| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1830] Názory 18311840 z 8992  [Dalších 7152 >>]
Edvi+1+1 46083
2.1.2013 14:00:04
No to má pěknou váhu :-) na holčičku. Myslím, že my jsme tu snad nejtěžší a na půlroční prohlídce to bylo 9200g :-)
Pralin 95454
2.1.2013 13:52:55
Ahoj devcatka!! Vsem preji jen to krasne do noveho roku a hodne zdravi!!! ~;((

Na silvestra jsme meli sifrovacku - již 6. rocník, nesoutezila jsem ale pomahala s organizaci, tentokrat jsme byli u Litomeric na farme s konma, seslo se nas skoro 30., bylo to super akorat me celou dobu bolela hlava tak jsem si to tolik neuzila....musim vam povypravet dve sfiry ty se mi moc libily (byly cca 4clenne tymy)...jedna sifra byla o tom ze na ctyrech kulech byly umisteny ctyri obrazky a kazdy clen tymu musel na koni dojet k jednomu kulu prohlidnout si obrazek a nasledne lustili kam jit dal....a v jine sifre meli za ukol v hospode v Tašove si objednat 4 panaky, 4 piva a 4 polivky..a na dne nadobi bylo barvama na sklo napsano brailovym pismem další stanoviště:)

Jinak jak jste tu resili ten rezim, tak mame podobny, Maricka spi 2x denne cca po dvou hodinach...v noci se budi hodnekrat resp. vydrzi spat tak od osmi do jedny (to si jdu lehnout a jak se ukladam tak ji vetsinou vzbudim) a pak je vzhuru jeste tak 5x, jenze me to nevadi, vstavame tak v devet kdyz nas probudi Bertik..

Prikrmy me teda vubec nebavi, mlicko bylo strasne jednoduche, vubec se mi nechce kazdy den varit, kor kdyz to stejne neji:))

Vitam novou maminku a mylim ze mas peknou boubelku:) ale Mari na tom bude podobne v 5. mesici mela lehce pres 8 kg, na 6ti mesicni pujde asi zitra, meli jsme byt 27., ale uplne jsemna to zapomnela..
Barambulka L+V 06 +B 12 134321
2.1.2013 13:38:08
Holky můžu se zeptat, kolik váží vaše miminka?
Právě jsme přišli od doktorky z půlroční prohlídky a malá má 8970g a 70cm.
Mufina + 4 rarášci 5426
2.1.2013 11:22:06
holky, všechny bacily t brzy přemůžete a zaženete ~;((

Já začala první den roku tak, že jsem rozlila mlíko, zozbila skleničku a na prochajdě jsme zapadli s kočárem do bláta tak, že se málem nedalo jet, děti samo taky přišly domů jako čuňátka.
A dnes u nás sněží, padají takové ty veliké nadýchyné sněhové vločky.
Mufina + 4 rarášci 5426
2.1.2013 11:17:53
ahojky, trošku opožděně přeji všem, aby v roce 2013 byli zdraví, spokojení a milovaní ~;((~;)~s~

Matěj má první zub, našla jsem 30.12., taky se ještě sám neotáčí, ale snaží se dělat sklapovačky a když leží na bříšku, hraje si na lachtana, zvedá zadeček, odráží se nožičkama a takto se posouvá dopředu. Mrkvičku dáví (jak tady psaly holky, vždy zkusím na špičku lžičky, chvíli to žužlá a pak ho natáhne a vyplivne vše i se spoustou slin), dnes budeme zkoušet brambor.

Silvestrovská noc u nás proběhla tak, že všichni spali, mě takly bralo spaní, ale Matěj se rozhodl, že se chce nosit ve vzpřímené poloze, aby o nic nepřišel a všechno viděl. Ale o půlnoci už měl naštěstí taky půlnoc, tak jsem zalehla a hádejte, kdo musel jako první vstávat? Já, jelikož měbudil Martínek.

Petři, toho se taky hrozím, že budu na domácnost věčně sama. Každý den stejná písnička i s oblíkáním, jako u vás, kde mám to a ono, přitom mají vše přehledně ve skříni. Ale jak přijdou z venku, hodí vše na jednu hromadu tam kde to sevlečou, kolikrát nedojdou ani do pokojíčku. Asi po tatínkovi, jak to asi tam mám dětem vysvětlovat, že si mají uklidit ~q~, když tatínek to taky nedělá. Občas se stane, že se zeptají, s čím mi můžou pomáhat, tak mi svitne naděje, že přece jen pomáhat budou, každopádně je k tomu povedu, uvidíme, s jakým úspěchem, zatím jsou děti malé, tak je to sem tam baví něco se mnou kutit.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
2.1.2013 9:43:02
U nás dneska na pytel. Eminka 37,6 teď ráno a já prvně ms po porodu. ~a~
Barambulka L+V 06 +B 12 134321
2.1.2013 9:03:34
Dobré středeční ráno.

Děkuji Vám za přivítání~:-D.

Konečně je po svátcích. Bude mě stát trochu nervů zajet Barambulku do starých kolejí. Přes svátky ji pořád někdo choval, pěstoval. Spinkala s tatínkem v posteli. Postýlku nějak moc v lásce nemá.

trestidlo 124082
1.1.2013 19:55:59
fabiena: no ja mam Sarku prave zavinutou, takze se vlastne nemuze moc hybat. mam takovou elastickou zavinovacku pro vetsi deti.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
1.1.2013 16:48:12
Tak já ráno v šest dala nakrmenou Eminku manželovi, ten už vstal před tím s Fildou, a nechali mě spát ještě do devíti. ~z~
Petra75+3 kluci 123532
1.1.2013 16:27:55
Tak mě nakonec vyspat nechali, nasáčkovali se mi oba, vlastně všichni tři, do postele po 9 hodině, potulili se s malým, pohoda. Ale jsou jaksi přešlí z toho ponocování, byla jsem po poledni venku s kočárkem a šel se mnou jen velkej, Davča šel dobrovolně do postele, že prý je unavenej. Přidal se tam k tatínkovi, který se takticky do postele uklidil poté, co jsem si dovolila podoknout něco o uklízení nádobí po obědě a o tom, proč když má volno, nechal by se nejradši obskakovat. Tož tak u nás. Asi to bude veselé, jak na nový rok, tak po celý rok, aneb opovaž se matko po nás po chlapech chtít nějakou domácí, rozuměj ženskou práci.
To se radši urazíme a někam zalezeme. Jak já ty svoje chlapečky jen vychovám.
[<<Předchozích 1830] Názory 18311840 z 8992  [Dalších 7152 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.