| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
13.12.2012 8:05:24
jj to já vím,že by neměl sedět, schválně ho nedávám, ale on se sám přitáhne za cokoli, hrazdičku nebo postýlku do sedu, chvíli vydrží a překulí se zpátky. Zkouší to i z boku, tak předpokládám, že si začíná sedat, samozřejmě, že zatím nesedí.
![]() Koukám, že vás zkolují nemoci:-( snad bude brzy líp. Včera mi přišel mail, že ten kočárek co jsme si vybrali už nebude k dodání Jsem z toho zklamaán, protože nějak neumím vybrat prostě jiný. |
| Pralin | 95454 |
|
|
13.12.2012 0:42:50
Jj Edvi, naprosto souhlasim se Zuzkou, na to sezeni bacha, miminko sedi az v tak v osmém mesici a pres bok, takhle si znici zada...zadne podestylani polstari jako nase maminky..az to bude umet samo, sedne si..
Zuzul preji brzske uzdraveni! Taky objednavam pres net, neni jina moznost.. |
| Zuzul+K 1/09+K 7/12 | 85111 |
|
|
12.12.2012 23:34:02
ahoj holky,
já nějak nestíhám a vy jste se tu trošku rozpovídaly, se mi zdá... Já jsem opět na ATB, v pondělí mě udolal opět zánět prsa, měla jsem 39,3 a fakt jsem umírala, takže to byla dost záchrana, obklady nepomáhaly, zatvrdliny nebyly, takže jsem po nich ráda šáhla. první jsem spolkla ještě v lékárně, jak mi bylo zle. Na poslední chvíli sháním dárky po netu, neb trčíme doma. Kristýnku taky přepadl nějaký bacil, včera měla ještě 38,2°C, takže bohužel přišla o dnešní školkovou besídku s dárečkama (novýma hračkama). Snad ji aspoň nemine za týden besídka pro rodiče... Co se příkrmů týče, tak já po absolutním nejedlíkovi budu mít snad teď konečně dítě, které jí chtěla jsem jí dát trošku mrkve, říkala jsem si lžičku, dvě, jen ať s tím přijde do styku a ona na mě hejkala, že chce ještě a mě to nedalo, snědla půl té malé skleničky, což je asi větší množštví, než mi snědla Kristýnka asi tak do prvního roku ![]() Edvi, na to sezení přitahování bych byla opatrná, to není správný způsob, jak si má dítě sednout, chtělo by to mu v tom co nejvíce bránit. Vím, není to jednoduché, kor když už poznal kouzlo sezení, ale je to příliš brzy. Přetěžuje si páteř. Správně by mělo dítě jít do sedu přes bok. Kačka má taky tendence tahat břichem do sedu, ale zatím jí v tom úspěšně bráním. |
| Pralin | 95454 |
|
|
12.12.2012 23:02:38
Ahoj maminky,
koukam ze uz zdarne prikrmujete, my jeste nezacali ikdyz za 12 dni oslavime pul rok, prosim pekne presne na Stědrý den:) ...resp. ochutnala dneska antibiotikum z cehoz teda vubec radost nemam ale ma zanet prudusek tak prej aby se to nerozjelo v zapal plic... A na to, ze bude mit za chvilku pul rok nejevi ani nejmensi znamky otaceni, skoro uz mi to zacina bejt divny, nebo neni? Ale jeste se ani nechyta za nozicky...jako ma skoro 8,5kg burtik a pekny faldy tak nevim jestli to muze mit vliv....mlicko ji holt chutna...ja uz jsem snad diky tomu na vaze pred otehotnenim... |
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
12.12.2012 20:22:54
Táák, mrkev stále neslaví úspěch, ale zkusial jsem poprvé kaši z láhve, udělala jsem od Sunarky rýžovo-banánovou, no nezbyla snad ani kapička.
![]() ![]() My jsme taky velcí masožravci, ale já mám hodně ráda i zeleninu, čerstvou, dušenou...a v tom je po mě Sylva. Jako ale, maso je maso. ![]() |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
12.12.2012 20:07:45
Edvi, tak to pak jo. My jsme masožravci, u nás si musí holčička zvykat.
![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
12.12.2012 18:06:47
Fab ty jo to si uzivas teda.ach jo.
No k tomu masu ja ho pokladam jako zbytnou potravinu zcela jiste.naposled jsem ho jedla pred 19 lety.Ale tak chapu ze u deti je to trosku jinak tak ho zaradim ale az v tom roce asi a to ze zacatku urcite jen nejake kure,rybu a ne kazdy den.jak rikam mam to trosku jinak. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
12.12.2012 18:02:22
Gab.to asi neni novinka ale spis jen me rozhodnuti.Vim ze se dava driv,ale mi to prijde jako zbytecne tezke. A nekde jsem to uz kdysi cetla ze do roka neni treba.I starsimu jsem davala az od roka.To mi prislo akorat. Ten celer jsem zkousela opatrne uz i pred par dny a nevadi mu.
|
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
12.12.2012 17:59:11
Už mě bolí celá půlka pusy
. Naposled mě tak bolely zuby v 8mi letech, když se mi udělal váček u mléčné stoličky... Jestli to nepřestane, tak si budu vyčítat, že jsem o tom při prohlídce vůbec mluvila, zub jen tak trochu tlačil a teď toto . Ale asi není všechno jen zub, nechala jsem si to umrtvit, že to prý bude hluboko, a mám pořád nateklou celou tvář, jakoby to bylo špatně napíchnuté. Bolí to až k té dásni, kterou to bylo píchané, tak si spíš myslím, že bolí toto a možná zub vůbec. Ještě nikdy se mi to nestalo, tak celkem nevím, co se děje a kdy to přejde? Jak nejím coby kojící léky, tak jsem vzala Ibalgin, ale úleva sotva na hodinu a už je zase hůř... a to mám zítra v plánu pečení a dneska těsta, já padnu .K masu, mně dr. říkala, ať ho už po 5.měsíci dávám, že by mohla anemizovat, jak měla ty krvavé průjmy kvůli alergii. Dr. si myslí, že už od 4m přidávám spoustu potravin, neměla jsem sílu jí to nějak vysvětlit/vyvrátit, protože jsem energii vyplýtvala na očkování. Takže maso se určitě může, jen chápu, že ne každý je bytostný masojed a určitě není maso životně důležitá potravina. Já bych ráda dala do toho šestého měs. rybu, jak píšou, že ty hlavní alergeny. Takže jestli se bude dařit, chci tam propašovat lepek, rybu, žloutek, nějaké to semínko. Jen nevím, jak to budu stíhat a ani se mi moc nechce... Jinak v mrazáku mám krůtu z domácího chovu, taťka má kamaráda s minifarmičkou a jednou za čas je ochotný postoupit přebytek. Tak jsem si už udělala pidiporce na příkrmy, ale s tím počítám nejdřív v 7.měs... |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
12.12.2012 16:41:41
Edvi, maso až od roku je taky teď novinka? Já to nemám nastudovaný, tak nevím... Já dávala Fildovi tak měsíc po tom, co jsme začali s příkrmy.
![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.