Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
25.3.2013 12:12:19
jo a včera jsem musela zalepit šuplíky v nočním stolku izolepou.
musím nakoupit nějaké zábrany. |
| Lenka +L 06/07+E 06/12 | 39272 |
|
|
25.3.2013 11:19:10
Holky nestrašte už se děsím dopředu protože Eliška je oproti Lence úplné tornádo a vše ji zajímá nepamatuji si že by jsme museli před Lenkou něco dávat vejš nebo tak a ted co není na stopě je v nebezpečí.
Petro jo jdem do školy Lenka je naštěstí bez problémů. |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
25.3.2013 11:17:09
Jo, Mufi, můj chlap je taky sběratel, má plnej sklep, a že ho máme velkej.
A co teprve jeho rodný dům, až ten bude jednou potřeba vyklidit i se stodolou, hůrou a dalšími přilehlými prostorami.![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
25.3.2013 11:16:26
to počasí ani nemluv, tyjo už mi to leze pěkně na nervy.fuj. My jsme zasypaní pořád.
s tím pořváváním je to u nás ted taky. Pořád na všechny pokřikuje. ![]() Gjano no máš co dělat teda. Já se zas pustila do koupelny. Venku furt hnusně, takže momentálně máme obité staré kachle, vybouranou jednu stěnu a vysekanou starou vanu, dnes jsme si zajeli pro nové obklady a začnu znova zdít, omítat a obkládat....no po chvilkách kdy mě mimino na chvíli pustí. ![]() |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
25.3.2013 11:14:29
Taky zdravím v novém týdnu.
Gjano, s vyklízením ti neporadím, tuhle zkušenost zatím naštěstí nemám, ale ten nedostatek energie a času důvěrně znám, od té doby, co se to mrňavé zvíře postavilo- a spadlo, už jsem nějak rezignovala a děkám jen to nejnutnější.A do toho si Davča zase ráno střihl další scénu na téma nepůjdu do školky, musela jsem ho totálně bezvládného obléct a vyhodit za dveře, aby ho tatínek odvezl. On neřve nebo tak, on prostě nereaguje na pokyny, ani na výhružky, sliby nebo motivaci. Prostě dělá sochu. V pátek ho školnice doslova vlekla ze šatny do třídy, pak ho učitelka odnášela jako mimino v náručí. Fakt nevím, co s ním. Leni, Lenička je stejně stará jako on, půjde do školy? My to máme pořád otevřené, čekám, až si nás pozvou do poradny. Ale jestli tam bude taky hrát na sochu a nebude nic dělat, tak tam snad ani nemá cenu chodit. A mimi sebou zase plesklo, tak nic, konec sezení a jdeme zase do šichty. |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
25.3.2013 11:12:29
U nás naštěstí už nesype, ale ta kosa venku, brrrr, fučí a mrzne
![]() Gjani, tak to asi neporadím, pokud vyloženě nechceš najmout firmu zabývající se likvidací pozůstalostí. Já bych u nás taky uvítala nějaký obr kontejner, do kterého by se dalo naházet všechno, jelikož v přízemí máme skladiště bordeliště, co se komu nehodílo, vozilo se roky sem na chalupu, od starého nábytku, nádobí, hader a všelijaké veteše "co kdyby se to jednou hodilo" že. Berou mě z toho mrákoty, vyprala bych to z baráku všechno, ale není to moje, tak si moc netroufám, to bych pak mohla letět z baráku taky. No, snad konečně manžela přesvědčím, že by to fakt chtělo pořádně "vyčistit" Jenže oni jsou spolu s tchánem sběratelé všeho ![]() |
| Lenka +L 06/07+E 06/12 | 39272 |
|
|
25.3.2013 10:20:07
Ahoj v novém týdnu teda to počasí si snad dělá legraci tady od rána sype a sype to není už možné at nekdo vypne ten mražák.Jinak naše milostpaní se v sobotu postavila v ohrádce a ted nedělá nic jiného než stojí a pořvává na mě
|
| GJana& julinka | 23941 |
|
|
25.3.2013 9:58:46
Ahoj holky,po dlouhé době zdravím. Mam moc práce. Chtěla bych moc věci najednou,chybí mi energie a času take není nazbyt. Máte nějaký tip,jak začít vyklizet? začala jsem se starými šaty ještě po tátovi,pak oblečení po mamce,které nosila ještě za svobodna. Současné oblečení jsem nedělala. Naštěstí můj brácha má o hodně věci zájem. Je asi nejhorší věc na světě dělat z dvou domácností jednu. Ps. Máme našlápnuto na nové zuby. Horní jedničky. mam pocit,že ta julca někam spěchá. Krásný den všem
|
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
23.3.2013 21:09:54
Pralin, tak to je naprosto jasný, jak jsem psala, člověk se snaží a to dítě si stejně potencionální cestu k těm bacilům a všemu najde, naše Sylva strčila do pusimy kde co, Honzík asi nebude lepší, ale jak se říká, čistota půl zdraví a špína celý, asi at zlatá střední cesta a jako taková šiška může být třeba i plná vitamínů
![]() |
| Pralin | 95454 |
|
|
23.3.2013 20:59:31
No ja to Mari taky nestrkam do pusy, dam ji to do ruky ale ona to za chvilku do te pusy strci ze jo...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.