| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 8992  [Dalších 8352 >>]
Mufina + 4 rarášci 5426
26.4.2013 8:35:15
naše dvě starší děti taky požírají sedmikrásky, jen co jim babi prozradila, že jsou jedlé, tak blaženě olupovaly kvítečky a jedly. Ale mají povoleny jen ty z naší zahrady, jinak by olizovaly kdejakou počuranou psem a zaprášenou od cesty. A taky chodí na pažitku, ale jakmile ji mají na talíři třeba na bramborách, tváří se kysele, že prej to nechtějí.
Pralin 95454
25.4.2013 23:08:21
......ne kvuli chuti ale na efekt:) navstevy jsou okouzlenY:))).....ja taky kouzlim..
Pralin 95454
25.4.2013 23:04:37
Edvi Norbisek je peknej surfar!!!:))~R^...maricka naprosto nepohybliva, desne vsechno piluje nez se odvazi....

Paci, paci vubec delat nechce uplne mi rve ruce z mych rukou....pápá umí, pak umí jak dela rybicka a jak dela konicek:) Ale jak psala Petra neni to prvni dite, clovek uz zjistil ze jestli se to nauci o mesic driv nebo pozdeji je uplne jedno....kdyz to srovnam s bertikem jak jsme s nim kazdy den sedeli nad knizkou a kolik toho uz v tomhle "veku" umel....nesrovnatelne...

Mufi gratuluju ke skolce! a s plisni myslim se telo popere, neresila bych...

A sedmikráska je jedlá, dáváme i do salatu, ne kvuli chuti ale ne efekt:) navstevy jsou okouzleni:))) takze klidne bych bych nechala....maricka uz teda stihla ochutnat travu i klacek i pisek i hlinu:))) ale ja ji nechavam vim ze ji to rozviji...a telo si tvori imunitu..
Petra75+3 kluci 123532
25.4.2013 21:56:16
Já dávala dneska prckovi do ruky pampelišku a skoro to vypadalo, že se jí bojí, jak se jí snažil zbavit. Jíst ji nechtěl.~t~ Ale líbilo se mu, když jsem si k ní čichala a dělala, že kýchám, to se řehtal.
Chtěla jsem ho včera pochválit, že se mu lepší spaní, že už se dá večer odložit do postýlky a v noci se budí jen jednou. No nic, tak dneska zase řev, usínal už třikrát, budí se s jekotem, nechat ho tu vyřvávat, na to nemám, vždycky skoro lapá po dechu a pak ještě ze spaní poškytává. Ale dnes je asi přetaženej, odpoledne nespal, naposled kolem půl 2, a až do večera už nezabral, byli jsme na hřišti, on trůnil v kočáře, ale neusnul.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
25.4.2013 20:43:20
Školka super! ~g~

Eminka byla dneska taky prvně na trávě, sedmikrásku chtěla sníst, ale nenechala jsem jí...
Mufina + 4 rarášci 5426
25.4.2013 17:29:20
Martínka přijali do školky ~;)

Matěje jsem zkusila dát na trávu, když se mi na klíně natahoval po sedmikrásce a málem se postavil na všechny čtyři, akorát dupka ho táhla zase k zemi, nějak se mu ta tráva nezdála ~t~
Mufina + 4 rarášci 5426
25.4.2013 10:43:35
Tak už jsem v klidu ohledně plísně. Včera přišly děti z venku tááák zmazané, nedělám si iluze, že by těma černýma ručkama něco nepojedly nebo neolízly. A když si vzpomenu, jak K.loni blaženě žvýkala žvýkačku, co našla použitou před obchodem na chodníku ~2~ a přežili to.

Matěj taky neumí žádné paci paci, pápá apod., ani ho to moc nebere, když s ním mám snahu tleskat, tak dá ručičky do pěstiček, chvíli kouká, co to ta bláznivá máma zase s ním provádí a pak hodí znuděný výraz. Jo, to kdybych s ním pohazovala a různě válela, nosila, to je jiná, to se řehní od ucha k uchu. Nová oblíbená zábava je tahat za ťapky u punčocháčů tak dlouho, až kolem něj vlají. Včera než jsem se vrátila z WC, naložila ho K.na tatru a posílali si ho s Mat.mezi sebou. No budiž jim k dobru aspoň to, že mu to v ní hezky vystlali, aby měl rozhled a nic ho netlačilo a seděli blízko sebe. Matěj byl z toho u vytržení, snažil se dostat více do sedu a nakláněl se ven. Děti byly taky u vytržení, méně už já. Mart. Matěje pro změnu tahá po koberci za nohy nebo ruce, aby si s ním šel konečně hrát.
24.4.2013 21:15:59
Nepros, musíš si stěžovat. ~t~
Edvi+1+1 46083
24.4.2013 14:25:14
~t~
Tak ještě to noční spaní prosím ~t~
24.4.2013 14:05:36
Edvi, vidíš, stačí si tu postěžovat a jde to! ~R^
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 8992  [Dalších 8352 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.