Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
27.3.2013 22:00:58
Tak z cerstveho ovoce jsem zatim zkusila teda krom bananu jablko. Jo a dnes objevil cerstvou okurku salatovku.tak jsem mu ji nechala.strouha to na tech dvou zubech jak kralicek.Ale pastika me fakt dostala :(
Jinak je na me neskutecne fixovany.nevydrzi s nikym ani chvilku aniz by nerval. Probihaji pokusy kdy se mi tu stridaji babicky ve snaze chvili pohlidat at muzu neco delat a moc se nedari. |
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
27.3.2013 21:22:24
Jinak já bych dávala raději čerstvé ovoce, ale bojím se zatím, ten atop má fakt hodně, tak ještě aby se navrch po něčem neosypal....
|
|
|
27.3.2013 21:21:03
A vlasně mi to připomělo, že moje vzdálená příbuzná to taky moc neřešila, ani ne v roce s nima už syn jedl všechno, že je to slané, pepřené...všechno jedno, já taky úplně do detailu neřeší třeba ty ovocné přesnídávky kupuju a určo to bude doslazené, což asi dobře není, ale co je moc, to je moc.
|
|
|
27.3.2013 21:19:27
Edvi, no tak paštika je teda síla, to je humus.
Mufi, jsi mi připoměla, že už dvakrát užužlal tu dlouhou piškotu, tu si drží sám a žužlá. |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
27.3.2013 21:02:53
a já si tu lámu hlavu, jestli Matěje ještě dávat do lehátka
![]() některé matky to prostě vůbec neřeší, taky znám jednu, co děti dlabaly vše, co se uvařilo a svačily tlačenku |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
27.3.2013 20:53:05
no tak já se dnes otřepala. Mamka mi tu vykládala jak její známá s 8měs miminem říkala jak zvlídne na svačinu celý chleba s paštikou!
tyjo tak to mi příjde teda šílené a ta přesolenost Navíc mimino vůbec neleze, zato zvládne celý den lítat v chodítku.![]() |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
27.3.2013 20:22:40
Tak my jsme stále jen mlíčňáci, což by mi nevadilo, kdybych kojila, ale takhle
Matěj se prostě ksichtí úplně na všechno, po první lžičce se chudák úplně otřepe, druhou už mu musím vnutit nějakým fíglem a pak zavře pusinu a nedostanu do něj nic. Občas má světlé chvilky, kdy pozře pár lžiček. Moc jsme toho pravda zatím nezkoušeli, jen mrkev, brambor, červenou řepu, špenát, banán, jablko, piškot, trošička těstovin a ovopřesnídávku (u té jsou největší úspěchy), ale jinak nevím, co s ním. Jogurt mu daly starší děti olízat lžičku, tak to jo, jenže byl zrovna čokoládový a spíš mu šlo o tu lžičku než že by chtěl chutnat. Budu muset vyhrabat odněkud knížku, kde bylo co děti smějí a co ne a radikálně obměnit potraviny, jinak už fakt nevím. |
|
|
27.3.2013 20:00:23
nechám to do podzimu, v létě bych ráda občas k vodě, loni jsem se bála.Honzík byl vyloženě překvapený tím sojovým jogurtem, čekal ovocnou přesnídávku a ono tohle, házel hrozné ksichtíky a půlka skončila na bryndáku, takže zatím taky nee ![]() |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
27.3.2013 17:09:54
Tak to bych nechala na podzim. A platí, že do půl roku můžeš Mirenu reklamovat, kdybys třeba krvácela a nelepšilo se to. Někteří doktoři to neříkají.
![]() Emča taky jogurt zatím odmítá. Ani v kaši ho nevstřebá. ![]() |
|
|
27.3.2013 15:56:11
Pralin, no to je teda přístup na po....., obzvlášť teda, když se jedná o dítě, tam by snad neměli podcenit vůbec nic...na ránu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.