nezdálo, že by už byl zase unavenej, ale dala jsem ho do postýlky, zacpala mu pusu, hodila na něho plínku a bylo po něm.
My moc režimoví nejsme. Snad jen u prvního jsem se trošku snažila, spíš proto, aby ty dny měly nějaký řád, protože se mi to děsně vleklo, hlavně přes zimu, když jsme nebyli tolik venku. A zrovna on byl a je nejhorší spáč, usínal dlouho jen u prsu nebo v náručí, budil se, lezl k nám do postele ještě tak v 6 letech. Davča byl podobný jako Šimon, prostě teď jdu spát, duddlíka, dečku a jak už to uměl, tak sám lezl do postýlky. V noci za mnou chodil výjimečně. Ale já teda nemám ty vaše pracovní povinnosti, jen kluky, školu, fotbal. A tomu se mimi musí přizpůsobit, je to každý den trochu jinak a nejde s tím moc hýbat. |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
8.1.2013 10:40:11
Barambulko, taky by se mi hodila nějaká brigáda
![]() tak, Martínek už leze ven, ale aspoň chvilinku si odpočinul než zase půjde řádit |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
8.1.2013 10:33:43
Zdravím :o)
holky, přeji vám pevné nervy a miminka ať se brzy polepší ve spaní ![]() Jani, já to o našem Matějovi taky říkám, že je to moc hodné miminko. Vždy když ti starší zlobí, tak si taky pomyslím "ještě že aspoň ten Matěj je tak hodný" a k tomu se i často usmívá ![]() Martínek dnes prudí, dala jsem ho zkusmo do postýlky a on tam normálně už 10 minut leží, čumím jak puk ![]() |
| Barambulka L+V 06 +B 12 | 134321 |
|
|
8.1.2013 10:32:02
Práci z domu bych i brala. Korunky navíc by se šikly.
|
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
8.1.2013 10:23:52
Andrýsku, jasně, s prací na RP je to vůbec na pytel, někdy si nadávám, že jsem se na to nevyprdla, ale za prvé by nám finance velmi chyběly a za druhý je to dobrý místo, hezky placený a nechci o něj přijít.
![]() |
|
|
8.1.2013 10:21:01
Tak vztekat se umí Emča už taky pěkně, to řeším, samozřejmě, jinak, než pláč při usínání. Ale vzteká se ve dne, při hraní, když jí něco nejde nebo něco nutně potřebuje a my jí to nechceme dát a tak. Večer to je něco jinýho.
Já teda oba kluky nosila, když potřebovali a závislák není ani jeden. Snad to bude s Emčou stejný. ![]() |
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
8.1.2013 10:11:27
Gab, já si blbec nabrala od října jednu obrfirmu ( nechala jsem se ukecat), kde jsem teda zaměstnaná z domova, tak teď pouštím jednu firmu, kde dělám na živnosťnák, tak doufám, že od února se to taky trošku stabilizuje, jsem rostě něco musela pustit, byť teda to asi poznám v rozpočtu, no.Ale kašlu už na to
a už fakt mizím ![]() |
|
|
8.1.2013 10:08:53
Omlouvám se za překlepy, mizím směr nákupy, jsme na tom v ledničce jako po nájezdu Somálců ( týden už nakupuje přítel a ten koupí vyloženě jen to nejnutnější)
![]() ![]() |
|
|
8.1.2013 10:07:31
Barambulko, přesně, u nás by to nic nevyřešilo. Jen by se to zhoršilo.
![]() Já mám teda režim jen s Fildou, Emča zatím tak napůl. Zatím si ho řídí sama, více méně... Jí, když má hlad, spí, když je unavená. Ale večer mezi 9-10 usíná v postýlce, po dalším kojení usne hned sama, už teda u mě pod peřinou a spí do rána a to mi tak nějak stačí. A pracuju na půl úvazku z domova a dělám, když je čas, prostě to musím nějak skloubit, no... ![]() |
|
|
8.1.2013 10:07:23
Brarabmbulko, no mě u holky do toho kdekdo doma kecal, máma moje, teta, skorotchýně a to musíš takto a takto a já tele se snažila a plácala se v těch radách, doktorka zase: musíte kojit (ono nebylo pomalu co). tak te´d si jedu podle vlastního rozumu a je to lepší, to jsem chtěla říct. Prostě: v sedm do aknafasu a přes to nejede vlak a když mám práci, tak uspává přítel, ale tu hodinu prostě se snažíme zuby nehty držet. Většinou je to tedy tak, že vykoupu obě děti, s dcerou jde přítel do pokoje a tam ji uspává nebo spíš počká až spí a já si sednu ke klukovi ( většinou usíná na rozatženém gaučoi a pak ho spícího přenesu do postýlky...zatím musím zaklepat to fungije i když občas to skřípe, když si holka postaví hlavu, že spát necéééé a udělá hysterák
![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.