| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 8992  [Dalších 8432 >>]
Pralin 95454
9.5.2013 19:51:31
Jj Peto, to nasavani sveta kolem sebe je ukazkovy:)

Jinak maricka si taky zacla stoupat aby nebyla pozadu, radost z toho nemam, radeji bych aby zacla lezt a sedet, no nic...

10.ti mesicni prohlidku nevim kdy budem absolvovat zkusime asi zitra, meli jsme tam byt minuly ctvrtek, nebo predminuly nevim...
Pralin 95454
9.5.2013 19:48:10
No jo Gab ale treba dneska se probudila asi v pul treti a v sest jsem ji zkousela dat spinkat a ani nahodou, tak jsem to zkousela v sedm a nic...nezkousela jsem kocarek, tam by mozna usla, ale ten mi odpoledne zmoknul:) pac jsem ho zapomnela uklidit...ale jestli je to pretazenim tak zkusime zmenit rezim...diky!!
Petra75+3 kluci 123532
9.5.2013 16:37:36
Ahoj, všichni. Tak jsem dnes napsala už jeden delší příspěvek, který se mi ale záhadně ztratil, tak musím znovu.
Taky máme třetí zub a hned vedle přibude brzo čtvrtý. Kousat zatím nezkoušel, asi proto, že jsem mu jasně a stručně vysvětlila, že jak bude hryzat, bude mít po prsu. Asi to zatím pochopil, on je takový malý závisláček.~t~
Mufi, podepsaný Matěj mě rozesmál, oni ti starší sourozenci mají někdy takové zajímavé nápady, kupodivu čím starší, tím hloupější, kluci hodně často zkoušejí, co prcek vydrží.
Edvi, to je jasné, že se malému v lese na výšlapu líbilo. Tolik nových zajímavých věcí kolem. Mě fascinuje, jak prcek přímo nasává svět kolem sebe, jak si důležitě sedí v kočárku, kouká na všechny strany, vyklání se, div nevypadne.
Byli jsme v úterý na 10-ti měsíční kontrole, Šimon přibral za dva měsíce cca 800g a vyrostl jen asi o 1 cm, takže se krásně zakulatil, je takový mocný. Má 74 cm a
9.5 kilo. Při odchodu mě dr. pobavila hláškou, jak máme teď malého hlídat, když si začíná stoupat, aby na sebe něco neshodil. ~8~No co asi děláme poslední dva měsíce, že. Navíc takové varování u třetího dítěte, no nevím, ti dva starší to taky nějak přežili, Malému myslím hrozí největší nebezpečí právě v jejich přehnané péči
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
9.5.2013 14:32:56
Pralin, no jasně, únava se u některých dětí projevuje hyperaktivitou.
Pralin 95454
9.5.2013 14:20:12
No to teda mate zubu hodne! Maricka nema jeste ani jeden!!

Jinak vas zdravim kocky! Snazim se pracovat na zahradce abychom meli nejakou sklizen, koupili jsme sklenik 2,5x4,5 metru, partner s kamarady vybetonovali zakladnu a musim rict ze vypada fakt luxusne, musela jsem je pochvalit jak se jim to povedlo:)
Ale jinak toho moc nestiham, jen v dobe kdy maricka spinka....a to jsou 2 hodinky denne nekdy dve a pul, nastesti teda v kuse, ale tot vse....jsem si myslela ze alespon do toho roku by mohla dat dva spanky denne, vzbudi se tak ve dve ve tri a vydrzi byt cila do deviti, do pul desate!!! resp. v osm chodime do postele, partner cte bertikovi pohadku, ja kojim a pak ona hrozne ozije a a leze po posteli (v postylce neusne to jsem si ji rozmazlila) usina na manzelske, a ikdyz je videt ze je unavena ne a ne si lehnout a spat....nevite cim to je? myslite ze je naopak pretazena a nemuze usnout z toho?
Fabiena+3 124340
9.5.2013 13:24:10
Aha - tak to máme zubů nějak hodně? Nahoře 4, dole 2, ty horní vyrostly téměř najednou asi před 6 týdny, takže už má teď docela slušné štípačky... Zdá se mi, že teď se jí dole k těm dvěma jedničkám chystají špičáky, má to tam nalité hodně a sahá si do pusinky, předvčírem v noci skoro nespala... dvojky dole se nezdají vůbec, že by jí dřív vyrostly ty špičáky?
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
9.5.2013 13:13:25
Emičce roste taky třetí zub, jednička nahoře, brzo bude taky "štípačka".
Fabiena+3 124340
9.5.2013 12:59:11
Edvi, gratulace, my máme už 2 měsíce zubů 6 a při kojení umí kousat slušně, naštěstí pochopila, že to nenene, takže jí to ujede tak jednou týdně, ale bez mého vyjeknutí se to nikdy neobešlo ~f~
Edvi+1+1 46083
9.5.2013 10:23:08
Tak my už máme za sebou dnes mini výšlap, v lese se mu teda neskutečně líbilo, hlavně házet kamínky do potůčku :-)
A máme třetí zub, takže ted už má i protistisk ~8~
Mufina + 4 rarášci 5426
9.5.2013 10:14:54
Hopa mi připomělo dětství, už dávno jsem to neslyšela ~;)

Edvi, mě by nepomohlo nic ~t~ Já jsem taky ze 4 dětí a našim se taky kolikrát nepovedlo když chtěli rychle někoho zavolat trefit jméno, a to každé začíná jiným písmenem, třeba je to dědičné. A já se výsledku nakonec doberu.

Matěj místo pohupování na čtyřech dělá kliky. A včera jsem ho dala na chvíli do lehátka, tak si ho tak rozhoupal, až měl nejdříve ven nožičky a pak i dupku a na tu si sedl, koukal jak z jara a řehnil se tomu. A kupodivu se v tom sedu i udržel, nevybulil se na žádnou stranu.
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 8992  [Dalších 8432 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.