| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 8992  [Dalších 8412 >>]
Andrýsek + 2 109157
4.5.2013 9:42:19
Náš mladej vypije za den tak 150 ml až 250 ml fenyklového čajíku, kdybych mu dala víc, vypije všechno, on je ožungr, no ale sunar už do něj dostanu jen ráno a na noc, tak 2 x těch 180 ml, víc ne.
Andrýsek + 2 109157
4.5.2013 9:40:34
Mufi, u nás je, ale abych to nezakřikla ~d~
Mufina + 4 rarášci 5426
4.5.2013 8:44:55
No jo vlastně máte pravdu, mě taky nikdo nevěří, že naše děti doma zlobí - a že jim to jde ~;)

Mě to nějak nemyslí, mám v hlavě vymeteno.

Na brigádě jsem byla už celý tento týden, včera jsem doletěla do práce zpocená až na pr..., je to docela záhul zkloubit to s dětmi, ráno do školy, školky, pak jsem musela nakoupit, něco povyřizovat, odvézt děti babičce, do práce, pak pro děti, domů jsme dorazili kolem 19h., už jsem neměla sílu je ani všechny okoupat, .... a bordel v kuchyni tu straší ještě teď.

a dnes chci sušit prádlo, kde je to slunko ~n~
Kačula + 3 80437
3.5.2013 21:46:36
U nas to je dneska s uspavenim taky na levacku. Nejdriv jsem sedela u postylky a ted sedim u kluku v pokoji, protoze Dada se boji.... jeste jsem nejak nestihla veceri, nektery dny fakt stoji za to.
Petro kluci si nejvetsi zlobeni taky nechavaj na doma :-).
Kluci ted zavodili poprve, ve stredu je druhe kolo, Davidek dokonce vyhral, pak byli oba vylosovani v tombole startovnich cisel, tak se tesi.
Mufi co brigada? Uz jsi byla?

A gratulace Norbikovi k chozeni!!!! ~~;((;)
Petra75+3 kluci 123532
3.5.2013 21:26:28
Kačulo, chudák malý marod, tak ať je brzo zdravý a kluci to nechytnou.~;(( A závod na kolech čeká Maru teď v neděli a teda on se moc netěší,~;) spíš má strach, že se někde vymele. Davča nepojede, jeho kategorie jede taky už delší trať a terénem, on by to ještě nezvládl.
A zítra máme jako už tradičně fotbal, tak doufám, že nás nespláchne nějaká průtrž mračen.
Petra75+3 kluci 123532
3.5.2013 21:11:17
Mufi, oni právěže umí zlobit jako čerti, ale jen doma a to mi nikdo nevěří. Venku hrajou divadlo, jen Davča tedy někdy vypadává z role a předvádí to své vztekání, jako když ho tatínek vleče násilím do školky, nebo když se naštve uprostřed tréninku, sedne si tam na zem a všem zavazí a odmítá se pohnout.
Jinak prcek spal dnes celkem 4-krát, když dopoledne usnul potřetí, tak jsem ho už nepokládala a seděla jsem s ním skoro hodinu a půl než se probral. A jak si panečku pěkně chrupkal, i se ze spaní usmíval, no jo, vyhrál. Počtvrté usnul cestou na fotbal v sedačce, dal asi půl hodiny. A teď tedy zase spí u mě, nějak mám strach ho položit.
Mufina + 4 rarášci 5426
3.5.2013 21:07:57
Kačulo, ať jsou kluci všichni a brzy zdraví. Téééda, vy máte všechny sportovce, jak tak koukám.

A Matěj se taky dojídá/dopíjí hlavně v noci, to vypije i 150ml, přes den kolikrát nechá zbytky ze 120ml. A stále nechce nic jíst, podaří se tak pár lžiček denně, někdy ani to ne.

A jestli to sluníčko už konečně nevyleze, tak zplesnivíme, všichni máme mokré dvoje boty a oblečení ještě i ze včerejška, neschne to vůbec, prádlo ze sušáku budu muset hodit některé znova do pračky ~q~
Kačula + 3 80437
3.5.2013 20:54:42
U nas je to s pitim taky nic moc, tak 30 za den vypije - vody. No lepsi nez nic... A je nemocny, dnes jsme byli u doktorky, v noci mel 39, ma silenou rymu, zanet spojivek a zacina kaslat. Jen doufam, ze starsi kluci se udrzi. Fila ma pristi tyden narozky a oba zavody na kolech, na ktere se moc tesi.
Dneska bylo venku pekne hnusne, to slunicko a teplicko bylo o moc lepsi...
Mufina + 4 rarášci 5426
3.5.2013 20:31:09
Edvi, Gab., dětičky jsou šikulky ~;)
Petři, je to vůbec možný, aby kluci nezlobili ~t~ gratulace k takovým šikulkám ~R^

Fab., tak to jste s pohybem pořád dál než my. Matěj se teprve dnes dostal poprvé na kolínka a chvíli péroval. Pak se přes den snažil párkrát zase dostat na kolínka, ale už mu to nešlo, vždycky se mu nožičky nějak rozjely nebo se začal sunout dozadu. Ale i tak mám velikou radost.

S pitím u nás taky katastrofa, nepije nic, vyjímečně 10ml čaje, flašku zahazuje a hrneček s pítkem odmítá.

Usínání o něco lepší, sice spí už měsíc se mnou v posteli a děsně se roztahuje, ale u flašky s mlíkem většinou usne, někdy stačí ho jen hladit nebo držet ťapku. V kočáru zabere skoro vždy, takže když bylo hezky a byli jsme celé dny venku, úplně jsem se hrozila, co bude dělat v noci, když den prochrní. Tak až zas bude hezky, budu mít dilema, zda jít na celý den ven dál od byráku nebo se držet blízko a prokládat to trénováním lezení atd.

Fabiena+3 124340
3.5.2013 15:52:16
Gab, já taky, ale ona vlastně nevypije od ničeho, to jsou max. mililitry, nezmizí ani desítka ~7~. Jen to tak olizuje.
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 8992  [Dalších 8412 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.