| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1850] Názory 18511860 z 8992  [Dalších 7132 >>]
Edvi+1+1 46083
31.12.2012 17:42:25
Taktéž vše nejlepší do nového roku a jen samou radost s miminkama.~b~~b~
Fabiena+3 124340
31.12.2012 16:51:50
Holky, taky přeju všem, i našim dětem, všechno dobré v příštím roce, žádné život narušující trable. Maličkosti být musí, ale velké starosti by nás mohly minout, aspoň dokud jsou děti takto maličké a je s nimi tolik radosti.
~;((~x~
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
31.12.2012 16:26:46
Taky všechno NEJ do roku 2013, ať jsme zdraví, spokojení a nic nám nechybí.~s~
Jana, 4 holky 125005
31.12.2012 14:49:54
Ahoj holky,

koukám, že řešíte spaní. Já vás nebudu trápit a ani vám nebudu psát, jak spinká naše malá. Je to zlato. Včera zblajzla celou skleničku mrkvičky a už ochutnala i mrkev s bramborem a špenát s bramborem a brokolici. Nejvíc jí chutná ta samotná mrkvička. Jinak já už s mlíkem ode mě končím. Mám jednou denně 30 ml a už mi to nebaví. Tak pomalu najíždím na nulovou tvorbu. Malá začala už sedmý měsíc, tak jsem spokojená. Zoubky u nás zatím aktuální nejsou. Sice v pusince jezdí vším, co jí přijde do ručičky, ale dásničky zatím nateklé nejsou.

Edvi, ty brďo, před chvílí jsem četla, že máte moučnivku. Vidíš, já si myslela, že to můžou chytit jen ty nejmenší mimča. A koukám, že ne. Tak přeji, ať se jí brzy zbavíte.

Holky, do nového roku nám všem přeji zdraví a štěstí a ať nám ty prďolkové no i ty větší ratolesti dělají jen samou radost. :-)
Fabiena+3 124340
31.12.2012 13:25:20
Edvi, košík v postýlce jsme měli pár dní, ale ona je tam už natěsno, stejně to někdy nastat musí. Zuby zatím venku nejsou, ona může být takto protivná klidně měsíc a na to už košík nepočká, museli bychom vyříznout otvor na nohy ~t~.

Bude mít aspoň možnost lehnout si na bříško, když už jí to jde, ty prdíci ji pořád zlobí. Kluci když začali spát na bříšku, byli moc spokojení - strašně dlouho neusnuli jinak než na břiše se zadkem vysoko vzhůru ~j~
Edvi+1+1 46083
31.12.2012 13:14:56
Fab a kdybys dala do postýlky i s košíkem? Pravda nevím jak to vypadá. A asi si musí zvyknout.
No my máme doma fialové naprosto všechno~8~ Potírám si i bradavky, takže jsem fialová taky a hlavně fialové slintání a ublinkávání je taky všude.~t~
Dneska jsme ho vezli v kočárku a vypadalo to, že jedem z borůvek a malému dost šmakovalo.~t~
Fabiena+3 124340
31.12.2012 10:51:34
Podle mě mají hromadně růstový spurt ~;). Naše byla spáč výborný a teď před 3. týdny přidala jedno noční kojení, takže byla na dvou, a od vánoc se budí každý den jinak, ale někdy je vzhůru skoro jak Norbík. Dneska pila zase jen dvakrát, tak je vidět, že se něco děje. Zuby si hoblí méně, tak jsem fakt zvědavá.

Ale jako třetimatka můžu fakt říct, že ustavování spacích rytmů (i těch jídelních) je úplně normální, v prvním roce se to několikrát přehazuje. Až bude dětem tak rok a půl, tak si tu pokecáme - vsadím boty, že skoro nikdo si nebudeme moci vzpomenout na malé změny trvající 2 týdny nebo tak a bude problém i říct, kdy se to vlastně srovnalo k "normálu" ~t~. Budou dávno jiná témata ~;).

My jsme ji do toho všeho přestěhovali z milovaného košíku (milovaného matkou - krásně a spokojeně v něm spala, milovaného malou - krásně a klidně spala v pevném hnízdečku), už to není bezpečné, jak se otáčí, i když v tom košíku už je tak od kraje ke kraji, že nemá na otočení místo. Ale asi by se otočila i s celým košíkem, kdyby se rozhodla. Tam jsem jí dala a ona spala už při pokládání, fakt ho milovala. Teď mi v postýlce řve, nelíbí se jí ten otevřený prostor a myslí si podle mě i, že to má prostor na hraní ~d~. Ale dělat se s tím nedá nic...
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
31.12.2012 10:00:36
Emča v noci jedla ve 21, v 0:30, ve 3:30 a v 6:30. Jsem grogy. ~h~
Andrýsek + 2 109157
30.12.2012 22:59:49
Mě malej mrkev odmítal, tak mu z ní lisuji šťávu, tu dá,ale nadšený z ní není už jsem zkusila i jablečnou šťávu a taky: vypil to, ale hudral a pořád si něco pro sebe žvatlal, on bude prostě mlíčňák. Ale naštěstí se teda neosypal ani po té mrkvové, ani jablečné. Ovšem příkrm na lžičku odmítá stále, nechci ho honit, má čas. Sylva zase byla opak, sunar moc jako nemusela, ale jak se začalo s příkrmy, tak krásně baštila. Honzík třeba může čajíčky, dělám mu pořád fenyklový a on je schopný dát celou lahvičku na ex, což nechápu, protože u Sylvy mi čajík vydržel celý den a ještě se pak vyléval zbytek.
Andrýsek + 2 109157
30.12.2012 22:49:32
To je pravda, ono je přece jen lepší se vyspat v noci než to dohánět po čtvrthodinkách přes den, ale co si tady budeme povídat, že...každé dítě je jiné prostě, já mám jen dvě, ale naprosto odlišné ~d~ jen ty oči mají stejné a jsou obě blonďaté, jinak jako noc a den.
[<<Předchozích 1850] Názory 18511860 z 8992  [Dalších 7132 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.