Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
9.5.2013 4:17:52
gab at je brzy lip. Hopa je krasne slovo.:)
mufi nebo oznac deti barevne.:) |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
8.5.2013 16:48:25
Tak jedině čísla, "jedničko, nech to dvojce!"
![]() |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
8.5.2013 16:38:19
Tak to by u nás nepomohlo, všichni tři kluci jsou na M a holka se neplete
I mě se někdy plete jazyk, než trefím správné jméno. Teda ne že bych nevěděla který je který, ale kolikrát koukám na jednoho a chci něco říct druhému a motám. |
|
|
8.5.2013 16:07:02
Mufi, to by bylo dobrý pro babičku, má 4 vnoučata a plete si je furt
![]() |
|
|
8.5.2013 13:43:48
Gab., tak ať zuby dají brzy pokoj a Filda je fit
![]() Matěj má na hlavě ozdobu, K.mu doprostřed hlavičky napsala zeleným! fixem písmeno "M", prej abysme věděli, že je to Matěj. Má čím dál lepší nápady, místo, aby pobrala rozum. A od pampelišek máme zbabrané dvě nejhezčí trika a mikinu ![]() |
|
|
8.5.2013 10:26:16
U nás se marodí. Filda v noci horečky, na 99% procent zuby. Jsme nevyspalí všichni.
Emička už ručkuje kolem nábytku a začíná povídat. Jako že pustí na zem pití a řekne "hopa" a tak ![]() |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
4.5.2013 19:58:19
Tak máme za sebou další náročný den. Ráno v 9 jsem sbalila cirkus do auta, jeli jsme na fotbal u nás na hřiště, autem proto, že to vypadalo na déšť a byla jsem s klukama sama, tatínek šel do práce. Kluci odehráli, dostali obvyklou nálož gólů, po poledni jsme dorazili domů, malý cestou usnul v sedačce, tak jsem ho tam nechala a honem dodělávala oběd, kluci se najedli, malý se vzbudil, taky se nacpal a zase jsem je naložila a jeli jsme na další fotbal. Ve 2 stál už Mara zase na hřišti. Domů jsme dorazili kolem páté a šli se kouknout, jak se tatínek fotí v uniformě na slavnostní fotku k výročí dobrovolných hasičů. Domů jsme dorazili před chvílí, kluci jsou podezřele čilí a já jsem grogy. A tatínek je na schůzi, tak je tu musím ještě sama nějak dostat do postelí.
|
| trestidlo | 124082 |
|
|
4.5.2013 15:57:31
petra75: teda, to máš dost těžké s tim spaním, ale chápu tě, taky bych malou nedala z ruky kdybych vedela ze se hned vzbudi
mufina: ty jsi teda statečná, tolik deti a jeste na brigádu. tak se drž. jinak Sarka pije hezky, pije co ji dám, takže střídám vodu a caj. stavicky nedavam, kdyz nenu treba. a do toho sunar, ale toho vypije max 150, spíš 120, tak 2x denně. a jinak se uz asi 3nedele staví u nabytku, teď uz ani moc nepadá. plazeni ma zmaknute, ale lezeni pokulhava, ale obcas to po těch kolinkach dá;);) včera dorazily golfky a první jízda byla super, hezky se ovládá. x-lander xs. |
|
|
4.5.2013 15:01:28
Andrýsku, já si říkám, že práce neuteče. A než abych se lopotila, když už nemůžu a tělo i hlava si žádá odpočinek, tak se na to prostě vyprdnu a jdu spát, neb k čemu by mi to bylo, kdybych ráno vstanula s hnusnou náladou, třeštící hlavou atd. Samo, že někdy jsou situace, kdy se něco odložit nedá, ale to je jiná. Jsem právě po obědě si říkala, jestli zasednu k PC, nebo raději uklidím trochu, když dva mladší spí, ale jedno dítě chtělo pomáhat, tak jsem se pustila do práce a ono mi za chvíli frnklo ven, tož jsem si to dodělala sama. Pak chtěli vytvářet knížku, tak jsem asistence ušetřena, zatím. Čekám, až se prckové vzbudí a razíme ven, už se tak děsně nemračí. A pak musím něco připravit do práce, odkládám to, tak snad to nebudu dělat v NE v noci na poslední chvíli.
|
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
4.5.2013 9:43:58
O zanedbané domácnosti mi něco povídej, jenže já večer už nemám sílu, když odlezu od práce a teď o víkendu jsem měla plány, ale tatínek jaksi odjel něco někomu dělat, tak budu ráda, že uvařím a seberu prádlo.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.