Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
29.4.2013 17:24:50
koukám téma pro mě
No my dokonce vyjeli na víkendový pobyt a hned první noc v hotelu holky to jsem nezažila. v osm sice usnul, ale v deset se probral s tím, že je dočista vyspaný, že už je určitě ráno a takhle jel až do 4 do rána. Holky já 6 hodin!! pochodovala po pokoji v náručí s 10kg miminem aby neřval po celém hotelu. Měla jsem krizi jak blázen, málem jsme v noci odjížděli domů. ¨a on odmítal prostě spát, ani zavřít oči nic. Prostě paráda. Tak vyčerpaná jsem už dlouho nebyla teda tak jak na tom odpočinkovém víkendu. Ale jinak bylo fajn![]() |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
29.4.2013 13:57:28
Tak já s dětma za zády pracuju, byť jen se dvěma, v noci taky nemůžu, nejpozději v deset odpadám. A udělat to prostě musím. Holt si děti hrajou třeba hoďku samy. Já pak jen uklidím spoušť, co nadělají, zbytek dodělávám, když spěj.
![]() |
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
29.4.2013 13:45:16
Mufi, tak on je rozdíl makat se dvěma dětmi za zády a se čtyřmi, já to přestávám psychicky zvládat i jen s těmi dvěma, Sylva je protivná, rozcapená....darmo mluvit a já mám nevýhodu, že mě se špatně pracuje v noci, nemyslí mi to, takže to je u mě docela mínus, závidím lidem, co jsou schopni pracovat o nocích a myslí jim to.
|
|
|
29.4.2013 12:10:21
Já přemýšlím časem o jiném podnikání, včera jsme to tady řešili, bylo by to výhledově až by třeba Honzík šel do školky, ale pro něco jsem se nadchla a teď uvažuji spíš nad tím, jak ještě dlouho zvládnu dělat účto, hrozně je to časově náročné a zmáhá mě to, mám takový pocit vyhoření, jasně, mě by příjem z dosavadního podnikání taky teď chyběl, ale zase mám pocit, že potřebuji nějakou přestávku, abych se nezcvokla a nakonec neskončila v PL.Uvidíme.
|
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
29.4.2013 11:23:07
Tak jsem právě napsala delší příspěvek a on se mi ztratil. Chtěla jsem se přidat do klubu chřadnoucích, protože to moje roztomiloučké miminko nespí a nespí. Nebo lépe řečeno, dneska už mi třikrát usnul na klíně a po položení se okamžitě probral a ječel, že jsem si ho dovolila položit. To se nedá. Nejen, že nic neudělám, domácnost přinejhorším počká, ale přece s ním nemůžu denně několik hodin sedět v náručí. Bolí mě záda, brní ruce a pro něho to taky nemůže být nejlepší. A nechce spát ani v kočáře, to furt hledí kolem a nechce se nechat položit, a když už usne, tak dá tak dvacet minut.
Fakt nevím, co s tím.Venku to vypadá, že se ukazuje sluníčko, tak třeba bude líp. My se oblečeme a vyrážíme na trasu školka- škola, pak úkoly a na hřiště, pro změnu máme dnes opět fotbal. Přeju hezký den a lepší náladu všem. ![]() |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
29.4.2013 10:38:38
U nás taky nic moc počasí, i když dnes už sem tam vykukuje sluníčko.
Holky, tak ať je brzy líp . Ono to sluníčko přece jen má hodně co do sebe, jak svítí a hřeje, hned je více energie.Andrýsku, Ty se aspoň snažíš, ale já nemám kde a jak přilepšit do rodinného rozpočtu a začíná být docela těžko občas, njn, ale s tím jsme museli trochu počítat s tolika dětmi. Zrovna včera večer jsem si říkala, že u nás pořád někdo z dětí řve, že to občas fakt leze na nervy. Matouš to na mě zkouší a vymýšlí, proč nejít do školky, přitom tam donedávna chodil rád. Katka je tak hubatá, že v pubertě ji asi roztrhnu a pořád otravuje mladší, ti pak ječí a žalují. Mart. nechodí odpo spát a kolem 17té hod. už je s ním k nevydržení, asi ho zase začnu dávat. A Matěj je zatím nejhodnější, akorát večer než usne tak hoďku řve. |
|
|
29.4.2013 10:30:38
Andrýsku, taky teď řeším, co dál. Nějak jsem se namlsala mateřskou a rodičák plus výplata je mi nějak málo...
Hlavně příjmy budou stejné, i když nastoupím do práce na plný úvazek, takže musím vymyslet, jak vyjít.![]() |
|
|
29.4.2013 10:18:50
Ahojky, já se taky hlásím do klubu chřadnoucích, asi všechno dohromady, počasí, rodina, práce, nějak mi to dává zabrat a cítím se strašně unavená a nic mě nebaví, přistihla jsem se, že pořád myslím jen na práci a přemýšlím, jak to řešit dál, je mi jasné, že to dál nepůjde v tomhle tempu, ale nějak nemůžu najít cestu, jak z toho ven
a už jsem se těšila, že začne teplíčko a zase je kosa, prší, teda u nás, prostě hnus ![]() |
|
|
29.4.2013 10:02:21
Mufi, já nějak chřadnu, takhle unavená jsem snad ještě nebyla. Navíc se mi udělaly 3 ateromy na obličeji, takže mě furt něco bolí. A počasí mi nepřidá, je hnusně...
![]() |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
29.4.2013 9:43:07
Ahoj, kde jste? Co děláte?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.