Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
27.3.2013 9:41:23
Gab, já zůstala v Gestu, tam jsem se léčila před Sylvou s anovulací, v té době jsem měla divného svého OG, tak jsem je požádala, zda bych k nim mohla chodit i normálně, tak jsem u nich zůstala, jako oni jsou tam dobří, sice je tam roční poplatek, ale to mi až tak nevadí, spíš ta dálka.
Ještě jsem se chtěla zeptat, jak dlouho trvá to zavedení a měla si nějaké komplikace? |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
27.3.2013 9:38:31
Tak u nás je taky jen lehký poprašek, a dokonce to vypadá, že snad vykukuje sluníčko. Konečně přestal ten hrozný vítr, dva dny jsme nebyli venku, vlastně v pondělí jen rychle pro kluky a domů. Malý mi v kočáře řve, když je zvednutý, tak se sotva nadechne, jak mu ten vítr vadí, a když ho položím, aby na něho nefoukalo, tak zas ječí, že nic nevidí.
Takže jsme doma a jedme pořád dokola- malý se někde vyštrachá do stoje, já ho buď stihnu sundat nebo sebou plácne, chvilku si pořve a jedeme znova. Tak co dvě hodiny je unavenej, tak chce spát, usne bez problémů, ale tak po 20 minutách se s řevem probudí. Včera takhle spal asi pětkrát. Nevím, co ho furt tak budí, je to nanic, kdyby spal radši jen dvakrát denně, ale aspoň hodinu v kuse. |
| Pralin | 95454 |
|
|
27.3.2013 9:36:51
Ahoj holky,
tak maricka uz se taky plazi, nevite jestli je plazeni predkrok k lezeni anebo je to misto lezeni? Jinak je stale na zemi, lehatko mame jen na krmeni, je hodna s bertikem se tam krasne zabavi. Zaslapnuti nehrozi Bert je stale v sadre, ani jsem vam nepsala co se nam v nemocnici stalo, neschopnost rehabilitacni sestry, bert dostal sadru na dalsi 4 tydny... Jo ale včera den blbec, sedim dole a najednou slysim velkou ranu a hned mi to bylo jasny, letim nahoru do loznice a maricka spadla z postele, prelezla celou manzelskou az na druhou stranu a slitla cca z pul metru, ma uplne odrenej nos asi jak brzdila na koberci.....a za dve hodky na to, vchazim do obyvaku, otviram rychle dvere a uplne blba jsem si neuvedomila ze tam muze byt takze dostala dverma do cela ale takovou řachu....no ja byla uplne vyrizena, zbytek dne uz jsem ji jen mazlila a pozorovala jestli reakce ok... |
| Lenka +L 06/07+E 06/12 | 39272 |
|
|
27.3.2013 9:26:03
Dobré ráno,tak u nás dnes jen poprašek,ale už me je z toho sněhu na
![]() .A jinak jsem ko co jsme si stoupli i když zatím jen v ohrádce tak je jen řev jak padá nechci vidět až si začne stoupat o nábytek. |
| Kačula + 3 | 80437 |
|
|
27.3.2013 9:20:48
Jo Mufi, to zaslapnuti je u nas taky adrenalin, zrovna rano na nej David malem spadnul, se mi zastavilo srdce. Katkce se to povedlo
- dobra hlaska. |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
27.3.2013 9:17:43
U nás taky fičí a sněží. Necíííííí!!!
![]() |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
27.3.2013 9:10:23
Kačul, já ráno koukla z okna s ještě napůl zalepenýma očima (sněžilo a do toho foukal vítr, který ten sníh honil na všechny strany) a povídám "no to se mi snad zdá, venku sněží" a Katka na to "to se Ti nezdá, vždyť nespíš" tak mě alespoň trošku nakopla dobrou náladou, neb jsem se musela tomu smát
![]() Matěj miluje houpání v lehátku, na zemi ho to nebaví, chvíli se tam válí a pak začne řvát. A taky jej musím bránit vlastním tělem, protože ti starší kolem něj furt poskakují a hrozí, že ho zašlápnou. |
| Kačula + 3 | 80437 |
|
|
27.3.2013 8:54:23
Ahoj. U nas snezi, mne asi klepne. Uz bych tak moc chtela slunicko, ale to asi vsichni, ze.
Adamek se zacal plazit, tak se o trosku vic dokaze zabavit na zemi. Moje zada uz to nutne potrebovaly. Zato kluci jsou nestastni, protoze jejich hracky jsou v ohrozeni. No ale k uklidu je to stejne nedokope. |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
27.3.2013 7:15:41
No, podle mě by se dalo dohodnout, že přijdeš první den cyklu na zavedení, to díky antiko víš naprosto přesně, kdy bude. A kontrola u mě stačí za půl roku, tak by to u tebe taky mohlo jít po delší době. Nevím, no, zkus ho. Sama vím, jak je problém najít si dobrýho gynekologa.
![]() |
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
26.3.2013 22:22:49
Gab, tak to bych si přesně představovala, já vůbec nevím, proč mi říkal ty tři návštěvy
prášky ještě mám na čtvrt roku, asi se poohlédnu po městě nebo okolí po jiném OG. Chtěla bych tělísko, prostě proto, že dítě už určo ne, a myslet třeba 7 let na to, že si mám ráno vzít prášek, to nic moc. Díky.![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.