| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 8992  [Dalších 8382 >>]
Petra75+3 kluci 123532
30.4.2013 16:13:41
Jé, dneska se vlastně pálí čarodějnice. To abych už radši nevycházela, ať si mě nespletou.~t~ Ne, kecám, u nás shořela už v sobotu. Dneska bude hranice hořet ve vedlejší dědině, kluci se tam chystali s tatínkem, jenže ten zatím neplánovaně nedorazil z práce, tak uvidíme, jestli to stihnou. No a na zítra je program jasnej, jak jinak než fotbal~;), Mara má ráno další turnaj a pak asi vyrazíme někam do přírody hledat rozkvetlou třešeň, abych neuschla. Ovšem jen jestli se chlap nechá přesvědčit k tak romantickému gestu, aby to nebylo jako s tím desátým výročím svatby, co jsme
ne-oslavili v pátek. To byl skoro celý den v práci. My holt na to slavení moc nejsme.
Jak tak čtu, co která kromě dětí stíháte, tak si začínám připadat tak trošku neschopně, a neomlouvá mě ani to, že ten malej pišišvor tak mizerně spí přes den. Mimochodem zrovna dneska dal ráno hodinu a půl spaní mimo mou náruč, usnul totiž cestou z města v autě a tak jsem ho nechala v sedačce, že se stejně brzo vzbudí a on vydržel tak dlouho. Pak ho chvilku hlídala babička a já zatím zkoušela udělat z té škaredé chlupaté bestie, co nám běhá po zahradě, zase pěkného upraveného foxíka. No, byl to boj, ještě teď tam leží a chrápe jak zabitej. A já mám taky dost.
Andrýsek + 2 109157
30.4.2013 15:06:35
Jano, ty jseš taky výkonná, tři děti, z toho jedno de facto ještě mimčo, na další zaděláno a takhle studuješ, to klobouk dolů a ať Ti to všechno i do budoucna časově vychází.~R^
Andrýsek + 2 109157
30.4.2013 15:04:47
Jo a ještě jsem zapomněla napsat, že náš mlaďas si teprve včera sám sednul, krásným šikmým sedem a od té doby trénuje a už sedí krásně, ale zítra už bude mít 9 měsíců, tak má nárok, že jo. Ale s lezením zatím nic moc, spíše péruje na kolínkách a pokusy o vstávání nemá ani náhodou. Na 9 měsíční prohlídku jdeme až v půli května, mám to posunuté, sestra s dr. respektují naštěstí, že jsem pracující matka a mám blbé termíny.~R^
Andrýsek + 2 109157
30.4.2013 15:02:10
No a já měla zítra v plánu celý den pracovat a změna plánu, babi s dědou jedou odzimovat chalupu, přítel jede makat, nestíhá termín předání zakázky, takže já mám zítra povinně volno ~g~ jsem docela ráda, jeden svátek práce oslavím nepracovně, ale pak do konce týdne bude mazec, co už.... Jen nevím, zda zítra se svišťákama něco nepodniknu, nějaký menší výlet třeba.
Andrýsek + 2 109157
30.4.2013 14:58:41
Kačulo, nepůjdeme, uděláme ohýnek na zahradě, vyndala jsem pár špekáčků z mrazáku.
Kačula + 3 80437
30.4.2013 14:19:11
Ahoj holky,
nějak nic nestíhám, jsem poslední dobou tak strašně unavená. Kluci jsou všichni nějak protivní, bez nálady. Adámek si začal stoupat a snaží se lézt na plůtek, co máme okolo kamen, rozčiluje se, ptz. mu to nejde (zatím, pak to bude pěknej adrenalin :-)). Dělá pápá a paci paci a ječí na našeho kocoura a psa. Ale jinak furt stejný - furt kňourá a pláče a chce nosit a brečí i v náručí. Je prostě věčně nespokojený, doufám, že z toho vyroste. Nějak se nedokáže pořádně vyspat, ráno se brzo budí, už nezabere a vlastně od rána je unavený a protivný a vleče se to celý den. Když se ráno vyspí a nevstává v 5, tak je to hned o něčem jiném, jenže to se stane výjimečně. Nevím co s tím, ale už toho mám plné kecky.

Mufi - jsi borec, že jdeš na brigádu, tak ať vše klapne! Aspoň si trochu odpočineš prací a příjdeš na jiné myšlenky ~;((~;((~;((.

Péťo - co malého spaní? Přeju ať je to lepší!!! Adam naštěstí usíná večer dobře (ťukám).

Přeju pěkné čarodky! Chystáte se? My půjdem na místní akci, klukům jsem ušila čaroď. pláště a pokreslila pavoukama a netopýrama, mají je dneska ve školce a muž jim to ráno prohodil. Nejdřív vezou prostředního, ten dostal velký plášť (musí ho mít jak vlečku) a bráchovy kalhoty, snad mu je učitelka převlékla. Pak jeli s nejstarším a až tam muže konečně trklo, že něco nebude OK, protože si Fíla oblékl kalhoty a měl je jak kraťasy. Tak ho donutil si vzít tepláky na ven ~l~~l~~l~...hlavně, že se jim tady vyrábím po nocích s kostýmem....
Jana, 4 holky 125005
30.4.2013 14:02:35
No, mně opravdu začal až tento měsíc. V březnu jsem byla ve škole 1 víkend a to jsme měli předměty, ze kterých seminárky nebyly. Až tento měsíc se začalo něco dít a já se z toho asi brzo picnu. Nevím, kam dřív skočit a to můj chlap už měsíc není doma.
Pralin 95454
30.4.2013 13:34:46
No ok ale tak je konec dubna resp. zacatek kvetna a ty pises zacal semestr, tak me to zaskocilo......ikdyz je fakt ze prakticky zacina semestr az na svem konci a na zacatku zkouskoveho:DDDD (mysleno ze driv stejne nidko nic nedela)
Jana, 4 holky 125005
30.4.2013 13:16:33
Pralin, to se pleteš. Zimní semestr začíná v řijnu a jarní březen. Leden únor je zkouškové období za zimní semestr.
Pralin 95454
30.4.2013 12:51:32
Jak zacal dalsi semestr? Ten snad zacina v lednu/unoru anebo v zari/rijnu ne? My kontrolu propasli, nejak nestiham ani zajit k mudr:) Vidim to na patek, tak snad...
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 8992  [Dalších 8382 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.