Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
30.4.2013 16:13:41
Jé, dneska se vlastně pálí čarodějnice. To abych už radši nevycházela, ať si mě nespletou.
Ne, kecám, u nás shořela už v sobotu. Dneska bude hranice hořet ve vedlejší dědině, kluci se tam chystali s tatínkem, jenže ten zatím neplánovaně nedorazil z práce, tak uvidíme, jestli to stihnou. No a na zítra je program jasnej, jak jinak než fotbal , Mara má ráno další turnaj a pak asi vyrazíme někam do přírody hledat rozkvetlou třešeň, abych neuschla. Ovšem jen jestli se chlap nechá přesvědčit k tak romantickému gestu, aby to nebylo jako s tím desátým výročím svatby, co jsmene-oslavili v pátek. To byl skoro celý den v práci. My holt na to slavení moc nejsme. Jak tak čtu, co která kromě dětí stíháte, tak si začínám připadat tak trošku neschopně, a neomlouvá mě ani to, že ten malej pišišvor tak mizerně spí přes den. Mimochodem zrovna dneska dal ráno hodinu a půl spaní mimo mou náruč, usnul totiž cestou z města v autě a tak jsem ho nechala v sedačce, že se stejně brzo vzbudí a on vydržel tak dlouho. Pak ho chvilku hlídala babička a já zatím zkoušela udělat z té škaredé chlupaté bestie, co nám běhá po zahradě, zase pěkného upraveného foxíka. No, byl to boj, ještě teď tam leží a chrápe jak zabitej. A já mám taky dost. |
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
30.4.2013 15:06:35
Jano, ty jseš taky výkonná, tři děti, z toho jedno de facto ještě mimčo, na další zaděláno a takhle studuješ, to klobouk dolů a ať Ti to všechno i do budoucna časově vychází.
![]() |
|
|
30.4.2013 15:04:47
Jo a ještě jsem zapomněla napsat, že náš mlaďas si teprve včera sám sednul, krásným šikmým sedem a od té doby trénuje a už sedí krásně, ale zítra už bude mít 9 měsíců, tak má nárok, že jo. Ale s lezením zatím nic moc, spíše péruje na kolínkách a pokusy o vstávání nemá ani náhodou. Na 9 měsíční prohlídku jdeme až v půli května, mám to posunuté, sestra s dr. respektují naštěstí, že jsem pracující matka a mám blbé termíny.
![]() |
|
|
30.4.2013 15:02:10
No a já měla zítra v plánu celý den pracovat a změna plánu, babi s dědou jedou odzimovat chalupu, přítel jede makat, nestíhá termín předání zakázky, takže já mám zítra povinně volno
jsem docela ráda, jeden svátek práce oslavím nepracovně, ale pak do konce týdne bude mazec, co už.... Jen nevím, zda zítra se svišťákama něco nepodniknu, nějaký menší výlet třeba. |
|
|
30.4.2013 14:58:41
Kačulo, nepůjdeme, uděláme ohýnek na zahradě, vyndala jsem pár špekáčků z mrazáku.
|
| Kačula + 3 | 80437 |
|
|
30.4.2013 14:19:11
Ahoj holky,
nějak nic nestíhám, jsem poslední dobou tak strašně unavená. Kluci jsou všichni nějak protivní, bez nálady. Adámek si začal stoupat a snaží se lézt na plůtek, co máme okolo kamen, rozčiluje se, ptz. mu to nejde (zatím, pak to bude pěknej adrenalin ). Dělá pápá a paci paci a ječí na našeho kocoura a psa. Ale jinak furt stejný - furt kňourá a pláče a chce nosit a brečí i v náručí. Je prostě věčně nespokojený, doufám, že z toho vyroste. Nějak se nedokáže pořádně vyspat, ráno se brzo budí, už nezabere a vlastně od rána je unavený a protivný a vleče se to celý den. Když se ráno vyspí a nevstává v 5, tak je to hned o něčem jiném, jenže to se stane výjimečně. Nevím co s tím, ale už toho mám plné kecky.Mufi - jsi borec, že jdeš na brigádu, tak ať vše klapne! Aspoň si trochu odpočineš prací a příjdeš na jiné myšlenky ![]() ![]() . Péťo - co malého spaní? Přeju ať je to lepší!!! Adam naštěstí usíná večer dobře (ťukám). Přeju pěkné čarodky! Chystáte se? My půjdem na místní akci, klukům jsem ušila čaroď. pláště a pokreslila pavoukama a netopýrama, mají je dneska ve školce a muž jim to ráno prohodil. Nejdřív vezou prostředního, ten dostal velký plášť (musí ho mít jak vlečku) a bráchovy kalhoty, snad mu je učitelka převlékla. Pak jeli s nejstarším a až tam muže konečně trklo, že něco nebude OK, protože si Fíla oblékl kalhoty a měl je jak kraťasy. Tak ho donutil si vzít tepláky na ven ![]() ![]() ...hlavně, že se jim tady vyrábím po nocích s kostýmem.... |
| Jana, 4 holky | 125005 |
|
|
30.4.2013 14:02:35
No, mně opravdu začal až tento měsíc. V březnu jsem byla ve škole 1 víkend a to jsme měli předměty, ze kterých seminárky nebyly. Až tento měsíc se začalo něco dít a já se z toho asi brzo picnu. Nevím, kam dřív skočit a to můj chlap už měsíc není doma.
|
| Pralin | 95454 |
|
|
30.4.2013 13:34:46
No ok ale tak je konec dubna resp. zacatek kvetna a ty pises zacal semestr, tak me to zaskocilo......ikdyz je fakt ze prakticky zacina semestr az na svem konci a na zacatku zkouskoveho:DDDD (mysleno ze driv stejne nidko nic nedela)
|
| Jana, 4 holky | 125005 |
|
|
30.4.2013 13:16:33
Pralin, to se pleteš. Zimní semestr začíná v řijnu a jarní březen. Leden únor je zkouškové období za zimní semestr.
|
| Pralin | 95454 |
|
|
30.4.2013 12:51:32
Jak zacal dalsi semestr? Ten snad zacina v lednu/unoru anebo v zari/rijnu ne? My kontrolu propasli, nejak nestiham ani zajit k mudr:) Vidim to na patek, tak snad...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.