Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pralin | 95454 |
|
|
10.5.2013 17:54:03
Jo Gab beru ze to je na me a na mem pristupu, s Bertikem jsem byla nekompromisni a jeli jsme jak hodinky, druhe ditko jsme si tak nejak rozmazlila a zadnej řád to nema, nevadi mi hodinu uspavat idkyz to zni desne kdyz se to takhle napise...spis si rikam jestli nejak neublizuju ji, ze pak takhle divne usina, nevim jak rozpoznat ze se ji fakt jeste nechce (coz mi prijde divny po 7 hodinach co je vzhuru) a nebo jestli je pretazena (ale driv taky nechce spat)....
|
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
10.5.2013 15:32:46
Edvi, přesně takhle mi ujel Filda do hromady sutě, byly tam i plechy ze střechy. Díky popruhům se nic nestalo, ani neplakal, ale mě je zle ještě teď, po víc jak roce, když si na to vzpomenu. U Emči už jsem ku.va opatrná!
Zuzul, my jedeme k moři na dva týdny v září. Pasy už máme. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
10.5.2013 14:47:15
tak taky uspavam v posteli u prsa a uz tak rovnou vetsinou spime. mame to takove tuleni. rano vstava ravidelne v 6,15 prvni zdrimnuti kolem 9h a pak po obede kolem 13h a vecer usina kolem 21h.
Holky ja bych si nafackovala. prevratil se mi dneska kocar. maly sedel a ja se vzdalila asi na 5m. nezabrzdila jsem ho a jak udelal radostny pohyeb jako ze chce za mnou tak se to rozjelo a pred nim byl obrovsky ostry kamen a o t se vymrstil dopredu a prevratil na rukojet. je mi z toho zle jeste ted. nastesti nastesti nastesti byl pripoutany a zustal v nem viset. jinak by ho to vymrstilo primo do toho sutru. |
| Zuzul+K 1/09+K 7/12 | 85111 |
|
|
10.5.2013 14:40:53
Ahoj holky,
dlouho jsem se tu neukázala, doufám, že se máte všechny dobře. U nás jsou neštovice v druhém kolem před 2,5 týdny je měla Kristýnka a dnes ráno se probudila oďupkovaná Kačka. Tak snad to přežijeme a budem to mít z krku. Tak mi ani dnes nevadí, že je tak hnusně, aspoň nejsem otrávená, že nemůžeme ven. Budete se někdo chystat i s prckama k moři? Já budu muset začít zařizovat pasy oběma holkám asi. Kristýnku jsem před 2 lety měla zapsanou u sebe, ovšem to již nelze, bohužel :-( |
| trestidlo | 124082 |
|
|
10.5.2013 12:11:16
gab: my se taky naučili usínat podle knížky. dřív jen u prsa, a teď uz usíná sama. změna byla probrecena a narocna, ale uz se to ustalilo.
ja teda ted položím do postylky a sednu si vedle s notebookem na postel. když je utahana, usne do 5 minut, když není tak si tam hraje nebo se mnou povídá. občas se mi daří ze usne i když nejsem v pokoji;);) |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
10.5.2013 9:14:20
jsem se od Tebe nakazila, Petři, mě se to nějak bloklo a taky mi to zmizelo, se mi zavřely i celé stránky, takže repete:
tak my ve spaní máme pěkný maglajs, vstávání po 6té, ale pokud zrovna vychází krmení, tak ještě usne třeba i na další hodinku. A když je klídek, nikdo nevstává, tak se občas zadaří vsstávání až před 8mou. Pak je protivný kolem 11h., usne jedině v mé posteli nebo v kočáru a spí 1-2 hod. A odpo to nemám vychytané vůbec, spí pokaždé jindy v závislosti na tom, kdy ho dám do kočáru, což je pokaždé jinak (vyzvedávání dětí, vyřizování, nákupy nebo jen procházka). Večer neusíná dříve jak ve 21 a zásadně u mě v posteli, kde je celou noc. Někdy usne až kolem 22, někdy je v klidu a kecá, jindy řve. Zatím neleze, takže leží a kope nožkama, ale všechny starší děti taky měly večer zpravidla rodeo, ale jak píše Gab., mě tohle nevadí, jsme všichni v jednom pelechu a já si zatím užívám tulení, dokud děti chtějí, až vyrostou, tak už to takové nebude. A K.si pamatuji jako dnes, ta skákala po posteli tak dlouho, až najednou v půlce žvatlání nebo skotačení prostě zničehonic odpadla, vypadalo to kolikrát srandovně. |
| Jana, 4 holky | 125005 |
|
|
10.5.2013 8:34:12
Holky, koukám, že řešíte spaní.
Naše Bea vstává kolem půl sedmý a v děvět chce už zase spát. Spí 2 až 2 1/2 hodiny a pak jde spát až večer kolem osmé. Takže si taky myslím, že Marička prostě ještě unavená není. A taky jako Gab uložím do postýlky, dám vlašku a ona u flašky usne. |
|
|
10.5.2013 8:13:55
Pralin, já nevím, jsem matka Herodes, ale já bych se s ní hodinu neuspávala.
Já musím večer pracovat, takže na hodinové uspávání prostě nemám čas.Já nakojím, dám dudlík a položím do postýlky. Nechceš spát? Tak si hraj a až budeš unavená, zavolej. A jdu. A když začne pofňukávat, jdu za ní a spí do 5ti minut. Ale trvalo to několik večerů, než se to zajelo. Já si myslím, že si TY musíš sama v sobě srovnat, jak moc jsi ochotná s ní tuhle hru hrát. Pokud ano (a já na tom nevidím nic špatnýho),tak prostě musíš počítat s tím, že večer budeš hodinu uspávat. Ale pokud tě to otravuje, obtěžuje, máš jinou práci atd atd, tak bych zkusila změnu. A nebude se jí to líbit ze začátku, s tím musíš počítat. Hodně mi pomohla kniha Každé dítě může dobře spát. Mám ji z netu staženou. Ne se vším souhlasím, ale vyzobala jsem si užitečné rady pro mě. ![]() |
| Pralin | 95454 |
|
|
9.5.2013 22:51:43
Hele nevim ale dneska zase peklo...nakojila jsem, zhaslo se, dam dudlicek, polozim a lehnu vedle ni...(neni to nic noveho takhle bezne usinala, nebo u prsa, kolikrat se sama napila otocila hlavicku a spala.).....no a ona zacne lezt prese me a nebo peruje na kolinkach jak zbesila...tak ji polozim a znova a takhle hodinu!! ...kdyz ji dam prso ze by teda usla u prsa, tak si cucne a pak pusti a stejne jde lumpacit a nebo dneska pila a u toho se strasne chechtala:) .........a rezim: vstavame cca v 9, spat 13-14 (15) a pak jdeme tak v osm nahoru, ctem bertovi pohadku a ja kojim, pak se zhasne a zacne to...
|
|
|
9.5.2013 19:59:33
Pralin a je možný, že jen není unavená?
Emča spí hodně ráno, jde spát asi 1,5-2 hodiny po probuzení znovu a tu hoďku si dáchne. Pak chodí tak v 1 a spí do dvou, do půl třetí. A pak už až večer, kolem sedmý... ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.