| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 8992  [Dalších 8102 >>]
Petra75+3 kluci 123532
23.3.2013 18:39:52
Barambulko, tak to jo. Já to nekupuju, tak to neznám, to jen že mi chodí mailem nabídky.
Barambulka L+V 06 +B 12 134321
23.3.2013 18:18:59
Peti v Dr. Maxovi jsou za 279 dva, což je cca 135 korun na jeden.
Petra75+3 kluci 123532
23.3.2013 18:02:34
Ahoj,

nevím, za kolik nakupujete ten sunar, ale na Feedo.cz je v akci sunar nutradefence HA 2 a Good night 2 za 170,- kč, což se mi zdá dobrá cena.

Jsem nachcípaná, chlap něco dotáhl asi z práce a já to od něj samozřejmě chytila. On spolyká pár aspirinů, vypotí se a je zdráv a já zas budu na hromadě měsíc. Aspoň že kluci vypadají zdravě. Šíma přišel s novinkou- parádní separační úzkost, asi týden řve pokaždé, když na něho někdo cizí promluví. Babička si vzala ve středu kočár, že vyzvedne kluky a malý jí řval až ke škole, až jak uviděl Maru, tak se trochu uklidnil. A včera ječel na fotbale, dřív si ho každý choval a teď se nedá, tak ho musím furt tahat já. A David asi začal teprve teď žárlit a vynucuje si pozornost takovým způsobem, že ho brzo přetrhnu. Dělá scény kvůli běžným věcem, nechce do školky, nechce se oblíkat, jíst, jít večer do postele, no prostě cokoliv po něm chci, všechno je špatně ,vždycky se zabejčí a hotovo. Aspoň že ten nejstarší je celkem v pohodě.
Mufina + 4 rarášci 5426
23.3.2013 17:38:50
Tak jsem konečně dorazila do Dr.Max lékárny a měli poslední dva Sunary Nutradef.2, ale bez těch sunarů na noc, takže mi je odloží (až přijdou) a já se zase projdu.

Mufina + 4 rarášci 5426
23.3.2013 9:16:59
u nás vykukuje sluníčko ~;) sice je všude ještě bílo, ale jak vykoukne ta koule nahoře, hned se do člověka vlévá energie

S olizováním věcí u nás jako u Edvi, Gab., nic necpu, ale ani neberu, pokud to není nebezpečné nebo hnus humus.

Martínek už třetí den ráno a odpo po spaní jde bez odporu počurat auto co se objeví v nočníku po počurání, tak aspoň něco ~;) jsem ho dnes nechala chvíli lítat bez plíny než jsem zabalila a pooblíkala Matěje a natrousil po koberci hovňouse z nohavic, no, naštěstí šly posbírat. Ale přišel a ukazoval mi to a říká "auto, tam", čímž měl na mysli, že to patří do nočníku. Tak jsem to Andrýsku taky musela vysbírat ~y~, ale vzala jsem si na to teda toaleťák. Děti si poradí hned, žádná křeč.
Andrýsek + 2 109157
22.3.2013 23:17:01
Gab, já mám takový hodně šikovný a rychlý sterilizátor, ještě po Sylvě, takže mi ten proces vlastně vůbec nevadí časově, opláchnu pod vodou, kouknu, zda je ve sterilizátoru voda, naházím tam vše co chci bez ladu a skladu, zmáčknu knoflajz a je to, tak hokld sterilizuji, jooo, kdyby to bylo pracnější, tak už to nedělám, Sylvě jsem vše taky sterilizovala a co dneska, minule v nestřeženém okamžiku, vzala lopatku na zahradě a šla sbírat psí hov.., upadlo jí to z lopatky a já zdálky v šoku už jen sledovala, jak si ta hov.. naše slečinka bere do ruky přímo a dává je zpět na lopatku...pak se snaž ~8~
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
22.3.2013 22:09:44
Andrýsku, od půl roku prý už stačí umývat, není potřeba ,aby byly lahvičky sterilní. ~R^
Andrýsek + 2 109157
22.3.2013 21:20:06
Tak já ze začátku vymývala důsledně všechny lahvičky a dudáky horkou vodou a potom dávala do sterilizátoru. Teď dudany jen omyju, když spadnou na zem, tak třeba i jen tak studenou vodou, lahvičky dávám buď do myčky, ale spíš je opláchnu, máme MAM, tak tu celou rozdělám a po omytí dám na chvíli do sterilizátoru, tak ale my jedeme na uM a to si myslím, je docela důležité pořádně vymýt, přece jen to mléko kdyby tam zaschlo....ale časem taky mírně polevuji, to je jasný. Honza taky všechno hned do pusy dává...~8~
22.3.2013 20:23:15
Jo a Emče do pusy nic necpu, ale ani jí nic neberu. Drobný věci dávám z dosahu preventivně a zbytek ať si dá... Teda třeba křídy nebo houbičku na tabuli jsem jí vzala, to se zlobila hodně, asi je to velká dobrota. ~w~
22.3.2013 20:21:36
Fildovi jsem vyvařovala vše do půl roku, byl na UM. Používala jsem jak NUK na lahvičky. Není parfémovanej. Myju s ním jeho nádobí furt. Emče jsem nevyvařovala nic. Dudlíka jsem omejvala pod horkou vodou a nic jinýho do půl roku neměla. Prsa jsem myla průběžně. ~t~ A lžičku myju s ostatním v myčce.~d~

Já byla dneska u zubaře v Praze a ukrutně mě to bolí. Vrtal mi hlubokej kaz a myslela jsem, že pojdu, když to přišlo k sobě. Zlatej porod. ~t~
Vzala jsem si prášek a prospala se, povolilo to, už to jen lehce pobolívá. Ráno už to bude úplně v klidu.
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 8992  [Dalších 8102 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.