Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
3.5.2013 14:40:14
Fabieno, já zkusila čaj a nic, úspěch to nemělo. Zatím nejvíc vypije vody. Nic jinýho jsem zatím nezkoušela...
|
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
3.5.2013 14:33:20
Se šibalským úsměvem mě kousal prostřední, ale ten měl 4 zuby ve 3 měsících, to byl děs. Musela jsem ho důrazně okřiknout a dělat tytyty, pochopil to a pak už opravdu nekousal. Malá začala kousat teď, když má zuby trochu větší. Má 6 zubů, nahoře 1+2 a dole jedničky, poslední jsou venku už přes měsíc, takže ty horní jsou už pěkně ostré
. Kousat začala asi ve stejné době, co začala blbnout se spaním, napije se z nejhorší žízně a začne bradavku žmoulit a na závěr ji kousne a vyplivne... Už pochopila, že hryzanec z legrace nesmí, ale to žmoulání ještě nemám opatřené, když jí to chci včas vzít, tak mě těma zubama rycne zřejmě nechtěně a nebolí to míň, než kousnutí naschvál . Ale zatím to teda nebylo do krve, doufám, že to brzy pochopí... Strach zatím nemám, ale dneska jsem byla koupit ovocné šťávy, jablečnou z DM a švestkovou HIPP, jestli se nenapije něčeho, co má chuť. S vodou jsem neměla úspěch ani u kluků a musela jsem ředit ovocné šťávy, ředila jsem sice hodně, ale jinak nepili taky... Jestli jsou zvyklí na sladkou chuť MM nebo nevím... |
|
|
3.5.2013 11:42:32
Taky jsem chvíli kojila se strachem, Emča mě kousla do krve. Pak když to zkusila, okřikla jsem jí, důrazně řekla NENENE a prso jí vzala. To se stal asi 4x a od tý doby je naštěstí klid.
Jsi Edvi svatá, kdyby mi to dělala s šibalským úsměvem, s ještě šibalštějším bych jí to prso vzala. ![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
3.5.2013 11:00:00
No a pokud to jde tak taky uspim venku v kocarku a postavim. To je uplne nejlepsi. Mame nove slova. vcera videl presnidavku a rekl ham , natahnul ruce a rekl dej. Tatinek byl z toho vyrizeny:))
|
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
3.5.2013 10:55:38
Tak ja uz kojim se strachem. Kouse. Normalne se sibalsky usmeje a cvakne. To je na vyleteni z kuze. Jednicka nahore uz roste taky. Je skoro venku.
|
|
|
3.5.2013 10:23:27
Emča spí přes den v kočárku, doma nebo venku. Dvakrát denně tak hodinku, v devět a ve dvě. Položím, uhoupu a je to.
![]() |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
3.5.2013 10:15:38
Tak nic, u nás druhé usnutí, pak asi 15 minut v postýlce, jo, povedlo se mi ho položit, a už je zase vzhůru.
Tak kolikrát si to dneska ještě zopakujeme? |
|
|
3.5.2013 9:03:43
Emča taky nepije. Kojím ji 4x přes den, v noci vůbec, ale vodu si jen cucne a nic víc. Vypije tak 20-30ml vody, zbytek má z kojení a příkrmů. Čůrá dost, tak to zatím neřeším...
![]() |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
3.5.2013 8:42:48
Tak u nás právě proběhlo první ranní usnutí, pak položení a taky první řev. Ale nedá se nic dělat, chudák matka hladová se taky musí někdy nasnídat, takže prcek má smolíka. Ale přešlo ho to celkem rychle, tak to s tím spaním nebylo tak horké, pochoduje tu po postýlce a dělá na mě ksichtíky.
Fabieno, Šíma taky moc nepije, dávám mu čaj do flašky s pítkem, ale většinou dá tak 100 ml za den. A přesně jak píšeš, v noci se dopíjí a strašně hltá. Jsem zvědavá, kdy se přestane tak často budit na mlíko, Davča se v tomhle věku k prsu už moc nehrnul, pomalu se sám začal odstavovat, v noci se budil jednou nebo taky vůbec. Ale tohle mládě je pěkný závislák, s tím si ještě užiju., A klube se mu třetí zub, po dvou spodních, které už má skoro tři měsíce, se objevila jednička nahoře, takže se můžu připravit na to, že mě začne kousat. ![]() |
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
3.5.2013 8:13:37
Ahoj
![]() Skoro se stydím napsat, že my už skoro lezeme, když Norbík chodí ![]() a Eminka má snahu . Ale naše malá pořád zkouší všechny 4 a už pochopila, že může směrem kupředu, akorát zatím nemůže přijít na to, jak střídat ruce-nohy, aby si nenatloukla čumec (normálka "zakopne" o pozdě zvednutou ručičku a letí na čuminu). Nevím, jestli z toho nakonec nebude plazení, ale snad ne. No, 10m máme za týden...Jinak se spaním je to u nás taky na levačku. Jednak v noci některé dny pije i po 2 hod. a vím přesně proč - nemůžu ji naučit jako kojenou se napít - opravdu napít - z čehokoliv jiného. Nejlíp jde obyč. hrnek, ale ona si jen tak cucne, nenapije se víc. Mám 2 hrnečky s různým typem silikonové savičky, mám klasický kojenecký dudlík s lahví, nic nic nic. Takže má žízeň. Kojení jí stále stačilo a teď stačí taky, problém je, že přes den má tolik aktivit, že si prostě z prsu jen cucne, 2-3 minuty a dost. Dřív pila 5-10, podle mě to v tom bude zakopané. Přes den začíná koncentrovaněji čůrat a v noci se potom přicvakne a jen slyším polykání. Ranní plína přetéká před očima .Ale hlavně - ona úplně od malička položená do postýlky prostě v tichosti usnula, musela tedy být sama, ale nebyl vůbec žádný problém. Teď přesně jak u ostatních - několik dní položím do postýlky a šílený řev, který neustává. Nechápu. Včera večer to spravilo nakojení, protože předtím pila kraťoučko, musela s celou rodinou trénovat pápá , ale když to udělá přes den, nefunguje vůbec nic... ona nechce usnout na prsu, na ruce. Ona chce únavou padat, předtím mě tu hodinu a půl vyřvávat abych chovala a dělala zábavu (jen tak sedět s malou na klíně je nuda) a pak jít do postýlky až v polospánku - aspoň tedy to jediné funguje. Chjo, snad to brzy přejde.Venku nespí nebo usne až hodně přetažená a spí jen do 20min. a probudí se ve strašné náladě. Kočár nadále nesnáší, doufala jsem, že na jaře výhled ven vylepší situaci, ale bohužel, takže procházky a spánek venku je nadále náš nejhorší a neřešitelný problém . |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.