| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1650] Názory 16511660 z 8992  [Dalších 7332 >>]
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
7.1.2013 18:08:06
GJani, Emča měla 3530g, ale my jsme hodně bojovaly s kojením, nějakou dobu jsem jen odstříkávala a nechtěla dávat UM, takže to byl boj...
Ona je tedy pěknej cvalík, faldíky má jak sumo, rozhodně se jí nedaří špatně. Jen je asi menší... ~d~
Mufina + 4 rarášci 5426
7.1.2013 17:55:10
já napekla včera koláčky (měly být na snídani a odpo už byly ~t~) a taky se nějak ztrácejí hlavně u mě v břiše
GJana& julinka 23941
7.1.2013 17:42:35
Gabi,my máme porodní váhu 4 kg. Nevím jaká byla ta vaše startovní. Navíc myslím,že to bylo dané tím,že jsem i v těhotenství i po porodu na sladkem. Plechovka salka na dva dny není problem
Mufina + 4 rarášci 5426
7.1.2013 17:20:20
ti naši prckové nejsou hloupí, obalují se faldíkama na zimu ~b~ , oni to pak vyběhají. Prostřední kluci jsou od sebe 2 roky a je mezi nimi rozdíl výškově o půl hlavy a váhově 2-3kg, za chvíli budou vypadat jako dvojčata, až Martínek ještě trochu povytáhne. Matěj nechce být pozadu a taky roste jako z vody.
A dnes má Matěj taky ukecaný den, brumlá si a sem tam se rozesměje nahlas, pohodář ~;) teď jsem ho dala na chvíli do lehátka, aby na nás viděl, jak stavíme z lega a houpe se tak divoce, že popojíždí s celým lehátkem, náramně se tomu řehtá ~z~
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
7.1.2013 16:21:32
GJani, Emča má za dva týdny půl roku a neváží ještě ani 7kg. ~e~
Julince se evidentně daří dobře! ~x~
Barambulka L+V 06 +B 12 134321
7.1.2013 16:08:46
GJano já jsem taky u pediatry čučela na váhu, jak sůva z nudlí. ~:-D
GJana& julinka 23941
7.1.2013 15:57:09
Jo Peti,mam pocit,že kandiduje brzy na Mimi sumo. Naše nejoblíbenější činnost je dělání bublin ze slin,hulákání na mámu.
Petra75+3 kluci 123532
7.1.2013 15:41:29
Gjano, Julinka je opravdu macíček, asi má krásné faldíčky na nožkách.~R^ A co se týká váhy ročních, je fakt, že Davča měl v roce jen 9,5 kilo a pouhých 72 cm k tomu. Ale on je prcek, nejmenší ze třídy.
To moje nejmenší zvíře vzdalo pokusy o otočení a místo toho řeční. Leží na zádech, já do něho šťouchám a vyhrožuju mu doktorem a on na to ba a pa a bů a prská jak o život a na nějaký pohyb prdí. Dneska řečnil i u jídla, jako on pojí pěkně, to jo, ale jak mluví, tak mi to jídlo sfoukává ze lžičky a prská kolem. A jak se objeví kluci, tak se začne řehnit a zapomíná polknout.
GJana& julinka 23941
7.1.2013 15:26:39
Mufi, no jo, je nás fakt kus. Doktorka říkala,že tolik váží některé děti v roce. Julca začala převrácet denní jídelní režim za noční, přes noc mi nevydrží déle jak 3.5 hodiny a byly doby,kdy přes noc zvládla i 8 hodin. Dopoledne by jedla po 4 hodinach minimálně. Jinak bych s prikrmy nezačala. Přes den nespí,v noci se budí, pláče ze spaní. Asi ji bolí,jak roste
Mufina + 4 rarášci 5426
7.1.2013 14:19:55
GJani, Julinka je kus ženské ~R^ to je dobře, že jí chutná a má se k světu ~;)

My snad s příkrmy nezačnem nebo co ~a~ dnes opět dvě rozmazané lžičky kolem pusinky, vyplive víc než mu dám a šklebí se u toho, jako bych ho krmila citronem. Ale už ho nenatahuje. Zatím jsme pořád u bramboru, mrkve, tak uvažuji, že zkusím třeba brokolici nebo špenát, ovoce zatím nechci, předchozí děti po ochutnání sladkého už nechtěly moc zeleninku.

Ekzémy nevím jak jsou časté, naše děti mají všechny občas zarudlou pokožku, hlavně za koleny a na předloktí, tak by se to dalo přičítat i že by to mohli mít podrážděné ze zapocení, nesvědí je to a když mažeme, časem to vymizí. Matěj to má trochu jiné, má to hodně suché a asi ho to i svědí. Chci se pokud možno vyhnout hormonálnímu mazání nebo jiných svinstev, dokud u ostatních fungují obyč.krémy. U Matěje uvidím, jak pořídíme.

[<<Předchozích 1650] Názory 16511660 z 8992  [Dalších 7332 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.